fredag, oktober 02, 2009

Elfsborg vinner allsvenskan!

  Har hittat ett kanonodds på att Elfsborg vinner allsvenskan. 



Vinnare av Allsvenskan: Elfsborg
Odds: 6.00 @ Bet365
Lira så fort som möjligt. Jag ställer in en hög summa här!
----------------------------------------------------------------

Allsvenskan topp 4:

1. AIK 50 poäng
2. IFK Göteborg 47 poäng
3. Elfsborg 46 poäng
4. Kalmar 45 poäng

Det återstår 5 matcher av Allsvenskan och jag tror Elfsborg ska ha hyfsat goda chanser att vinna årets allsvenska.
AIK som leder allsvenskan har borta match mot Elfsborg nu på söndag vilket givetvis blir en väldigt avgörande match. Förlorar Elfsborg den matchen är det kört men om man vinner är man med på allvar! AIK har svåra matcher kvar mot Elfsborg borta, derby mot Hammarby som kämpar för överlevnad, och den tuffaste matchen av dom alla IFK Göteborg på bortaplan i sista matchen av Allsvenskan.
IFK Göteborg har ett lite enklare program framför sig men matcher som GAIS i ett derby och Malmö FF på bortaplan kan bli tufft. Sen möter man som sagt AIK i sista hemmamatchen.
Elfsborg har en otroligt avgörande match mot AIK nu på söndag. Vinner man den är man verkligen med och slåss om guldet men vid förlust så är man borta från guldstriden. Tyvärr kommer oddset givetvis sänkas efter AIK matchen och därför rekommenderar jag att man spelar så snabbt som möjligt till fina 6 gånger pengarna! Efter AIK har man en hyfsat tung bortamatch mot Trelleborg, sedan har man Häcken och ÖIS hemma respektive borta men där räknar jag med 6 poäng och avslutningen hemma på Borås Arena mot Helsingborg.
Jag tror det kan vara väldigt jämnt i toppen fram till sista matchen. Vad sägs om att Elfsborg ligger en poäng bakom AIK och IFK Göteborg som ligger på samma poäng. Deras man slutar oavgjort medan Elfsborg vinner och det lär bli ett häftigt guldfirande i Borås!

LIRA ELFSBORG TILL 6 GÅNGER PENGARNA HOS BET365! KLICKA HÄR!
 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!