tisdag, september 22, 2009

Borås tar en komfortabel seger!

Gårdagen slutade väldigt bra, 4 av 6 spel satt. Alla de olika AIK lagen gjorde sitt jobb, med besked! Eller vad sägs om Innebandy 15-4 seger, ishockeyn 5-1 seger och slutligen fotbollen 3-0 seger. Klockrena spel! Färjestad hade 3-0 hemma mot skellefteå men tappade till 3-2 i slutperioden och Hcp spelet missades. Elfsborg blev totalt krossat av Malmö FF med 5-0 och det blev knappast den täta tillställningen jag hade trott på. Elfsborgs försvar håller på att fallera helt och hållet nu. Idag tar vi nya tag med Carling Cup fotboll och Allsvensk hockey.   



Spel 12

Match: Borås HC - Örebro
Mitt tips: 1
Odds: 1.70 @ Nordicbet
Insats: 157 kr  (6,5%)
Spelstopp: 2009-09-22  19.00
-----------------------------------------------------------

Borås HC har inlett med att möta topptippade Växjö och serieledande Bofors och inte helt oväntat har det blivit två förluster. Dock ska man tillägga att Borås har gjort helt okej matcher och förlusterna har slutat 6-4 och 2-4 så det är inget att skämmas över. Senast mot Bofors vann man även skotten i matchen så visst har man god kapacitet i Borås.
Örebro är nykomlingar i år och har inte lyckas speciellt bra inledningsvis då man förlorat med 2-6 och 1-5 mot Bofors respektive AIK. Självklart är det tuffa lag att möta men man har inte varit i närheten av att vinna matcherna. Man har inte hängt med i det allsvenska tempot och man drar på sig alldeles för många utvisningar i matcherna. Det blir inte bättre av att man ur usla i boxplay.

Borås får ett oerhört starkt nytillskott i laget då fjolårets succé målvakt Sebastian Idoff är tillbaka i målet hos Boråsarna. Tränaren för Borås är mycket nöjd inför matchen och han påpekar att man gått igenom de två senaste matcherna på video och gått igenom vad man gjorde fel och vad som ska göras bättre ikväll. Så räkna med ett taggat Borås som inte bjuder på några misstag.

Borås håller högre klass än Örebro och boråsarna ska givetvis hamna före Örebro i tabellen och då krävs en hemmaseger här.

Det som till störst del gjorde att jag valde att spela på Borås ikväll är att man har högre kapacitet än Örebro och framför allt att Örebro spelade match så sent som IGÅR KVÄLL!? Ja ni läste rätt, ni som följer min blogg såg att jag rekade AIK igår borta mot Örebro och mycket riktigt vann AIK med hela 1-5. Nu väntar ytterligare en tuff match borta mot Borås i Borås ishall och frågan är om grabbarna från Örebro orkar ladda om batterierna över en natt. Tror inte det, det här vinner Borås!

SPELA MATCHEN HOS NORDICBET OCH TA DEL AV BOLAGETS BONUS UPP TILL 1000 KR!!

Spel 13

Match: Leeds - liverpool
Mitt tips: Över 3.5 gula kort
Odds: 2.15 @ Nordicbet
Insats: 121 kr (5%)
Spelstopp: 2009-09-22   20.45
--------------------------------------------------------------

Ett kul spel i en ganska öppen match tycker jag. Leeds kommer göra allt för att vinna och hemma på Elland Road kommer man springa ut heltaggade inför matchen mot Liverpool. Det är mycket prestige i matchen och eftersom Liverpool vilar en hel del av sina toppspelare så kommer man med många unga spelare som måste bevisa att dom ska ha en plats i Liverpool och även dom lär vara heltaggade inför matchen. Det här kan sluta med många gula kort och även röda.

Det blir bara bättre, domaren i dagens match är Premier League domaren Alan Wiley. Han har dömt 6 matcher den här säsongen och har redan hunnit dela ut 22 gula kort och 1 rött kort på dessa matcher. Den senaste matchen han dömde var Sheffield derbyt och då mäktade han med att dela ut 7 gula kort. Det här är en domare som försöker ta kontroll på matcherna genom att dela ut kort.

Det här spelet måste bara testas med en domare av den karaktären och två heltaggade lag.

SPELA MATCHEN HOS NORDICBET OCH TA DEL AV BOLAGETS BONUS UPP TILL 1000 KR!!
 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!