måndag, oktober 05, 2009

Giftiga tips inför kvällen!

Hoppas ni ryggade hockey reken tidigare idag. Magnitogorsk vann med 4-2 och 3 av 4 spel gick in på matchen, det får vi vara nöjda med trots att man hade ledningen med 0-4. Nu fortsätter vi speldagen med lite matcher ifrån kvällen också. Häng med!



Spel 10

Match: Panathinaikos - Larisa
Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 1.65 @ Betsafe
Insats: 12 Units (7%)
Spelstopp: 2009-10-05  20.15
------------------------------------------------------

Panathinaikos har inlett säsongen strålande. Man har 5 segrar av 5 möjliga och en fin målskillnad på 8-1. Man är väldigt starka i defensiven och man har en fin offensiv som är jobbig att möta. Man har varit ganska ineffektiva så här långt i serien men idag hoppas vi på en vändning, en riktig urladdning. Noterbart är att Panathinaikos har nu 22 raka matcher i ligaspelet utan förlust. Starkt!
Larisa har inlett säsongen uselt och har inte vunnit någon match på de 5 inledande. Man har på dessa 5 matcherna bara gjort 3 mål och man lär få det tufft ikväll igen.

Panathinaikos saknar Darlas, Petropoulos och Marinos till den här matchen men man har en bred trupp så det är inga tyngre avbräck direkt.
Panathinaikos har som sagt en väldigt bred trupp och det är kamp om i princip alla platser i laget. Det är några få spelare som har säkra platser medan kampen är hård om de flesta andra. En av de som kan känna sig säkra är den svenska mittbacken Bjärsmyr som har gjort bra ifrån sig i Grekland så här långt.

Larisa saknar Gianakopoulos som är ett stort avbräck för laget.
Larisa har potential i laget men har inte fått det att fungera riktigt. Man lär snart få ordning på detta men jag tror knappast det kommer redan här i den svåra bortamatchen mot ett oerhört formstarkt Panathinaikos.

Den här matchen vinner Panathinaikos utan problem. Jag hoppas bara inte man nöjer sig med en 1-0 seger utan att man fortsätter trumma på och ser till att vinna med 2 mål eller fler. Chansen är god i alla fall!

SPELA MATCHEN HOS BETSAFE OCH TA DEL AV BOLAGETS BONUS UPP TILL 500 KR!!

Spel 11

Match: AIK - Västerås
Mitt tips: 1
Odds: 1.57 @ Expekt 
Insats: 14 Units (8%)
Spelstopp: 2009-10-05  19.00
-------------------------------------------------------

En match mellan två lag med samma ambitioner, att nå kvalserien. AIK har inlett på bästa tänkbara sätt och man är obesegrade än så länge. Man har vunnit 5 av 5 matcher. Det är bara Malmö i premiärmatchen som har lyckats skaka AIK, då vann AIK efter förlängning. Man har på de inledande 5 matcherna bara släppt in 7 mål vilket är grymt imponerande.
Västerås som kommer på besök blandar och ger och det är svårt att säga vart man har laget. Men visst har laget fin kapacitet när man spelar på topp. Man placerar sig dock på en 10e plats med 2 segrar och 3 förluster vilket inte imponerar. Snart vänder det för laget, men inte idag.

Lagen känner varandra väl sedan tidigare. Förra säsongen möttes lagen 5 gånger och AIK tog då 13 av 15 möjliga poäng så visst har man plusstatistik på Västerås. Matcherna i Allsvenskan slutade 5-3, 5-1 och 5-1 till AIKs favör så rent statistiskt ska man vara favoriter här.

Det är seriens två starkaste försvar som ställs mot varandra. AIK har släppt in 7 mål medan Västerås har släppt in 10 mål. Den stora skillnaden är att AIK har gjort 19 mål medan Västerås bara har mäktat med 11 mål.

AIK ska vara det starkare laget här med tanke på hemmaplans favör, bättre form, och i mina ögon ett mycket bättre lag än vad Västerås har. Det här vinner AIK!

SPELA MATCHEN HOS EXPEKT OCH TA DEL AV BOLAGETS BONUS UPP TILL 1000 KR!!


Spel 12

Match: AIK - Västerås
Mitt tips: Under 5.5 mål
Odds: 1.90 @ Betsson
Insats: 9 Units (5%)
Spelstopp: 2009-10-05  19.00
-------------------------------------------------------

Citerar det jag skrev ovan och trycker in en medel insats här. "Det är seriens två starkaste försvar som ställs mot varandra. AIK har släppt in 7 mål medan Västerås har släppt in 10 mål. Den stora skillnaden är att AIK har gjort 19 mål medan Västerås bara har mäktat med 11 mål."

 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!