söndag, november 15, 2009

AIK spelar alltid målrika matcher!

Idag bjuder jag på ett spel från Svenska Superligan i Innebandy.

Funderar du på att börja spela hos ett nytt spelbolag och få en fin startbonus?
Klicka här för en spelbolags guide!

 
Spel 115

AIK - Sirius
Mitt tips: Över 10.5 mål
Odds: 1.76 @ Betsson
Insats: 175 kr (5%)
Spelstopp: 2009-11-15 17.00

I den här matchen är det två lag som är kanon form som möts. AIK har 8 raka segrar medan Sirius har 4 raka segrar. AIK leder serien medan Sirius ligger på en 9e plats i tabellen.

AIK har producerat 73 mål framåt på dessa 8 matcherna och det är riktigt bra gjort. Det gör att man har ett snitt på 9 mål per match i seriespelet. På hemmaplan har man gjort 35 mål på 4 matcher och det är ett snitt på nästan 9 mål per match och det är imponerande. AIK har spelat över linan 10.5 mål i hela 6 av deras 8 matcher. De som inte slutat över 10.5 mål har istället slutat med 10 mål och 8 mål så visst är man ett målglatt gäng.

Sirius har gjort betydligt mindre mål än AIK i serien då man bara mäktat med att göra 41 stycken vilket ger ett målsnitt på ca 5 mål per match. På bortaplan har man gjort 18 mål hittils på de 4 matcher man spelat och det är ett snitt på 4,5 mål per bortamatch. Sirius har spelat över linan 10.5 mål i 4 av sina 8 matcher och av de återstående fyra matcherna har man spelat 9 mål i en match och 10 mål i en match medan de återstående två matcherna har slutat med 7 mål eller färre.

Båda lagen kommer till spel med bästa tänkbara lag i eftermiddag och det talar för detta spelet.

Värdering: 9-4 = 13 mål




 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!