söndag, november 01, 2009

Ny månad, nya möjligheter!

Ny månad och nu ska vi ta nya tag. Det blev ingen bra avslutning på den här månaden för min del men ett plus på 764 kr under Oktober månad får ses som helt okej. Idag ska vi inleda månaden på ett bra sätt och jag har många fina spel att bjuda på idag.

Spel 73

Dubbel:
Sampdoria - Bari (Sampdoria vinner)
Fiorentina - Catania (Fiorentina vinner)
Odds: 2.42 @ Bet365
Insats: 194 kr (7%)
Spelstopp: 2009-11-01  15.00
--------------------------------------------------------------------

Sampdoria - Bari
Sampdoria har inlett grymt starkt i år. Man har ett riktigt starkt lag och har bevisat att man tillhör toppen i Italien. Det är framförallt på hemmaplan man har tagit sina poäng. På de 5 matcher man spelat så har man vunnit 4 och spelat oavgjort i en match. Man har bland annat slagit Inter på hemmaplan och nu väntar ett Bari som överpresterat i år. Formen är okej för Sampdoria som har 2 segrar, 2 oavgjorda och 1 förlust på de fem senaste matcherna. Man mötte Juventus senast på bortaplan och fick då stryk med hela 5-1. Perfekt i mina ögon då laget lär har rejäl revanschlusta till den här matchen!

Bari ligger mitt i mitten av tabellen på en 10e plats. Bari har samma form som Sampdoria då man har 2 segrar, 2 oavgjorda och 1 förlust. Man förlorade senast mot Parma på bortaplan och man såg helt uddlösa ut i den matchen. Nu väntar ännu en svårt bortamatch och man kommer inte få det lätt...

Sampdoria får tillbaka sin kapten Palombo till den här matchen och man märkte tydligt att han saknades senast mot Juventus. Semioli och Padalino saknas p.g.a. skador.

Lagen har mötts 5 gånger på Sampdorias hemmaplan sedan 1996. Sampdoria har vunnit 4 och en match har slutat oavgjort. Noterbart är att Bari bara har gjort 1 mål på dessa 5 matcher medan Sampdoria har gjort 8. Sampdoria är det bättre laget här och med tanke på hur hemmastarka man är så ska segerchansen vara stor i den här matchen.


Fiorentina - Catania
Fiorentina är verkligen helt ur form för tillfället. Man kommer från två förluster mot Napoli och Genoa nu och självfötroendet är förmodligen långt ifrån bra. Trots detta så ska chansen till seger idag vara stor. På hemmaplan är man trots allt starka då man har tre segrar, en oavgjord och en förlust.

Catania ligger näst sist i tabellen med bara 1 seger på 10 matcher. På bortaplan har man skrapat ihop 2 poäng av 15 möjliga. Som ni förstår så är Catania ett lag som är perfekt att möta när man ur form. Det ska vara en passande uppgift för Fiorentina det här.

Värt att nämna är att Fiorentina har inte tappat poäng de tre senaste säsongerna mot Catania varken hemma eller borta. Man har således väldigt lätt för Catania och chansen till seger idag är stor.

KLICKA HÄR FÖR ATT SPELA DUBBELN HOS BET365!


Spel 74

Mallorca - Racing Santander
Mitt tips: 1
Odds: 1.85 @ Expekt
Insats: 138 kr (5%)
Spelstopp: 2009-11-01  17.00
----------------------------------------------------------------------

Mallorca har inlett säsongen mycket bra, åtminstone på hemmaplan. På bortaplan har man bara tagit 2 poäng av 12 möjliga medan man på hemmaplan har vunnit allt och har plockat 12 poäng av 12 möjliga. Man har dessutom en ruskigt fin målskillnad på 12-1 på dessa fyra hemmamatcherna. Man kan väl lägga till att man inte mött något stjärnlag ännu men det gör man inte nu heller och chansen till seger igen ska vara mycket stor i den här matchen.

Racing har det väldigt jobbigt för tillfället då man bara mäktat med 1 seger på de 8 matcher man spelat hittills. På bortaplan har man rent statistiskt gjort det bra då man har en seger och 3 oavgjorda på sina 4 matcher man spelat. Dock ska det nämnas att det inte har varit mot något märkvärdigt motstånd och nu ställs man mot det tuffaste motstånden hittills på bortaplan och då blir det jobbigt.

Mallorca saknar till den här matchen Josemi och Ramis som båda fick rött kort i senaste matchen i ligan. Mallorcas tränare är dock känd för att han brukar rotera friskt i laget och därför tror jag inte det är några stora bekymmer att fylla upp dessa spelarnas tomrum.

Det enda som talar emot en Mallorca seger idag är väl just det att trender är till för att brytas. Jag tror inte Mallorca förlorar men en liten risk för oavgjort finns. Jag spelar dock matchen med en måttlig insats då oddset är helt okej.

KLICKA HÄR FÖR ATT SPELA MATCHEN HOS EXPEKT!


Spel 75

(Innebandy, superligan)
Västerås - AIK
Mitt tips: Över 11.5 mål
Odds: 1.76 @ Bet365 
Insats: 138 kr (5%)
Spelstopp: 2009-11-01  19.00
---------------------------------------------------------------------

Västerås som ligger sist i superligan tar här emot AIK som leder superligan. Västerås håller knappast för Superligan och det har man visat i år då man bara har en seger på 8 matcher. Segern togs emot bottenkollegan Tyresö. Man har spelat över 11.5 mål i sina 4 senaste matcher.

AIK går som tåget i serien och man har vunnit alla sina 7 matcher man spelat. Nu möter man ett bottenlag och för er som hoppas att AIK kommer underskatta Västerås, GLÖM DET! AIK har kört över bottenlag efter botten lag och man har vunnit med stora siffror. Balrog (15-4), Tyresö (11-2) och Umeå (10-2). Nu är det Västerås tur att åka på storstryk!

Det brukar bli målfester när AIK spelar då samtliga AIKs matcher har slutat med minst 10 mål eller fler.

Västerås snittar 4 mål per match medan AIK snittar ca 9 mål per match.
Värdering: 4-9 = 13 mål

KLICKA HÄR FÖR ATT SPELA MATCHEN HOS BET365!
 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!