lördag, oktober 03, 2009

Djurgården vinner på hovet!

Som vanligt på lördagar så har vi ett underbart utbud av matcher. Jag väljer dock att avstå från de största ligorna och inriktar jag mig på hockey från Elitserien och fotboll från Superettan.  

Spel 1

Match: Djurgården - Brynäs
Mitt tips: 1
Odds: 1.75 @ Betsafe, Betsson och Expekt
Insats: 14 Units (7%)
Spelstopp: 2009-10-03  16.00
---------------------------------------------------------------

Djurgården inlett året mycket starkt i mina ögon. Man har spelat 3 borta matcher och en hemmamatch så här långt och har på dessa matcher 2 segrar, 1 oavgjord som slutade med förlust och 1 förlust efter full tid. Förlusten efter full tid kom på bortaplan mot HV71 som man spelade väldigt jämnt med och slutresultatet blev 7-6 till HV71. Djurgården spelar mycket fin ishockey med hög fart och ett härligt passningsspel. Man kommer nu från två raka bortasegerar mot två oerhört starka hemmalag så formen är på topp hos Djurgårdarna nu. Nu återvänder man till hemmais igen och då vinner man igen.
Brynäs som kommer på besök har inlett säsongen uselt. Man ligger sist med endast två poäng inspelade, båda är dock tagna på bortais. Man har oerhört svårt att göra mål och man ska tacka sin målvakt att förlusterna inte har blivit större. Man har gjort 1 mål per match och har alltså 4 gjorda mål på 4 matcher nu vilket knappast är bra.

Djurgården får nu tillbaka Marcus Nilsson som missat de två senaste matcherna då han skulle bli pappa. Nu är han tillbaka och då är den enda som inte kommer till spel idag Kristofer Ottosson.
Brynäs får troligen klara sig utan Niklas Andersén som fick sin axel ur led mot Frölunda.

Djurgården har haft relativt enkelt för Brynäs på hemmaplan de senaste åren. Man har resultatraden 9-3-2 på de14 senaste matcherna.

Djurgården som har ett härligt hemmatryck på hovet ska bara vinna den här matchen mot ett mediokert Brynäs som är oerhört dåliga i offensiven. Djurgården har flera spelare i toppform och man har betydligt fler matchvinnare än Brynäs och den här matchen vinner man idag.

SPELA MATCHEN HOS BETSAFE OCH TA DEL AV BOLAGETS BONUS UPP TILL 500 KR!!
SPELA MATCHEN HOS BETSSON OCH TA DEL AV BOLAGETS BONUS!!
SPELA MATCHEN HOS EXPEKT OCH TA DEL AV BOLAGETS BONUS UPP TILL 1000 KR!!

Spel 2

Match: Ängelholm - Trollhättan
Mitt tips: 1
Odds: 1.60 @ Betsafe
Insats: 16 Units (8%)
Spelstopp: 2009-10-03  16.00
---------------------------------------------------------------

2 lag som möts med helt olika förutsättningar. Ängelholm har tre poäng upp till kvalplatsen till Allsvenskan medan Trollhättan ligger på nedflyttningsplats med 2 poäng upp till säker mark.
Ängelholm är superettans näst bästa hemmalag med sina 27 poäng på 13 matcher. Bara Mjällby är bättre som har 28 poäng. Ängelholm har den fina resultatraden 8-3-2 och 18-8 i målskillnad. Det är imponerande. Man har nu 5 matcher utan förlust och på dessa 5 matcherna har man tagit 3 segrar och spelat oavgjort mot 1an och 2an i tabellen. Starkt!

Trollhättan som kommer på besök har spelat upp sig lite på sistone och har nu 3 raka kryss. Man har haft en tendens hela året att spela bra mot de bättre lagen och när man sedan möter ett sämre lag spelar man uselt. Trollhättans bortfacit är uselt och man har bara spelat in 9 poäng på 13 matcher. På dessa 13 matcher har man bara mäktat med att göra 9 mål medans man släppt in 25 stycken. Nu står man inför en av de svåraste bortamatcherna i år.

Inget av lagen har några nämnvärda skador till matchen.

Ängelholm har ett mycket starkare lag än Trollhättan och man är oerhört svårslagna på hemmaplan. Man är i toppform medan Trollhättan har mindre bra form. Trollhättan är usla på bortaplan och man har oerhört svårt att göra mål, det lär inte bli lättare nu när man möter ett av seriens försvars starkaste lag. Ängelholm har dessutom fler spelare i väldigt bra form och målskytten Mattias Adelstam kan nog både göra 1,2 och 3 mål i den här matchen. Klar hemmaseger!

SPELA MATCHEN HOS BETSAFE OCH TA DEL AV BOLAGETS BONUS UPP TILL 500 KR!!


Spel 3

Match: Ängelholm - Trollhättan
Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 2.65 @ Sportingbet
Insats: 6 Units (3%)
Spelstopp: 2009-10-03  16.00
---------------------------------------------------------------

Med ovanstående text så känner jag mig säker på att Ängelholm kommer att vinna den här matchen. När jag sedan får ett så här fint odds som 2.65 så måste jag bara testa det med en låg insats. Ängelholm har släppt in 8 mål på 13 hemmamatcher medan Trollhättan har gjort 9 mål på 13 bortamatcher. Som jag ser det så kommer Trollhättan bli nollade här och då är det bara att hoppas att Ängelholm inte slår av på farten när man leder med 1-0.

SPELA MATCHEN HOS SPORTINGBET OCH TA DEL AV BOLAGETS FANTASTISKT FINA BONUS DÄR DOM DUBBLAR FÖRSTA INSÄTTNINGEN UPP TILL 2000 KR!!
 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!