söndag, december 06, 2009

Gårdagen gick fin fint och det blev ett fint plus i kassan. Idag tar vi nya tag och jag har hittat ett par bra spel.

Funderar du på att börja spela hos ett nytt spelbolag och vill du ha en fin startbonus?
Klicka här för att komma till spelbolagsguiden!


Spel 11, 12


Fulham - Sunderland
Mitt tips: 1
Odds: 2.10 @ Betsafe, Unibet, Sportingbet, Betsson och Bet365
Insats: 76 kr (4%) 


Mitt tips: Under 2.5 mål
Odds: 1.75 @ Unibet
Insats: 114 kr (6%)
Spelstopp: 16.00

Fulham är ett starkt hemmalag som dessutom är i bra form nu. Man vann i veckan den viktiga hemmamatchen i Europa League mot CSKA Moskva med 1-0. Före det kryssade man hemma mot Bolton i en match man borde ha vunnit och före det krossade man Blackburn på hemmaplan med 3-0 så formen är helt okej. Man är som sagt starka på hemmaplan och man har inte förlorat sedan 26:e September. Laget har resultatraden 4-1-2 och 11-6 i målskillnad. Man spelar som ni förstår väldigt tätt bakåt och har bara släppt in 6 mål på sina 7 hemmamatcher och det trots att man mött storlag lag som Arsenal, Chelsea och liverpool. Starkt av Fulham.

Sunderland förlorade senast på bortaplan mot Wigan och det imponerar inte. Faktum är att laget haft väldigt svårt på bortaplan i år och man har 1-1-5 som resultatrad. Man har på dessa 7 matcher bara gjort 5 mål och det är just det som är problemet, man gör inga mål och därför är det svårt att vinna matcher. Det talar för mitt underspel i matchen. Laget är uppe i 3 raka förluster på bortaplan och man har 1-5 i målskillnad och det kommer bli tufft för Sunderland att ta poäng idag då man möter ett starkt hemmalag.

Fulham har plusstatistik på Sunderland på hemmaplan under 2000-talet. Man har 3 segrar, 1 oavgjord och 1 förlust på de 5 matcher man spelat mot varandra.

Fulham saknar idag Andy Johnson, Kamara och Etuhu som alla är skadade. Man har även frågetecken för Simon Davies och Bobby Zamora som kommer att testas kort före matchsstart.
Sunderland får klara sig utan viktige Mensah i försvaret och man har frågetecken för duktige Jones. Mensah hade utan tvekan fått spela från start med tanke på den dåliga insatsen mittförsvararna Da Silva och Turner gjorde.

SPELA MATCHEN HOS UNIBET OCH TA DEL AV BOLAGETS BONUS UPP TILL 500 KR!!




SPELA MATCHEN HOS BETSAFE OCH TA DEL AV BOLAGETS BONUS UPP TILL 500 KR!!



----------------------------------------------------------------------

Spel 13


Dubbel:
Timisoara - Pandurii (Timisoara vinner med 2 mål eller fler)
Vaslui - Otelul Galati (Vaslui vinner)
Odds: 2.90 @ Sportingbet
Insats: 114 kr (6%)
Spelstopp: 15.00

Timisoara - Pandurii
Timisoara är hemmastarka och man har verkligen fått fart på sin offensiv. Senast vann man med 6-2 på bortaplan och före det med 2-0. Man har 4-2-1 som resultatrad på hemmaplan och fina 11-2 i målskillnad. Man är ett topplag och det ska vara stor klasskillnad mellan Timisoara och dagens motstånd Pandurii. Det här bör man vinna enkelt!

Man möter ett rejält formsvagt Pandurii som har 9 raka matcher utan seger nu. Man spelar uselt och framför allt bortaspelet spökar för laget. Man har bara gjort 4 mål på 7 bortamatcher den här säsongen och det imponerar knappast.

Timisoara och Pandurii har mött varandra 4 gånger på Timisoaras hemmaplan och det har slutat med 4 hemmasegrar och fina 8-1 i målskillnad till Timisoaras fördel. Den här matchen bör man vinna enkelt!

