måndag, november 16, 2009

Målsnålt i Luleå!

I dagens extremt tunna utbud finner jag bara ett spel av värde och det är ett underspel i matchen mellan Luleå-Skellefteå.

Funderar du på att börja spela hos ett nytt spelbolag och få en fin startbonus?
Klicka här för en spelbolags guide!

 Spel 116

Luleå - Skellefteå
Mitt tips: Under 5.5 mål
Odds: 1.65 @ Unibet 
Insats: 181 kr (5%)
Spelstopp: 2009-11-16  19.00

Det här lär bli en jämn match mellan två lag som har en något sviktande form. Lagen ligger 6a och 7a i tabellen och det skiljer bara 1 poäng mellan lagen. Det är ett norrlandsderby och det brukar bli tajta matcher lagen emellan.

Luleå är normalt ett målglatt gäng som vet var kassen finns hos motståndarna. Men matcherna mot Skelleftå brukar bli tajta och de 6 senaste matcherna lagen emellan på Luleås hemmaplan har slutat under 5.5 mål.

Skellefteå är tvärtom ett väldigt målsnålt lag som är starka defensivt men svaga offensivt. Skellefteå har tillsammans med Rögle och Modo gjort näst minst mål i Elitserien då man bara mäktat med 43 mål på 19 matcher. Men man är som sagt starka defensivt och man har tillsammans med Färjestad släppt in 3e minst mål i Elitserien då man bara släppt 44 mål bakåt. Målformen är usel då man bara har gjort 7 mål på de 5 senaste matcherna. Man har även spelat under 5.5 mål i 4 raka matcher nu.

Som ni kan läsa ovan så har de 6 senaste matcherna på Luleås hemmaplan slutat under 5.5 mål. Faktum är att på de 16 senaste matcherna oavsett vilket lag som haft hemmaplan har hela 13 matcher slutat under 5.5 mål mellan dessa lag så det mesta talar för underspelet här idag igen.

Skadeläget i Luleå är inte något vidare bra då båda bröderna Abbott har varit sjuka och det är osäkert om dom kommer spel idag. Cam Abbott har gjort mål i de 5 senaste matcherna så visst talar det till fördel för mitt underspel ikväll. Luleå saknar även Thomas Raffl, Robin Jonsson och troligen Robin Lindqvist.
Skellefteå får klara sig utan Mattias Lindström imorgon, annars är man fullt lag.

Luleå snittar 3 mål per match medan Skellefteå snittar 2 mål per match. Underspelet liras!




----------------------------------------------------------------------

Spel 117

Luleå - Skellefteå
Mitt tips: Vinnare av första perioden: Luleå
Odds: 2.55 @ Expekt
Insats: 73 kr (2%)
Spelstopp: 2009-11-16 19.00

Det här spelet bygger jag på statistik. Luleå är ett starkt lag i första perioden och man har vunnit många första perioder i årets Elitserie.

Luleå har på sina 19 matcher 6 segrar, 8 oavgjorda och 4 förluster efter första perioden. På hemmaplan är statistiken dock annorlunda för här har man 5 segrar, 4 oavgjorda och 0 förluster efter första perioden. Det vill säga man brukar starta matcherna riktigt starkt och man är ett erkänt starkt hemmalag och därför måste det här oddset provas.




 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!