tisdag, oktober 06, 2009

Färjestad krossar SSK!

Gårdagen får ses om okej. 4 av 7 spel gick in. Dock kunde det mycket väl ha blivit full pott, AIK ledde med både 2-0 och 3-2 men Västerås gjorde en riktigt stark match och kunde kvittera till 3-3 i tredje perioden och därmed sprack båda mina spel på AIK. Riktigt synd. Men vi blickar framåt och mot dagens utbud. Jag tror mig ha hittat två banker nämligen!



Spel 13

Match: Färjestad - Södertälje
Mitt tips: 1
Odds: 1.55 @ Betsafe
Insats: 13 Units (8%)
Spelstopp: 2009-10-06  19.00
------------------------------------------------------


Färjestad har inlett säsongen strålande och ligger på en andra plats i serien efter 5 matcher. Man har spelat in 12 av 15 poäng i år. På hemmaplan har man tre raka segrar men i alla dessa matcher har man spelat jämnt med motståndet vilket är aningen oroande. Hur som helst så har man varit det bättre laget i dessa matcherna och man har vunnit dem så det finns väl inte så mycket man kan klaga på. Jag hoppas på att urladdningen kommer idag istället.

Södertälje har inlett serien lite knackigt. Man har 2 segrar och 3 förluster än så länge. Södertälje gav oss ett styrkeprov i senaste matchen då man körde över Modo med 5-0, på hemmaplan. Just det talar emot Södertälje, man är bättre hemma än borta. På bortaplan i år har man 2 förluster och 3-11 i målskillnad! Nu ställs man mot seriens kanske bästa hemmalag.

Färjestad saknar backen Fredrik Lindgren som dras med en axelskada.
Södertälje vann som sagt med 5-0 i lördags mot Modo, mycket tack vare en storspelande målvakt i Björn Bjurling. Han saknas idag och då får det extremt orutinerade andre målvakten Pontus Sjögren ställa sig i mål istället. Jag personligen vet ingenting om denne mer än att han kom från Huddinge till SSK. Jag har läst lite runt om på diverse Södertälje forum och nästintill alla är eniga, “det blir förlust idag då vi har en värdelös målvakt som inte håller allsvensk nivå ens.”

Färjestad har en extrem plusstatistik på Södertälje då man har vunnit 30 av 42 möten med laget. På hemmaplan har Färjestad sedan 2002 tagit 12 segrar, 3 oavgjorda matcher och Södertälje har bara lyckats vinna 2 gånger. Fördel Färjestad.

Färjestad har som många kanske redan vet 21 raka segrar på hemmaplan i Elitserien, så det är inte lätt som bortalag att komma hit och hämta poäng direkt, det har Färjestad bevisat. Man har alltid god stämning på hemmamatcherna och publiken bär fram laget mot 3 nya poäng. SSK kommer få det jobbigt idag. Jag tror Färjestad vinner den här matchen utan större problem.


SPELA MATCHEN HOS BETSAFE OCH TA DEL AV BOLAGETS BONUS UPP TILL 500 KR!!

Spel 14

Match: Färjestad - Södertälje
Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 1.95 @ Unibet
Insats: 7 Units (4%)
Spelstopp: 2009-10-06   19.00
------------------------------------------------------


Med ovanstående text så förstår ni att det är klar fördel Färjestad ikväll. Det enda som hindrar laget från förlust är underskattning. Jag tror man kommer rivstarta matchen och ha med sig en 2-0 ledning till andra perioden och då blir det för jobbigt för Södertälje. Det märkte vi mot Luleå då man slutade spela hockey när man låg under med ett par mål.

8 av de 12 segrarna man tagit på hemmaplan har varit med 2 mål eller fler. Färjestad ska ha goda chanser att vinna den här matchen med 2 mål eller fler då man rent kapacitets mässigt är väldigt mycket bättre än Södertälje.

Lira så fort som möjligt för oddset lär sänkas under dagen…


SPELA MATCHEN HOS UNIBET OCH TA DEL AV BOLAGETS BONUS UPP TILL 500 KR!!


Spel 15

Match: Färjestad - Södertälje
Mitt tips: Vinnare av period 1: Färjestad
Odds: 2.05 @ Expekt
Insats: 7 Units (4%)
Spelstopp: 2009-10-06  19.00
-----------------------------------------------------

Färjestad brukar inleda matcherna i högt tempo och även om dom inte vunnit matcher särskilt stort i år så har man för det mesta haft ledningen efter första perioden. Ett odds över 2 gånger pengarna är klart spelvärt ikväll.

SPELA MATCHEN HOS EXPEKT OCH TA DEL AV BOLAGETS BONUS UPP TILL 1000 KR!!
 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!