söndag, oktober 18, 2009

Spansk fotboll idag!

Gårdagen slutade ju väldigt olyckligt med mål på tilläggstid från Peterborough. Idag kör vi spansk fotboll och jag har valt ett starkt hemmalag som tar emot ett dåligt bortalag.



Spel 44

Mallorca - Getafe
Mitt tips: 1
Odds: 2.10 @ Bet365, Betsafe, Expekt, Unibet
Insats: 100 kr  (5%)
Spelstopp: 2009-10-18   17.00
---------------------------------------------------

Mallorca har inlett säsongen på ett stabilt sätt och ligger nu på en 6e plats i tabellen. Man är dock som dag och natt på hemmaplan och bortaplan. På hemmaplan har man tre raka segrar medan man på bortaplan har 1 poäng av 9 möjliga. Som sagt på hemmaplan trivs man har har 3 raka segrar och 9-0 i målskillnad, riktigt starkt. Man ska dock tillägga att man mött båda bottenlagen Xerez och Tenerife men dessa lag slog man med 4-0 och 2-0 så man visade att det är klasskillnad lagen emellan. Mallorca åkte på stryk på bortaplan i förra matchen mot Sporting och man lär vara rejält revanschssugna och det kommer Getafe få känna.

Getafe har även dom spelat bra och ligger på en 8e plats. Det är dock bortaspelet som inte fungerat riktigt för laget och man har en seger och två förluster så här långt på bortaplan. Man har två raka förluster på bortaplan nu och har blivit nollade i båda matcherna. Nu möter man ett hemmastarkt Mallorca och då kommer det återigen bli tufft.

Mallorca stormtrivs hemma mot Getafe, man har 5 segrar och 1 oavgjord på de 6 senaste mötena under 2000-talet. Det ska bli mycket till för att Getafe ska vända på den trenden.

Båda lagen är skadefria enligt mina rapporter och man kommer till spela med bästa möjliga lag. Det här kommer säkerligen bli en tät och jämn match men jag tror Mallorca drar det längsta strået då man har fördel av hemmaplan där man trivs perfekt! Man har dessutom Valero i storform och jag är inte främmande för att han avgör den här kampen.
 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!