måndag, september 21, 2009

Heja gnaget ikväll!

Gården gick hyfsat, 2 av 3 Handicap spel satt och tyvärr lyckades Valencia inte vinna trots en man mer nästintill hela matchen. Man tappade in kvittering med ca 10 min kvar att spela. Illa! Idag tar vi nya tag och det känns som att det kommer bli en riktig AIK kväll idag. Fotboll, Innebandy och Ishockey, AIK ska ha väldigt goda chanser i alla tre sporterna och jag testar en AIK trippel idag.         



Spel 6

Trippel:
(Innebandy) Balrog - AIK 2
(Ishockey) Örebro - AIK 2
(Fotboll) AIK - Örgryte 1
Odds: 2,98 @ Nordicbet
Insats: 155 kr (7,5%)
Spelstopp: 2009-09-21  19.00
--------------------------------------------------------------

Balrog - AIK
AIK är ett av Sveriges absolut bästa innebandylag. 90% av tränarna i Superligan tippar AIK som seriesegrare i år. Man har ett lag som kryllar av landslagsspelare och trots att storstärnan Niklas Jihde avslutat sin karriär så ska man ha väldigt goda chanser på SM-guldet i år. Man har värvningar av toppklass och det har sett riktigt bra ut på försäsongen så den här matchen ska man vara vinna.
Balrog gjorde en mycket bra säsong förra året men nu har man tappat 2-3 riktigt tongivande spelare från förra säsongen däribland den storspelande målvakten Pascal Neith.
AIK vinner det här enkelt!

Örebro - AIK
Örebro hade förra säsongen stora problem med mycket utvsningsminuter men trots det så lyckades man ta sig upp till allsvenskan. Det håller givetvis inte allsvenskan att dra på sig en massa utvisningar, det kommer straffa sig rejält. Det märktes tydligt mot Bofors i premiären att man inte mognat ännu utan fortsätter att dra på sig en massa onödiga utvisningar och det blir inte bättre av att man är usla i Boxplay. 4 av 6 baklängesmål gjordes i boxplay och så bra var knappast Bofors i sina powerplay.
AIK i sin tur slog Malmö i premiären med 4-3 efter förlängning. Man inledde första perioden i ett ruggigt tempo och tack vare den perioden var man nära att vinna matchen. Vi kan nog vänta oss ett liknande scenario igen och då ska inte Örebro ha någon chans.
AIK har Elitserie ambitioner medan Örebro har ambitioner att försöka stanna kvar i Allsvenskan i år. Det ska vara klassskillnad här mellan nykomlingen Örebro och AIK.

AIK - Örgryte
AIK slåss i toppen om SM-guldet medan Örgryte slåss i botten för överlevnad. AIK har spelat strålande fotboll det senaste och man är i fin form inför dagens viktiga match. Man har tagit 6 segrar på de 9 senaste matcherna i Allsvenskan och hemma på Råsunda har man efter uppehållet i Juli vunnit 4 av 5 matcher och kryssat mot Kalmar FF. Det är en väldigt fin statistik AIK har och jag tror den blir finare efter kvällen.
Örgryte har spelat upp sig på sistone och har nu 3 raka segrar bakom sig. Segrarna är tagna mot Halmstad, BP och Malmö som alla ligger på den nedre halvan av tabellen, nu ställs man mot AIK som ligger på andra plats i Allsvenskan. Betydligt tuffare.

AIK har inga nya skador att rapportera om. Dulee Johnson var tveksam till spel men enligt tränaren så ska han vara med ikväll ändå.
ÖIS däremot verkar inte bry sig om den här matchen eller man rättare sagt tror det blir för tufft att ta poäng så man lämnar hemma två av sina viktigaste spelare trots att dom är speldugliga. Markus Allbäck och Pavel Zavadil stannar hemma och finns inte med i truppen mot AIK. Vad ger det för signaler till övriga laget och fansen?

AIK vinner den här matchen och då man gör väldigt lite mål så vågar jag inte lira Hcp spelet utan håller mig till AIK segern bara, 1-0?

KLICKA HÄR FÖR ATT SPELA TRIPPELN HOS NORDICBET!!

Spel 7

Match: Örebro - AIK
Mitt tips: Handicap (1-0) 2
Odds: 1.87 @ Bet365
Insats: 62 kr (3%)
Spelstopp: 2009-09-21 19.00
---------------------------------------------------------------

Väljer även att lira Handicap spelet mellan Örebro-AIK. AIK ska vara många klasser bättre än nykomlingarna och trots att Örebro lär vara heltaggade till den här matchen så ska man vara utan chans mot AIK som är ett av seriens starkaste lag. Info om matchen finns ovan.

