söndag, januari 31, 2010

Flera handicap spel idag!

Gårdagen gick perfekt då båda spelen gick in. Idag tar vi nya tag och min magkänsla säger att alla dessa tre spel ska vara givna på förhand. Häng på!


SÄKER

Manchester City - Portsmouth
Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 1.95 @ Betsson
Insats: 8/10
Spelstopp: 14.30

Det här måste vara helgens säkraste spel. Man City förlorade visserligen senast mot Everton i ligan men det spelar ingen roll för nu spelar laget hemma i Manchester igen och här stormtrivs man. 7 segrar och 3 oavgjorda har man på hemmaplan den här säsongen i ligan och precis allting talar för att man kan inkassera sin 8:e seger idag. Man får tillbaka Toure och Adebayor från Afrikanska mästerskapen och det är mycket troligt att båda går rakt in i startelvan idag. Stort plus för City. Om man ser till Citys resultat på hemmaplan den senaste tiden så har i princip alla matcher en gemensam nämnare, nämligen att City har gjort många mål i matcherna och man brukar ha lätt för att vinna med 2 mål eller fler och det talar för mitt spel idag.

Pompey har det extremt tungt nu då man ligger sist i Premier League och man har intriger inom laget som skapar problem. Bortaspelet är dessutom extremt dåligt då man bara har 1 seger på 10 bortamatcher. Man har endast gjort 5 mål framåt på dessa 10 matcher medan man släppt 16 bakåt. Kaboul och Begovic är på väg att säljas från klubben bakom ryggen på Pompeys tränare som i sin tur hotar att avgå. Som ni förstår så lär han ha det svårt att motivera sina spelare i den här turbulensen i laget. Lagets skyttekung Dindane saknas idag liksom ett par spelare som är iväg på Afrikanska mästerskapen.

Manchester city ska vara överlägsna i den här matchen. Pompey ligger sist, har kaos i klubben och har inte slagit Man City i Manchester sedan 1963 och inte i högsta ligan sen 1955. City är obesegrade på hemmaplan i 13 matcher sen april. Förra säsongen vann Man City den här matchen med 6-0 och historien brukar upprepa sig. Jag tror på en komfortabel hemmaseger idag!

------------------------------------------------------------------

AIK - Björklöven
Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 1.66 @ Bet365
Insats: 8/10
Spelstopp: 16.00

Det är två lag med olika förutsättningar som möts. AIK slåss i toppen för att ta sig till kvalserien medan Björklöven slåss i botten för att undvika nedflyttning. AIK har pangform för tillfället då man har 1 förlust och 10 segrar på sina 11 senaste matcher. Lägg därtill hemmaformen där man har 6 raka segrar varav majoriteten av matcher är segrar med 3 mål eller fler vilket verkligen talar för mitt handicap spel idag på AIK. AIK som för övrigt har 16 segrar och 4 förluster på sina 20 hemmamatcher den här säsongen.

Björklöven har det som sagt väldigt tufft och formen är usel för laget. 4 förluster på sina 5 senaste matcher talar sitt tydliga språk. Bortaspelet är lika uselt som lagets form då man har 6 segrar på 19 bortamatcher den här säsongen och majoriteten av segrarna är tagna mot bottenlagen. Nu möter man ett motstånd av helt annan kaliber. Björklövens enda chans i den här matchen är att AIK underskattar dom men det är inte speciellt troligt då AIK tidigare under säsongen visat vilket klasslag man är.

Handicap spelet liras utan att blinka i den här matchen då AIK normalt är många nivåer bättre än Björklöven!

------------------------------------------------------------------

Leverkusen - Freiburg
Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 1.83 @ Bet365
Insats: 8/10
Spelstopp: 17.30


Kommer senare under dagen, lite tidsbrist nu på förmiddagen...








 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!