söndag, januari 24, 2010

3.10 på Livorno!

Gårdagen var okej då dagens bästa spel satt då Sheffield W gjorde sin plikt och vann. Frölunda inledde matchen oerhört starkt och jag trodde man skulle vinna matchen men Modo var något starkare och hade flytet med sig igår. Idag tar vi nya tag och jag bjuder ett mycket intressant spel.



SPELVÄRD

Livorno - Napoli
Mitt tips: 1
Odds: 3.10 @ Bet365
Insats: 4/10
Spelstopp: 15.00


Det är säkert många av er läsare som undrar hur jag tänker när jag spelar på Livorno i den här matchen. Faktum är att jag har fin info om matchen och ettan är klart värd att testas.

Livorno har spelat upp sig på slutet och det är främst på hemmaplan man plockar sina poäng. Man har vunnit de 2 senaste matcherna på hemmaplan mot Parma och Sampdoria. Formen är som sagt bra på hemmaplan då man har 4 segrar på de 6 senaste matcherna. Bra statistik för Livorno inför den här matchen. Livorno åkte på stryk i den svåra bortamatchen mot Cagliari i förra omgången men då saknade man sin bästa back och sina två bästa mittfältare. Båda mittfältarna är tillbaka här igen och det är ett stort plus för Livorno som kommer få ny fart i sin offensiv. Kan även tillägga att man värvat spelskickliga Esposito och Bellucci till klubben. Det är mycket troligt att båda två kommer få debutera idag och det är ett stort plus för Livorno.

Napoli som varit suveräna på slutet verkar vara på väg nedåt i form. Man åkte på storförlust mot Juventus i cupen på bortaplan och i förra omgången av Serie A fick man 0-0 hemma mot Palermo. Det krävs uppryckning nu om man ska fortsätta hänga på i toppen. Tyvärr ser det mörkt ut då man dras med flera skador och idag även avstängningar. Mycket tack vare dessa väljer jag att prova ettan idag. Man saknar  Lavezzi och Santacroce som varit skadade sedan tidigare men under veckan har bådas ersättare Hoffer och Bogliacino också blivit skadade och det gör läget svårt för Napoli. Som om det inte vore nog så har man suveräna Quagliarella och Rinaudo avstängda. Riktigt tungt för Napoli som har fått kalla upp tre juniorer till matchen för att fylla ut avbytarbänken.

En annan sak som är värd att tänka på är att Livorno har vunnit varannan match i de 10 senaste matcherna. Förra matchen förlorade man så nu är det väl dags att man vinner igen. Ettan spelas till fina 3.10!

KLICKA HÄR FÖR ATT SPELA MATCHEN HOS BET365!!

----------------------------------------------------------------------

Spelaspel

Jag bjuder även på en expertanalys på Spelaspel.se idag. Analysen är på en match där det ena laget har massor av skador att dras med och spelet känns givet i den här matchen.

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL ANALYSEN!

 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!