onsdag, november 04, 2009

Trav + ishockey ikväll!

Jag står över Champions League spelet ikväll trots att det finns flera fina matcher att spela på. Jag väljer istället att spela ett vinnarspel på trav och spelar Leksand som möter ett Sundsvall som har TOTAL KRIS i laget inför matchen. Jag ställer dessutom ALL-IN på båda spelen. MAX BET med andra ord. Häng med!

Spel 80

Leksand - Sundsvall
Mitt tips: Handicap (0-4) 1
Odds: 1.85 @ Unibet
Insats: 197 kr (10%)
Spelstopp: 2009-11-04  19.00
---------------------------------------------------------------------

Sundsvall har enorma bekymmer med svininfluensan i laget. Man har i nuläget en målvakt, en back och åtta forwards att tillgå, resten ligger sjuka i influensan. Man har försökt låna in spelare från Modo, Timrå och Skellefteå men inget av lagen vill låna ut spelare med tanke på smittrisken. För er som tänker att Sundsvall får väl ta från b-laget och juniorlaget så kan ni glömma det. Problemen är lika stora i de lagen också där mer än halva lagen ligger däckade. Det är i mina ögon helt sjukt hur den här matchen ens kan få spelas. Sundsvall har fått ställa in flera träningar och de träningar som har genomförts har bland annat vaktmästaren, materialarna och till och med marknadschefen hoppat in och vart med.

Leksand är som alla vet ett stabilt och bra lag som har ambitioner att ta sig till Elitserien. Den här matchen borde bli en skrattmatch för dalmasarna och man lär vinna med stora siffror ikväll!

SPELA PÅ LEKSAND HOS UNIBET OCH TA DEL AV BOLAGETS FINA BONUS DÄR DOM DUBBLAR FÖRSTA INSÄTTNINGEN UPP TILL 1000 KR!!


Spel 81

Vinnarspel
Lopp: V64-5
Häst: 1 Joke Face
Odds: 2.05 @ Expekt
Insats: 197 kr (10%)
Spelstopp: 2009-11-04  20.45
---------------------------------------------------------------------

Det här är en riktigt fin häst i mina ögon. Han kommer från tre raka segrar nu och formen är på topp. Han gör aldrig några misstag i loppet och efter som hästen är startsnabb så är ledningen självklar. Enligt Ludde så är hästen oerhört kapabel och han tror på mycket bra vinstchans. Om man ser vad de andra tränarna tror så är det ingen som har riktig segervittring i loppet utan alla tror att Joke Face blir för svår att slå. Helt rätt i mina ögon för det här loppet vinner Joke Face utan problem!

SPELA PÅ JOKE FACE HOS EXPEKT OCH TA DEL AV BOLAGETS FINA BONUS DÄR DOM DUBBLAR FÖRSTA INSÄTTNINGEN UPP TILL 1000 KR!!
 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!