Vaslui - Otelul Galati
Vaslui var inne i en hysterisk form då man hade 8 raka segrar före förra matchen då man åkte på stryk på bortaplan mot suveräna Steaua Bukarest. Nu väntar betydligt enklare motstånd och då ska segerchansen vara bra igen. Man är dessutom väldigt hemmastarka och resultatraden 5-1-1 talar sitt tydliga språk.

Otelul är inget märkvärdigt lag och man har dessutom en dålig form då man har 1 seger, 1 oavgjord och 3 förluster på sina 5 senaste matcher. Segern togs mot ett bottenlag och nu möter man betydligt bättre motstånd och då kommer det bli tufft att ta poäng.


Vaslui har vunnit de 4 senaste matcherna mot Otelul Galati (hemma + borta) och det talar till Vasluis fördel. Chansen till en femte seger ska vara mycket bra!





----------------------------------------------------------------------

Spel 14, 15


Mallorca - Zaragoza
Mitt tips: 1
Odds: 1.85 @ Bet365
Insats: 114 kr (6%)


Mitt tips: Handicap: (0-1) 1
Odds: 3.50 @ Bet365
Insats: 57 kr (3%)

Mallorca är urstarka på hemmaplan och man har 6 segrar av 6 möjliga på hemmaplan så här långt. Målskillnaden skrivs till fantastiska 16-2 på dessa matcher. Tyvärr har inte bortaspelet fungerat för laget och därför ligger man inte högre upp än en 6e plats. Man vinner ofta sina matcher med 2 mål eller fler på hemmaplan och därför känns handicapet värt att testa i den här matchen. Nu när man möter ett uselt bortalag som dessutom har skadebekymmer så ska segerchansen vara mycket bra!

Zaragoza är usla på bortaplan och man har endast tagit 2 poäng på 6 matcher så här långt. Målskillnaden 6-17 imponerar inte heller och nu möter man seriens för tillfället starkaste hemmalag och då kommer det inte bli lätt för laget att ta några poäng.


Mallorca saknar idag Fernando Varela och det är tveksamt om Ramis och Diaz kan spela.
Zaragoza saknar Uche, Braulio, Arizmendi då dessa spelare är skadade, man har dessutom Ponzio avständ och det är kännbara avbräck för laget.

Mallorca brukar ha lätt för Zaragoza på hemmaplan och de tre senaste matcherna lagen emellan har slutat med Mallorca seger och det mesta talar för att historien återupprepas idag igen. Zaragoza har skadebekymmer på sina forwards och därför ska Mallorcas segerchanser öka markant!

SPELA MATCHEN HOS BET365 OCH TA DEL AV BOLAGETS BONUS UPP TILL 1000 KR!!

ELLER KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ ETT RISKFRITT SPEL FÖR 150 KR PÅ LA LIGA FOTBOLL!!

----------------------------------------------------------------------


Missa inte chansen att bli SM mästare i Live Betting
och ta hem 50.000kr.


Förutom ära och berömmelse finns det en garanterad prispott på 100.000 kr med minst 50.000 kr till en ensam vinnare. Utöver det kommer det att läggas till det totala saldot från varje delfinal och addera det till den garanterade prispotten. Den totala prispotten fördelas sen enligt följande:

Priser:

1:a pris 50% (minst 50.000 kr)
2:a pris 30% (minst 30.000 kr)
3:e pris 15% (minst 15.000 kr)
4:e pris 5% (minst 5.000 kr)



KLICKA HÄR FÖR ATT DELTA I LIVE BETTING SM! 

----------------------------------------------------------------------

Livestream:

Vi har en underbar söndag framför oss med massor av sport från alla Europas hörn. Här nedan kan du se listan med all fotboll som visas HELT GRATIS hos UnibetExpekt och Bet365. Det är bara välja och vraka bland matcherna, allt du behöver göra för att se dem är att skapa ett konto hos något av spelbolagen genom att klicka på någon av matcherna nedan!

14.15 Scunthorpe - Coventry
15.00 Fiorentina - Atalanta
15.00 Genoa - Parma
17.00 Espanyol - Racing Santander
17.00 Mallorca - Zaragoza
17.00 Malaga - Osasuna
17.00 Tenerife - Sporting
19.00 Villarreal - Getafe
20.45 Roma - Lazio
21.00 Athletic Bilbao - Valencia
21.15 Benfica - Academica



 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!