lördag, december 05, 2009

Engelskt idag!

En fin spellördag stundar och jag hittat några bra spel som jag tror mycket på.

Funderar du på att starta ett nytt konto hos något spelbolag fast har svårt att välja mellan andra så bjuder jag på en bra spelbolagsguide här nedan där du hittar allt du behöver veta:
Klicka här för att komma till spelbolagsguiden!

Spel 7

West Ham - Manchester United
Mitt tips: Över 2.5 mål 
Odds: 1.80 @ Expekt
Insats: 124 kr (8%)
Spelstopp: 16.00

Här har vi en match som det luktar målfest om. West Ham har spelat över 2.5 mål i sina 10 senaste matcher i Premier League! Man riktigt starka offensivt men samtidigt så släpper man in oerhört mycket mål bakåt. De två senaste matcherna slutade med 5-3 seger hemma mot Burnley och sedan 3-3 borta mot Hull, målglatt som sagt! West Ham snittar två mål per match hemma på Upton Park men samtidigt snittar man två mål bakåt varje match på hemmaplan också.

Motstånden Manchester United är som alla vet oerhört vassa offensivt och med West Hams usla defensiv så kan det springa iväg målmässigt i den här matchen. Då West Ham gör mål i alla sina matcher så är det inte omöjligt att man kan få in en boll även här och då måste Manchester United göra minst 2 mål. United snittar två mål per match på bortaplan och det är knappast omöjligt att man gör fler här. Det här känns som ett mycket bra överspel till ett bra odds!

SPELA MATCHEN HOS EXPEKT OCH TA DEL AV BOLAGETS FINA BONUS DÄR DOM DUBBLAR DIN FÖRSTA INSÄTTNING UPP TILL 1000 KR!

----------------------------------------------------------------------
Spel 8

Charlton - Southend
Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 2.60 @ Bet365

Insats: 93 kr (6%)
Spelstopp: 16.00

Charlton går riktigt bra i ligan och man ligger på en andra plats i tabellen. Man jagar serieledande Leeds och man har 6 poäng upp och idag lär man ta tre nya. Man är extremt hemmastarka då man har 7 segrar och 2 oavgjorda på sina 9 hemmamatcher man spelat den här säsongen. Målskillnaden 21-8 är helt okej och efter dagens match lär den se ännu finare ut. Formen är bra då man har 3 segrar på de 4 senaste matcherna. Faktum är att alla de 3 segrarna har slutat med seger med 2 mål eller fler och det talar för mitt handicap spel på den här matchen. Hemmaformen är på topp som sagt och de tre senaste matcherna har slutat med seger och man har 11-4 i målskillnad på dessa.

Southend är ganska mediokra och man placerar sig i mitten av tabellen på en 13e plats. Formen är dock usel då man har 3 förluster på de 4 senaste matcherna. Man har inte lyckats göra mål i någon av förlustmatcherna och det imponerar knappast. De två senaste matcherna har slutat med förlust mot Jumbolaget Tranmere med 2-0 och sedan förlorade man mot Norwich med 3-0 så man är inne i en jobbigt svacka nu och det passar Charlton perfekt!

Båda lagen har varsin spelare avstängd idag. För Charlton är Jose Semedo och för Southend är Christope avstängd.

SPELA MATCHEN HOS BET365 OCH TA DEL AV BOLAGETS FINA BONUS DÄR DOM DUBBLAR DIN FÖRSTA INSÄTTNING UPP TILL 1000 KR!

----------------------------------------------------------------------

Spel 9

Norwich - Oldham
Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 2.30 @ Bet365
Insats: 93 kr (6%)
Spelstopp: 16.00


I den här matchen är det toppen mot botten som möts. Norwich går bra i ligan och ligger trea i tabellen nu och har 4 poäng upp till direktuppflyttningsplatsen som man jagar. Formen är mycket bra då man har 6 raka utan förlust nu och 5 av de 6 matcherna har slutat med seger för Norwich. På hemmaplan är man väldigt starka och 6-2-1 som resultatrad är mycket bra. Målskillnaden skrivs till 24-13 och det visar att man har lätt för att vinna med fler mål än ett. Man har 5 raka hemmasegrar nu och man har krossat sina motstånd och målskillnaden för dessa 5 matcherna är 16-2 till Norwich fördel och då man har mött lag som är betydligt bättre än Oldham som man möter idag.

Oldham är helt ur form och har 5 raka förluster i ligan och har på dessa 5 matcher blivit nollade i 4 stycken. Riktigt dåligt av Oldham och när man nu möter ett topplag så ser det inte bra ut. Målskillnaden på dessa 5 matcher är 2-9 och det är riktigt uselt. Man kommer från en 0-2 förluster och före det blev det en 0-3 förlust. Bortaformen är även den usel då man har 2 raka förluster och 0-4 i målskillnad. Det kommer inte bli en lätt afton för stackars Oldham. Oldham får dessutom klara sig utan avstängde mittfältaren Alex Marrow.

SPELA MATCHEN HOS BET365 OCH TA DEL AV BOLAGETS FINA BONUS DÄR DOM DUBBLAR DIN FÖRSTA INSÄTTNING UPP TILL 1000 KR!

----------------------------------------------------------------------
 
Spel 10
 
Dubbel:
Charlton - Southend (Charlton vinner)
Norwich - Oldham (Norwich vinner)
Odds: 2.77 @ Bet365
Insats: 124 kr (8%)
Spelstopp: 16.00
 
Läs analyserna ovan!
 
----------------------------------------------------------------------

Vill även passa på att hänvisa er till en riktigt bra spelsajt med många vassa experter: Spelaspel.
Spelaspel är en sajt för alla bettingälskare och jag rekommenderar den varmt!


 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!