onsdag, september 23, 2009

Segertåget fortsätter för Rosenborg!

Gårdagen gick kasst, nya tag idag. Borås låg under med 1-2 men vände till 3-2 ledning. Men med bara 5 minuter kvar av matchen lyckades Örebro kvittera till 3-3. Slarvigt Borås. Borås vann skotten med 35-18 och trots dessa 35 skott lyckades man bara göra 3 mål bakom en storspelande Örebro målvakt. Leeds-Liverpool blev en snällare match än väntat med väldigt få närkontakter. När det väl smällde ihop så fegade Alan Wiley och vågade inte varna, han kanske har fått ett samtal från förbundet att han har använt sig av för många gula kort. Idag är en nya dag och det finns massor av matcher att spela, det gillar jag.  

Spel 14

Hockey dubbel:
Skåre IK - Västervik 1
Västerås - Oskarshamn 1
Odds: 2.00 @ Nordicbet
Insats: 128 kr (6%)
Spelstopp: 2009-09-23  19.00
------------------------------------------------------------------

Skåre IK - Västervik
Skåre är ett lag som verkligen inte passar i Div. 1 men heller inte i allsvenskan. Man är för bra division 1 och man kvalar ständigt upp till allsvenskan utan att lyckas. Den dagen då man väl lyckas med kvalet så tror jag flertalet spelare kommer till klubben och man kan etablera sig men före dess så kommer man ha det kämpigt för det är inte lätt att kvala upp. Skåre vann premiär matchen på bortaplan med 1-4 och spelade ut motståndet större delen av matchen.
Västervik i sin tur spelade 1-1 hemma mot Kumla och lyckades förlora i förlängningen.

Skåre är för bra för serien och hemma kommer man vara oslagbara i år, jag tvekar inte en sekund på att ta med den här matchen i min hockeydubbel.

Västerås - Oskarshamn
Västerås har inlett med två förluster mot Leksand hemma och Almtuna borta. Det är inget att skämmas för då man spelat jämnt med båda lagen och matcherna har slutat med uddamålsförlust. Hemmapremiären mot Leksand så spelade man bra hockey och man visade att man trivs på hemmais. Bortamatchen mot Almtuna förlorades till stor del p.g.a. alla utvisningar Västerås drog på sig.
Oskarshamn har en 3-2 seger hemma mot Troja och en 3-2 förlust borta mot Sundsvall i bagaget. Helt okej insatser men nu ställs man inför tuffaste uppgiften hittills.

Västerås ska vara ett topplag i år och då ska man bara vinna matcher som denna. Man är erkänt hemmastarka och ett lag som Oskarshamn ska inte ha något att säga till om här. Jag tror Västerås vinner den här matchen.

SPELA MATCHERNA HOS NORDICBET OCH TA DEL AV BOLAGETS BONUS UPP TILL 1000 KR!!

Spel 15

Match: Rosenborg - Tromsö
Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 2.15 @ Bet365
Insats: 160 kr (7,5%)
Spelstopp: 2009-09-23   20.45
----------------------------------------------------------

Här ska det vara stor klasskillnad mellan lagen. Rosenborg leder serien med 9 poäng och man har en match mindre spelad. Man imponerar enormt mycket och på 24 omgångar har man ännu inte förlorat. 18 segrar och 6 oavgjorda matcher har man spelat och målskillnad är smått fantastiska 53-17 på 24 matcher. Man krossar allt i sin väg och nu kommer stackars lilla Tromsö på besök. Rosenborg har 5 raka segrar i ligan och man fortsätter imponera. På hemmaplan är man uppe i 7 raka segrar och 17-2 i målskillnad. Man har hållt nollan i 5 av dessa 7 matcher. Ja som ni ser så är man överlägsna de andra i serien.
Tromsö som kommer på besök hör till seriens sämsta bortalag och kommer givetvis få det väldigt tufft här. Man är nu uppe i 8 raka matcher utan seger på bortaplan i ligan. Dom har gått mållösa från de två senaste matcherna. På dessa 8 matcher har man släppt in 16 mål och gjort 5 mål. Det imponerar knappast och nu ställs man mot seriens bästa lag som är i högform.

Båda lagen har lite småskador men inget av lagen har sina bästa spelare på skadelistan.

Rosenborg är i storform och man ska vara klasser bättre än Tromsö som verkligen inte trivs på bortaplan. Det här vinner man med minst 2 bollar. Det tror jag utan tvekan!

SPELA MATCHEN HOS BET365 OCH TA DEL AV BOLAGETS BONUS UPP TILL 1000 KR!!


V64-2
Häst: 3 Pronto Ribb
Mitt tips: Plats 1-3 i loppet
Odds: 2.25 @ Expekt
Spelstopp: 2009-09-23 19.45
-------------------------------------------------------------------

Är en riktigt bra häst i grund och botten. Har blivit helt bortglömd av spelarna idag och med detta fina läget så tror jag utan tvekan att chansen till att hamna på plats är väldigt god. Han har en tendens att galoppera men har blivit uppfräschad nu och tränar fint. Tränaren rycker skorna för första gången idag och det kan ge honom en extra växel. Är han på rätt humör från start så kan det även bära av till ledningen här och hur som helst så ska han ses med mycket fin chans till att hamna på plats i detta lopp.

V64-5
Häst: 2 Vincent Du Ling
Mitt tips: Vinnare
Odds: 4.00 @ Expekt
Spelstopp: 2009-09-23 19.45
--------------------------------------------------------------------

Vincent Du Ling är en oerhört intressant häst. Han gör det bra varje lopp och går alltid med full fart över mållinjen. Vann helt okörd senast från ledning mot ett billigt gäng. Han kan öppna och vi får se om han når ledningen eller inte. Även den här hästen kommer att gå barfota runt om för första gången vilket ger hästen extra tryck i steget. Bra läge, bästa kusken, fin form talar för hästen och då måste han provas till 4 gånger pengarna...

KLICKA HÖR FÖR ATT SPELA PÅ NÅGON AV HÄSTARNA HOS EXPEKT!!
 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!