måndag, november 02, 2009

Odense ångar på!

Idag är utbudet extremt litet. Jag har dock fastnat för en dansk match där hemmalaget ska ha goda chanser till seger!

Spel 76

Odense - Ålborg
Mitt tips: 1
Odds: 1.70 @ Bet365 
Insats: 178 kr (7%)
Spelstopp: 2009-11-02  19.00
---------------------------------------------------------------------

Odense går riktigt bra i ligan nu och man placerar sig på en 3e plats i tabellen. Man har samma poäng som ettan Köpenhamn och tvåan Esbjerg så i själva verket så ligger man delad etta. Man har på 13 matcher bara en förlust och det är man ensamma om i ligan. Det är framförallt hemmaspelet som har funkat perfekt för Odense. Man har 5 segrar och en oavgjord match på hemmaplan och det är bara Köpenhamn som lyckats få med sig poäng från Odense. Odense har på dessa 6 matcher bara släppt in 3 mål. Formen är även väldigt bra för laget som har 6 raka utan förlust nu. Man har haft två raka möten med jumbon Randers nu och det har slutat med seger i cupen med 1-2 och oavgjort i ligan. Båda matcherna spelades på bortaplan där laget inte är lika starka som på hemmaplan. Det lär finnas revanschlusta hos Odense ikväll!

Ålborg är inte lika starka i år som förra året. Man spelar ofta jämna matcher men man saknar riktigt matchvinnare i laget och därför slutar det alltsom oftast med oavgjort eller förlust. Man ligger på en 7e plats i tabellen och hela 9 poäng bakom Odense. Formen är helt diffus då man har 5 raka utan seger nu, 4 av dessa 5 matcher har slutat med förlust. Det krävs en rejäl uppryckning i laget om man ska ha med toppen att göra i år. Laget åkte nyligen ur cupen efter en katastrof insats mot Hobro på bortaplan. Hobro ligger i den danska andra divisionen.

Ålborg saknar Anders Due, Michael Jakobsen, Daniel Fredheim Holm, Thomas Gaardsøe och Jens-Kristian Sørensen som alla är skadade.

Lagen möttes på Odenses hemmaplan i början av Oktober och då vann Odense med 2-1 och då var Ålborg i helt okej form. Nu är laget helt ur form och då blir det tufft att återigen möta Odense på bortaplan. Odense har betydligt fler matchvinnare i laget än Ålborg och jag bugar och bockar för 1.70 på Odense som ska ha riktigt bra vinstchans ikväll!

KLICKA HÄR FÖR ATT SKAPA KONTO HOS BET365 OCH SE MATCHEN LIVE KLOCKAN 19.00 IKVÄLL!


Spel 77

Dubbel:
Odense - Ålborg (Odense vinner)
Sheffield U - Newcastle (Kryss eller tvåa)
Odds: 2.38 @ Bet365
Insats: 128 kr (5%)
Spelstopp: 2009-11-02  19.00
---------------------------------------------------------------------

Odense-Ålborg
LÄS OVAN!

Sheff. U - Newcastle
Hemmalaget har mängder av skador och formen är kass då man har tre raka förluster bakom sig. I senaste matchen blev man utbuade av hemmapubliken och risken finns att det blir samma visa ikväll igen. På de tre förlust matcherna har laget släppt in 10 mål.


Newcastle slog Doncaster med 2-1 senast och kanske har laget vaknat nu igen efter ett par dåliga insatser. Man har en oerhört fin kvalité i laget och man har flertalet spelare som håller Premier League klass. Newcastle som nu återfår ett gäng starka spelare som Alan Smith, Steven Taylor och Fabricio Coloccini.

Då hemmalaget är helt ur form och dessutom har flertalet skador så testar jag X2 på den här matchen då vi alla vet att Newcastle har ett enormt starkt lag.
 
 
BÅDA MATCHERNA VISAS LIVE HOS BET365!
Odense - Ålborg 19.00
Sheff. U - Newcastle 20.45
 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!