lördag, januari 02, 2010

Nytt år och nya möjligheter!

Nytt år och nya möjligheter och här kommer årets första speltips!

Funderar du på att börja spela hos ett nytt spelbolag men har svårt att välja mellan bolagen? Här nedan får du en komplett spelbolagsguide!
Klicka här för att komma till spelbolagsguiden!

Eller är du bara ute efter de bolag som erbjuder bäst bonus?
Klicka här för att komma till bonusguiden!


Säker
Valencia - Espanyol
Mitt tips: 1
Odds: 1.45 @ Betsafe
Insats: 8/10
Spelstopp: 18.00


Valencia går mycket bra nu och man har bara 1 förlust på de 18 senaste matcherna man spelat den här säsongen. Det är extremt bra och i ligan har man bara två förluster på de 15 matcher man spelat den här säsongen. Nu möter man ett Espanyol som är svaga på bortaplan och formen lär hålla i sig även efter den här matchen för Valencia. Jag kan inte se hur Valencia inte ska vinna den här matchen. Det kommer att vara spel mot ett mål och om man bara får in bollen innan tålamodet tar slut så är den här matchen färdigspelad.

Espanyol är svaga på bortaplan och man har spelat in 5 poäng på 7 matcher den här säsongen och resultatraden 1-2-4 imponerar inte direkt. På dessa 7 matcher har man dessutom bara gjort 3 mål framåt och nu möter man ett defensivt starkt lag och då kommer man självklart få det jobbigt att göra mål. Man saknar ikväll Ben Sahar och Ivan Alonso och det är tunga avbräck för Espanyol.

Valencia har vunnit 5 av de 6 senaste matcherna på Mestalla mot Espanyol och det mesta talar för att man vinner ikväll igen!





Spelvärd
Atletico Madrid - Sevilla
Mitt tips: Över 2.5 mål
Odds: 1.90 @ Bet365
Insats: 5/10
Spelstopp: 22.00


 Det här är en mycket het match som ofta brukar sluta med mycket gula kort och fult och hårt spel. Så hittar ni något spelbolag som har en bra lina med över 3.5 gula kort så hojta till för då är jag inte sen att lira! Atletico slåss i botten av tabellen men i mina ögon är man bättre än så och jag vet att om man bara får ordning på defensiven så kommer man att avancera i tabellen. Till den här matchen ser det inte så ljust ut då man saknar flera defensiva spelare men det kan ni läsa om längre ned i analysen.

Sevilla är ett starkt bortalag som sällan backar hem utan man vet vad som gäller för att vinna. Full fart framåt och ibland glömmer man av defensiven och det är säkerligen inte Atelticos Diego Forlan sen med att utnyttja utan att han kan peta in någon boll i Sevillas mål. Sevilla lär trycka på hela matchen igenom och lossnar det tidigt för dem så kan det här bli en riktig målfest. Båda lagen har stora problem defensivt inför matchen och då båda lagen har vassa spelare i offensiven så är jag inte främmande för att det kommer bli många mål i den här matchen!

Båda lagen saknar flera spelare idag och vi börjar med Atleticos alla avbräck. Skadade är Kün Agüero, Borja och Pablo medan Ujfalusi och Juanita är avstängda. Atleticos försvar har läckts som soll och med båda försvararna Ujfalusi och Juanita avstängda så lär det knappast bli bättre. Mot Sevillas starka offensiv kommer man få stora problem.

Sevilla har även dom bekymmer inför matchen då Zokora, Kone och Kanoute är iväg och spelar Afrikanska mästerskapen. Man har även ett par spelare skadade och man får klara sig utan Javi Varas, Luis Fabiano, Fazio, Acosta och Sergio Sanchez. 

SPELA MATCHEN HOS BET365 OCH TA DEL AV BOLAGETS BONUS UPP TILL 1000 KR!!
Dubbeln ger fina 2.75 hos det HÄR spelbolaget!

 ----------------------------------------------------------------------

Mangansspeltips kan med gläjde erbjuda alla sina läsare ett fantastiskt erbjudande på La Liga fotboll:

ALLA NYA KUNDER HOS DET HÄR BOLAGET FÅR SPELA ETT GRATISSPEL FÖR 150 KR PÅ LA LIGA FOTBOLL!

ALLTSÅ SPELA ETT
HELT RISKFRITT FÖR 150 KR HOS DET HÄR BOLAGET PÅ LA LIGA FOTBOLL!

----------------------------------------------------------------------

Hockey analys:

Jag vill även passa på att hänvisa er till min hockey analys hos Spelaspel.se. Har hittat en bra dubbel som ger 2.25 i odds hos Expekt.
 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!