tisdag, november 03, 2009

Kriga Besiktas!

Champions League idag och det ser vi fram emot. Jag väljer att spela en hemmavinnare till ett kanonodds.

Spel 78

Besiktas - Wolfsburg
Mitt tips: 1
Odds: 2.70 @ Unibet, Betsafe och Bet365 
Insats: 113 kr (5%)
Spelstopp: 2009-11-03  20.45
---------------------------------------------------------------------

Besiktas ligger sist i gruppen och det är här är en vinna eller försvinna match för dem. Man har bara skrapat ihop en poäng så här långt i gruppspelet och det var i senaste matchen på bortaplan mot Wolfsburg. Man trivs bäst på hemmaplan och man har bara spelat en match här än så länge och den förlorade man mot Manchester United med 0-1 efter att man gjort en strålande match. Nu möter man betydligt enklare motstånd. I ligan så har Besiktas haft det jobbigt inledningsvis men man har nu börjat få ordning på saker och ting i laget igen. Man spelar strålande fotboll och man har nu 6 raka segrar i ligan och endast 1 insläppt mål på dessa matcher. Man är väldigt hemmastarka och i ligan har man 4-1-1 som resultatrad.

Wolfsburg ligger på andra plats i gruppen med 4 poäng. Vid förlust här hamnar man på samma poäng som Besiktas och jag tror tränaren säger till sina grabbar att ligga på försvar för att sedan försöka kontra in något mål. Man lär vara nöjda med ett oavgjort resultat i den här matchen. Wolfsburg har det jobbigt i ligan och man placerar sig på en 7e plats för tillfället. Man har en okej form med 3 oavgjorda och 2 segrar på de 5 senaste matcherna. Det ska dock nämnas att man mött väldigt dåligt motstånd i dessa matcher. I den senaste matchen spelade man hemma mot Mainz och den matchen slutade 3-3. På bortaplan imponerar man inte och de två senaste bortamatcherna har spelats mot Bochum och Hertha Berlin som ligger näst sist och sist i ligan. Matcherna slutade 1-1 och 0-0 så då förstår ni att Wolfsburg har lite problem på bortaplan för tillfället. Det lär knappast bli enklare att åka ned till Turkiet och möta ett oerhört hemmastarkt Besiktas.

Besiktas har lite skadebekymmer inför matchen då man saknar Filip Hološko, Ridvan Simsek, Nihat Kahveci, Ibrahim Toraman, Ismail Köybasi p.g.a. skador. De tre sistnämnda är ruskigt bra spelare. Men enligt tränaren så har man mycket bra spelare att täcka upp med så det är inga större bekymmer enligt honom. Det är även frågetecken för Rodrigo Tello och Rüstü Reçber som båda dras med småskavanker.

Wolfsburg kommer till spel utan Grafite som är avstängd här. Ett tungt avbräck för tyskarna! Man saknar även Karim Ziani som är skadad.

Noterbart är att detta blir första gången Wolfsburg spelar en träningsmatch i Turkiet. Lagen möttes i Tyskland i förra omgången och då slutade matchen 0-0.

Som ni förstår så har Besiktas stor fördel av den fantastiska form man är i plus att man har stor fördel av hemmaplan här. Man har oerhört fanatiska hemmafans och när till och med ett lag som Manchester United hamnar i gungning i Turkiet så ska nog även Wolfsburg ha stora bekymmer. Stödet från läktarna gör att Besiktas får 12 man på planen och då blir det jobbigt för Wolfsburg. Jag måste lira ettan till ett kanonodds!

KLICKA HÄR FÖR ATT SPELA MATCHEN HOS BETSAFE!
KLICKA HÄR FÖR ATT SPELA MATCHEN HOS UNIBET!
KLICKA HÄR FÖR ATT SPELA MATCHEN HOS BET365!


Spel 79


Besiktas - Wolfsburg
Mitt tips: Under 2.5 mål
Odds: 2.05 @ Unibet 
Insats: 157 kr (7%)
Spelstopp: 2009-11-03 20.45
---------------------------------------------------------------------
Besiktas har spelat 11 matcher i ligan den här säsongen och hela 9 av dessa matcher har slutat under 2.5 mål. En av de två matcherna som slutade över 2.5 mål var mot Galatasaray på bortaplan då Besiktas förlorade med 3-0. Man är ett väldigt målsnålt lag som dessutom är oerhört starka i försvaret. På de 11 matcherna man spelat i ligan har man målskillnaden 11-6.

Wolfsburg är ett målglatt lag som spelat över 2.5 mål i 8 av sina 11 matcher. Det som gör att jag ändå lirar den här matchen är att man är inte lika målglada på bortaplan. På de 5 matcher man spelat på bortaplan i ligan så har man 6-6 i målskillnad. De två senaste bortamatcherna man spelat har varit mot de lagen som ligger sist och nästsist och slutresultaten i dessa matcherna har blivit 0-0 och 1-1.

Som dom flesta redan vet så möttes lagen i förra omgången av Champions League och då slutade matchen 0-0 i Tyskland. Lär bli målsnålt idag igen!

Wolfsburg kommer till Turkiet idag men inställningen att försvara sig. Man är nöjda med ett oavgjort resultat och då lär det bli en målsnål match. Båda lagen saknar dessutom offensiva spelare till den här drabbningen och underspelet ikväll känns helgjutet!


KLICKA HÄR FÖR ATT SPELA UNDERSPELET HOS UNIBET OCH TA DEL AV BOLAGETS BONUS DÄR DOM DUBBLAR FÖRSTA INSÄTTNINGEN UPP TILL 1000 KR!!
 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!