fredag, oktober 16, 2009

Dansk ishockey på menyn idag!

Gårdagen gick fin fint och vi kunde casha in en hel del. Idag ser utbudet ganska tråkigt ut men jag hittade ett bra lir i den danska ishockey ligan. Den här ska vara säker!

Spel 41
Match: Fredrikshavn - Hvidovre
Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 1.80 @  Unibet
Insats: 15 Units (7%)
Spelstopp: 2009-10-16  19.30
-------------------------------------------------------

Fredrikshavn är otroligt hemmastarka och har inlett serien med två raka hemmasegrar och 9-1 i målskillnad. Då har man mött Herning som ligger på en 6e plats(av 10 lag) och Aab ishockey som ligger 4 i tabellen. Fredrikshavn placerar sig på en stabil tredjeplats.

Motståndet Hvidovre ligger sist i serien med 5 raka förluster och 5-17 i målskillnad. Hvidovre har mött just Herning och Aab Ishockey i sina två senaste matcher och det slutade med två förluster och 0 gjorda mål. Då förstår ni att det ska vara skillnad här.

Fredriskhavn vann här förra säsongen med 7-0!
Fredrikshavn har alltså gjort 9 mål och släppt in 2 på sina två matcher. Hvidovre har bara gjort 5 mål på sina 5 matcher så här långt plus att man släpper in mycket. Det är som upplagt för ett Hcp spel på Fredrikshavn här. Man bör vinna matchen med 2 mål eller fler.
 
SPELA MATCHEN HOS UNIBET OCH TA DEL AV BOLAGETS FINA BONUS!!
 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!