söndag, oktober 04, 2009

Stabaek krossar Fredrikstad !

Gårdagen blev katastrof. Allting såg så bra ut i slutet av båda matcherna men på något sätt så gick det inte vägen och Brynäs kvitterade med mindre än minuten kvar och Trollhättan vände 2-1 till 2-3 på tilläggstid. Hopplöst. Vi glömmer gårdagen och blickar framåt istället. Idag finns det ett fint utbud och jag har fastnat för en match i Norge! 

Spel 4

Match: Stabaek - Fredrikstad
Mitt tips: 1
Odds: 1.52 @ Betsson 
Insats: 15 Units (9%)
Spelstopp: 2009-10-04  18.00
-----------------------------------------------------------------

Seriens näst bästa hemmalag som tar emot seriens näst sämsta bortalag. Det kan väl bara sluta på ett sätt?
Stabaek är i god form och har 4 segrar på de 5 senaste matcherna. Enda poängtappet kom emot Rosenborg som leder serien överlägset. På hemmaplan har man 8-3-2 som resultatrad och en fin målskillnad på 31-14. Man har förutom förlusten mot Rosenborg 8 segrar på de 9 senaste matcherna på hemmaplan vilket imponerar.
Fredrikstad som kommer på besök har 2 segrar och 4 förluster på sina 6 senaste matcher vilket inte imponerar. Man är nu uppe i 10 raka matcher utan seger på bortaplan. 9 av dessa 10 matcher har slutat med förlust, bara en har slutat oavgjort. Resultatraden för Fredrikstad är 1-3-9 och som ni då förstår så har alltså Fredrikstad inkasserat alla sina 9 förluster på de 10 senaste matcherna. Tungt!

Stabaek har vunnit 3 gånger av 4 på hemmaplan mot Fredrikstad. Bara en gång har man förlorat. Förra säsongen vann Stabaek den här matchen med 5-0.

Jon Inge Høyland är avstängd för Stabaek och laget får även klara sig utan Inge Andre Olsen och Thomas Rogne som båda är skadade här.
Fredrikstad har ett par tunga namn borta ikväll. Målskytten Everton är avstängd, Piiroja är borta med en benskada.

Stabaek med två svenska anfallare ska vinna den här matchen. Det återstår att se om Fredrik Berglund eller Daniel Nannskog kan få in ett par bollar eller ej. Ettan är klar i mina ögon!

SPELA MATCHEN HOS BETSSON OCH TA DEL AV BOLAGETS BONUS!!

Spel 5

Match: Stabaek - Fredrikstad
Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 2.40 @ Bet365
Insats: 10 Units (6%)
Spelstopp: 2009-10-04 18.00
-----------------------------------------------------------------

Man har vunnit 8 av 9 senaste hemmamatcherna i Norge och i hela 6 av de 8 segrarna har man vunnit med 2 mål eller fler. Fredrikstad har 10 raka bortamatcher utan seger. 9 av dessa har slutat med förlust och av dessa 9 har 5 matcher slutat med förlust med 2 mål eller fler... Så jag måste bara testa handicap oddset här.
SPELA MATCHEN HOS BET365 OCH TA DEL AV BOLAGETS BONUS UPP TILL 1000 KR!!
 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!