tisdag, oktober 13, 2009

Morgon match!

Har en match att bjuda på för alla er som är vakna tidigt. Matchen är tagen från ryska KHL där två lag möts och med olika formkurvor och det ena laget håller definitivt högre klass än sitt motståndar lag.

Spel 32, 33

Amur - Salavat
Mitt tips: Handicap (1-0) 2
Odds: 1.85 @ Nordicbet 
Insats: 6 Units (3%)
------------
Mitt tips: Vinnare av 1a perioden: Salavat
Odds: 2.05 @ Expekt
Insats: 6 Units (3%)
Spelstopp: 2009-10-13 10.00
-----------------------------------------------------------

Amur placerar sig sist i tabellen och man har endast 3 segrar på 12 försök. Alla dessa tre segrar är tagna på hemmaplan men mot relativt mediokra lag. Bästa laget man vann mot är CSKA Moskva som man slog med uddamålet i början av säsongen. Nu blir det tuffare då Salavat som är seriens bästa bortalag kommer på besök.
Salavat är som sagt seriens bästa bortalag poängmässigt där man spelat in 16 av 21 möjliga poäng vilket är väldigt starkt. Hemmastarka lag som MVD Tver och Yaroslavl har fått inkassera sina första hemmaförluster mot Salavat.

Amur har 4 raka förluster bakom sig varav två var på hemmaplan inför den här matchen. Som ni säkert förstår så är grabbarnas självförtroende inte på topp och då är det aldrig lätt att möta ett lag fyllt av stjärnor med massor av NHL meriter. Det lär gå undan här.

Salavats form är väl sisådär då laget har två raka kryss bakom sig, en vann man efter förlängning medan man förlorade den andra efter straffar. Båda dessa matcher var på hemmaplan där laget har lika många segrar som just Amur. Man är alltså betydligt starkare på bortaplan av någon anledning, antagligen spelar man mer avslappnat där.

Salavat har ett otroligt starkt lag och om jag kan nämna några namn för att förtydliga spelartruppens klass och kvalitet. De största spelarna är Radulov, Zinoviev, Perezhogin, Eremenko, Kozlov, Thoresen, Tverdovsky, Proshkin och Kalinin... för att nämna några. Dessa spelare har tillsammans har över 2000 matchers erfarenhet från NHL. Finns knappast den kvaliteten hos Amur.

Salavat har två raka bortasegrar mot Amur med 0-3 och 2-7 så visst handlar det om klasskillnad här.

Det finns inte mycket som talar för Amurs här. Jag tror Salavat tar en ganska komfortabel seger med ett par mål här. Det lär gå undan från start och därför testas även ett spel på att Salavat leder redan efter första perioden.

------------------------------------------------------------
SPELA MATCHEN HOS NORDICBET OCH TA DEL AV BOLAGETS BONUS UPP TILL 1000 KR!!

SPELA MATCHEN HOS EXPEKT OCH TA DEL AV BOLAGETS BONUS UPP TILL 1000 KR!!
 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!