tisdag, januari 26, 2010

Engelskt idag!

Idag har vi engelsk på spelmenyn och jag har hittat två bra hemmavinnare inför kvällen. Häng på!

SÄKER
Nottingham - QPR
Mitt tips: 1
Odds: 1.70 @ Bet365
Insats: 8/10
Spelstopp: 20.45


Nottingham går som tåget i Championship nu och man placerar sig på en andra plats i tabellen, 3 poäng bakom ledande Newcastle. Formen är fantastiskt bra för Nottingham som har 18 raka matcher i championship utan förlust nu. Man är i så bra form att man lyckades kryssa hemma mot formstarka Birmingham från Premier League nyligen i FA-cupen. Man förlorade sedan bortamatchen med 1-0 efter att man gjort en riktigt bra match. Det följdes sedan upp av en komfortabel hemmaseger mot Reading. På hemmaplan är man helt suveräna och man har 8 segrar på de 9 senaste matcherna på hemmaplan. Bristol City lyckades kvittera på tilläggstid i den matchen man inte vann på de 9 senaste. På dessa 9 matcher lyckades man hålla nollan 5 gånger och det tyder på att man har ett riktigt bra försvar.

QPR åker som en jojjo i mitten av tabellen och för dagen placerar man sig på en 11e plats. Formen är ganska usel då man har 4 raka utan förlust bakom sig vilket ledde till att tränaren fick sparken efter bara 5 matcher i klubben. Laget har bara 1 seger på de 9 senaste matcherna i Championship och det är riktigt dåligt. Bortaspelet har inte fungerat för laget heller då man har 3 förluster och 2 oavgjorda på sina 5 senaste bortamatcher. Det krävs en rejäl uppryckning för att man ska kunna nå playoff den här säsongen.

Nottingham får klara sig utan vänsterbacken Nick Shorey som blev utvisad senast och man har fortfarande Bennett på skadelistan.
QPR har Gareth Ainsworth, Gavin Mahon och Martin Rowlands långtidsskadade och de blir borta ett bra tag till.

QPR har rent historiskt sett väldigt svårt mot Nottingham på bortaplan. Man har aldrig vunnit på Nottinghams hemmaplan. Man har mött varandra 23 gånger och det har slutat med 13 hemmasegrar och 10 oavgjorda. Stort plus för hemmalaget med andra ord!

Det går att överväga handicap spelet i den här matchen till mycket fina 3.10 hos Bet365....

KLICKA HÄR FÖR ATT SPELA MATCHEN HOS BET365 OCH TA DEL AV BOLAGETS BONUS DÄR DOM DUBBLAR FÖRSTA INSÄTTNINGEN UPP TILL 1000 KR!!


SPELVÄRD

Doncaster - Middlesbrough
Mitt tips: 1
Odds: 2.45 @ Expekt

Insats: 4/10
Spelstopp: 20.45

Doncaster är i mycket bra form då man har vunnit 5 av de 6 senaste matcherna man spelet i Championship. Enda förlusten kom på bortaplan mot Coventry som var starkare för dagen. Man är även ruskigt starka på hemmaplan för tillfället där man är obesegrade i 6 raka matcher nu varav 5 av dessa har slutat med seger. Nu möter man ett Middlesbrough som spelar helt utan självfötroende och då är 2.45 mycket spelvärt odds enligt mig!

Middlesbrough har det tufft. Laget hade ambitioner på att ta steget upp till Premier League igen men man ligger bara på en 12e plats i tabellen. Dock har man bara 5 poäng upp till Playoff plats så ingenting är omöjligt. Dock ska jag tillägga att Doncaster ligger på samma poäng som Middlesbrough så det kommer knappast bli en lätt match för Boro här. Formen är dessutom usel för Boro som har 1 seger på de 8 senaste matcherna. Av dessa 8 är 6 stycken matcher förluster. Senaste spelade man oavgjort mot Swansea på hemmaplan och det var väl ett steg i rätt riktning men frågan är om det räcker mot ett formstarkt Doncaster ikväll. Man är nu uppe i tre raka bortaförsluster och det är mycket troligt att man får inkassera fjärde raka förlusten på bortaplan ikväll.

Doncaster saknar till matchen sin försvarare Adam Lockwood medan Middlesbrough är helt skadefria.

KLICKA HÄR FÖR ATT SPELA MATCHEN HOS EXPEKT OCH TA DEL AV BOLAGETS BONUS DÄR DOM DUBBLAR FÖRSTA INSÄTTNINGEN UPP TILL 1000 KR!!


----------------------------------------------------------------------

Spelaspel

Bjuder även på ett spel från Premier League hos Spelaspel.se där jag skriver som spelexpert.

KLICKA HÄR FÖR ATT SE ANALYSEN!
 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!