söndag, september 20, 2009

Göteborg vs. Stockholm *Uppdaterad*

För att summera lördagen lite så var jag helt rätt ute med Arsenal som fullkomlig körde över Wigan med 4-0 till fina 1.80 hos nordicbet. Cardiff gjorde en oerhört blek insats hemma i Wales och förlorade med klara 0-2 mot QPR. Man var utspelat större delen av matchen och QPR gjorde sin bästa match för säsongen. Inte mycket att göra åt, jag var helt fel ute där. Idag fyller jag år och det ska vi fira med att sätta ett par matcher idag tycker jag.     


Spel 3

Match: IFK Göteborg - Hammarby
Mitt tips: Handicap (0-1)  1
Odds: 1.90 @ Expekt
Insats: 148 kr (7,5%)
Spelstopp: 2009-09-20  15.00
-----------------------------------------------------------------------
Toppen mot botten i denna match. Göteborg i högform mot Hammarby som är en svår formsvacka och förlorar allt nu nästan. Blåvitt som IFK Göteborg så fint kallas för är obesegrade hemma på sitt nybygge och man har 9-2-0 som resultatrad och hela 32-6 i målskillnad. Det är tack vare sin hemmastyrka man finns med i toppen i årets allsvenska.
Hammarby som kommer på besök har fyra raka förluster nu och släppt in 7 mål på dessa medan man bara gjort 2. Man har gått mållösa de 3 senaste matcherna och jag tror man återigen kommer att gå mållösa. Tony Gustavsson blev sparkad hos Hammarby för någon vecka sedan men det gav ingen större effekt utan det blev hemmaförlust mot Örebro med 0-1.

Inget av lagen har några nya skador att rapportera om utan man kan ställa samma lag som senast på benen igen.

Det här ska Blåvitt vinna alla dagar i veckan. Man är i toppform och tar emot ett Hammarby utan självförtroende. Jag tvekar inte, Blåvitt vinner med fler än 1 mål.

KLICKA HÄR FÖR ATT SPELA MATCHEN HOS EXPEKT!

Spel 4

Match: Real Madrid - Xerez
Mitt tips: Handicap (0-2) 1
Odds: 1.97 @ Bet365
Insats: 99 kr (5%)
Spelstopp: 2009-09-20  19.00
---------------------------------------------------------------

Real Madrid har inlett serien med två segrar mot Deportivo med 3-2 i premiären för att sedan tvåla dit Espanyol med 3-0 på bortaplan. Man har även hunnit med att slå Zurich i Champions League med 5-2. Real Madrid har verkligen visat sin offensiva styrka och med spelare som Kaka, Ronaldo, Raul m.fl. så är det inte så konstigt att man gjort 11 mål på 3 matcher. Dock har man inlett svagt bakåt och släppt in många onödiga mål som egentligen inte ska sitta. Det krävs bättring för att man ska kunna vara med i toppen, nu ställs man mot Nykomlingarna Xerez som givetvis inte har mycket att sätta emot här.
Xerez har inlett serien med två förluster mot Mallorca med 0-2 i premiären och Bilbao med 0-1. Som ni ser så är det inga direkt starka lag man har mött och trots det förlorat. Man har heller inte gjort något mål än och man ser oerhört svaga ut framåt. Jag har väldigt svårt att se hur Xerez ska kunna spräcka nollan på Real Madrid ikväll.

I Real Madrid saknas Pepe sedan tidigare och Xabi Alonso som skadade sig senast mot Zurich kommer inte heller till spel ikväll.

Den här matchen ska Real Madrid vinna enkelt och efter som man snittar strax över 3 mål per match nu så tror jag mycket väl att man kan dänga dit Xerez med 2 mål eller fler. Målfest ikväll!

KLICKA HÄR FÖR ATT SPELA MATCHEN HOS BET365!

Spel 5

Match: Valencia - Sporting
Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 1.82 @ Nordicbet
Insats: 148 kr (7,5 %)
Spelstopp: 2009-09-20  21.00
---------------------------------------------------------------

Valencia har inlett ligan strålande med två segrar mot Sevilla med 2-0 och Valladolid med 4-2. Man spelade även match i Europa League mot Lille på bortaplan och där kryssade man, 1-1. Noterbart är att Valencia vilade flera spelare i truppen den matchen och dessa spelare kommer pigga och utvilade till den här matchen så räkna med att starka Valencia inför ett fullsatt Mestalla ikväll.
Sporting inledde serien med storstryk mot Barcelona med 0-3 för att sedan slå Almeira på hemmaplan med 1-0. Man har inte riktigt fått till spelet ännu och man har svårt att göra mål. Valencia kommer göra mål ikväll och Sporting måste göra minst 1 för att klara oavgjort. Det tror jag knappast man gör.

Valencia kan ställa upp med en helt skadefri trupp.
Sporting däremot har ruggiga problem med skador, framför allt i försvaret. Målvakten Ivan Cuellar är skadad och missar matchen. Mittbacken Botia är iväg på U-20 uppdrag under helgen, reservbacken Angel gör honom sällskap. Vänster backen Canella skadade sig förra matchen men kan troligen spela idag men han lär inte kunna gå för 100%. Högerbacken Ivan Hernandez är det likadant med, varit skadad en tid men är tillbaka nu igen och det blir första matchen på ett tag för honom. Även Matabuena är skadad och missar matchen. Angelägna problem i Sporting som ni kan se.

Valencia är oerhört starka hemma på Mestalla inför en fanatisk hemmapublik. Sporting har oerhört stora skadeproblem och eftersom det är i försvaret väljer jag att spela handicap spel på Valencia som vinner det här med 2 mål eller fler. Det tror jag utan tvekan.

KLICKA HÄR FÖR ATT SPELA MATCHEN HOS NORDICBET!

Sedan måste jag bara spela på Topptipset som ser stenklart ut redan innan det har börjat:

Topptipset:

M 2-3   72 kr

1. 1X
2. 1X
3. 1X2
4. 1
5. 1
6. 1X
7. 1X2
8. 1
 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!