lördag, oktober 31, 2009

Idag bjuder jag på en fin dubbel!

Idag har vi en mycket intressant omgång framför oss och jag har fastnat för två matcher med lite lägre odds som känns klara i mina ögon.

Spel 72

Dubbel:
Middlesbrough - Plymouth (Middlesbrough vinner)
Mora - Oskarshamn (Mora vinner med 2 mål eller fler)
Odds: 2.50 @ Expekt
Insats: 240 kr (8%)
Spelstopp: 2009-10-31  16.00
---------------------------------------------------------------------

Middlesbrough - Plymouth
Det är toppen mot botten här. Boro ligger på en femte plats i tabellen och är med i toppen och slåss medan Plymouth är inblandad i bottenstriden i allra högsta grad då man ligger näst sist i tabellen. Boro är ett mycket bra lag som nästan underpresterat lite. Därför blev tränaren sparkad i förra veckan och inför den här matchen har man skaffat en ny tränare i Gordon Strachan. Det kan mycket väl bli en rejäl nytändning i laget. Boro har fortfarande många Premier League spelare i laget och nu ställs man mot ett Plymouth som knappt har någon spelare med erfarenhet av Premier League. Det här bör Middlesbrough vinna! Man har två bra matcher bakom sig nu där man först slog Derby hemma med 2-0 för att sedan spela 2-2 borta mot Preston efter att Preston kvitterat på tilläggstid.

Plymouth kämpar och sliter i botten. Man har bara skrapat ihop 2 segrar på 14 matcher den här säsongen. På bortaplan har man spelat in 4 poäng av 21 möjliga. Segrarna man tagit har varit mot de båda nykomlingarna Peterborough och Scunthorpe. Man kryssade senast hemma mot Ipswich som ligger sist i ligan och före det hade man två raka bortaförluster. Nu väntar ett oerhört mycket starkare lag än Ipswich och då lär man få det svårt igen.

Som jag nämnde ovan så har Middlesbrough fått en en ny tränare i Gordon Strachan och han har redan satt sin prägel i laget då han bara efter ett par dagar som tränare lånat in den erfarne Premier League anfallaen Marcus Bent till laget från Birmingham. Marcus kommer troligen gå direkt in i laget då det är en liten skadekris i anfallet hos Boro. Det är en riktig klassvärvning av Strachan och Marcus kan mycket väl vara målskytt redan i första matchen här.

Middlesbrough saknar båda anfallarna Caleb Folan och Jeremie Aliadiere här.
Plymouth har lite skadebekymmer i laget. Det största problemet är på högerbacksplatsen där McNamee är ordinarie men som nu är skadad. Man har två inlånade spelare till den här positionen men David Gray är skadad och den andre Darcy Blake är avstängd. Så det mesta lutar åt att Karl Duguid som vanligtvis är mittfältare får gå ned och ta rollen som högerback så man slipper ta upp någon från juniorlaget. Noterbart är att Duguid inte har gjort särskillt bra ifrån sig som högerback tidigare...  Framåt saknas troligen Rory Fallon som linkade av planen skadad senast mot Ipswich. Hans ersättare Ashley Barnes drog på sig ett rött kort i en resvervlags match i veckan och är avstängd här. Ser mörkt ut framåt för Plymouth...


Det väntas storpublik idag och nye managern i Middlesbrough inleder nog mer än gärna med en säker seger här och chansen är väldigt god till det. Plymouth med skadebesvär lär få åka hem än en gång med 0 poäng. Det här vinner Middlesbrough enkelt!


Mora - Oskarshamn
De båda lagen möttes i onsdags och då hade Oskarshamn hemmaplan. Den matchen vann Mora med hela 1-6 och man totalt spelade ut Oskarshamn i den matchen. Nu har man hemmaplan och här trivs man bra och det lär bli ännu en utklassning här. Jag tror knappast Mora underskattar Oskarshamn här och chansen till seger med två mål eller fler ska vara stor!

Mora har spelat upp sig rejält nu på slutet och man har tagit poäng i 5 raka matcher nu. Bara Borås har plockat poäng av Mora då man vann efter förlängning. Mora producerar mycket mål och har på de tre senaste matcherna gjort 17 mål medan man bara släppt in 5.

Oskarshamn har det tufft nu och man placerar sig näst sist i tabellen. Det är framförallt bortaspelet som inte funkar då man bara har 2 segrar på 7 matcher så här långt. I den senaste matchen fick man som sagt stryk på hemmaplan mot Mora och nu möter man samma motstånd på bortaplan, då lär det bli tufft igen...

Mora har inga nya skador att rapportera om medan Oskarshamn har en lång och diger skadelista. Man saknar idag Chris Nybeck, Oscar Andersson, Joakim Hagelin, Kristoffer Jonsson, och Dennis Bozic.

SPELA DUBBELN HOS EXPEKT OCH TA DEL AV BOLAGETS FINA BONUS DÄR DOM DUBBLAR DIN FÖRSTA INSÄTTNING UPP TILL 1000 KR!

---------------------------------------------------------------------


Vill även passa på att hänvisa er till en riktigt bra spelsajt med många vassa experter: Spelaspel.

Spelaspel är en sajt för alla bettingälskare och jag rekommenderar den varmt!


 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!