KLICKA HÄR FÖR ATT SPELA HCP SPELET HOS BET365!!

Spel 8

Match: Örebro - AIK
Mitt tips: Vinnare av första perioden: AIK
Odds: 1.75 @ Nordicbet
Insats: 62 (3%)
Spelstopp: 2009-09-21 19.00
---------------------------------------------------------------
Som ni kan läsa ovan så startade AIK med ett superhögt tempo första perioden mot Malmö senast och gjorde det riktigt bra. Örebro som nu står för motståndet är inte ens i närheten av att hålla samma klass som Malmö. AIK lär starta även den här första perioden i ett oerhört högt tempo och det blir väldigt svårt för Örebro att hänga med från start. AIK vinner första perioden till ett väldigt fint odds hos Nordicbet.

KLICKA HÄR FÖR ATT SPELA MATCHEN HOS NORDICBET!!

Spel 9
Match: Malmö FF - Elfsborg
Mitt tips: Under 2.5 mål
Odds: 1.80 @ Expekt
Inats: 103 kr (5%)
Spelstopp: 2009-09-21  19.00
---------------------------------------------------------------

Malmö FF har verkligen inte motsvarat förväntningar på sig den här säsongen och man ligger på 10e plats i Allsvenskan. Motståndet för dagen IF Elfsborg ligger på 4e plats och är med och slåss om guldet. Det här lär bli en oerhört tät match mellan två spelförande lag. Malmö har 7 raka matcher utan seger på nya hemma arenan och av dessa har 4 matcher slutat 0-0. Elfsborg som normalt har ett vattentätt försvar har verkligen börjat släppa in mål eller vad sägs om 13 mål på de 6 senaste bortamatcherna.

Malmö saknar många spelare till den här matchen och det är främst offensiva spelare som saknas. Dock får man troligen tillbaka den viktige Daniel Andersson som är defensiv mittfältare och har gjort det bra i år.

Den här matchen känns öppen på förhand och jag tror på en ruggigt tät tillställning där inget av lagen skapar särskillt mycket utan tiden kommer bara rulla iväg och rätt som det är så blåser domaren av utan mål. Eller så har något av lagen lyckats klämma till med en balja.

KLICKA HÄR FÖR ATT SPELA MATCHEN HOS EXPEKT!!

Spel 10

Match: Färjestad - Skellefteå
Mitt tips: 1
Odds: 1.70 @ Expekt
Insats: 155 kr (7,5%)
Spelstopp: 2009-09-21  19.00
-----------------------------------------------------------------

FBK har gjort en helt okej försäsongen och man har taggat upp det sista och har spelat riktigt bra de två sista träningsmatcherna mot LIF och Rögle. Nyförvärven börjar spela ihop sig och Henke Karlsson har varit en vägg i målet.
Jag tycker SAIK har tappat väldigt mycket till denna säsongen utan att få in de riktigt tunga nyförvärven. Jag tror man går en ganska tuff säsong till mötes där man kommer slåss om de sista slutspels platserna som bäst.

Färjestad är helt skadefira till matchen.
Hos Skellefteå är det bara forwarden Mattias Lindström som inte kommer till spel i dagens match.
Lagen möttes 4 matcher i Löfbergs Lila Arena förra året och där vann Färjestad alla matcherna. Färjestad gjorde på dessa matcher 19 mål och släppte in 5. Noterbart är att lagen möttes i slutspelet förra säsongen och där vann Färjestad i fyra raka matcher. Överlägsen statistik!
 
Vi vet sedan tidigare att Färjestad är ett av Elitseriens absolut bästa hemmlag och självklart vill man inleda säsongen med en klar seger inför hemmapubliken. Det tror jag man gör oxå och lirar utan att tveka!
 
KLICKA HÄR FÖR ATT SPELA MATCHEN HOS EXPEKT!!
 
Spel 11
 
Match: Färjestad - Skellefteå
Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 2.20 @ Expekt
Insats: 62 kr (3%)
Spelstopp: 2009-09-21 19.00
-----------------------------------------------------------------

Med den ovanstående informationen och det fina oddset så måste jag bara pröva den.
KLICKA HÄR FÖR ATT SPELA MATCHE HOS EXPEKT!!
 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!