lördag, september 26, 2009

Underbar lördag!

  Idag har vi ett väldigt fint utbud av matcher precis som det ska vara på lördagar. Men det mest positiva idag är att jag hittat ett par helt klockrena odds som med största sannolikhet kommer gå in. Efter dagens slut kommer bloggen ligga på plus igen, det är jag säker på.  

Spel 20

Match: Tottenham - Burnley
Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 1.96 @ Unibet
Insats: 116 kr (7%)
Spelstopp: 2009-09-26  16.00
--------------------------------------------------------------

Tottenham har två raka förluster i ligan efter sin mycket fina inledning på säsongen. Förlusterna har kommit mot de båda storlagen Man Utd och Chelsea. Nu väntar betydligt enklare motstånd och då ska man ta en seger. Trots förlusterna mot Chelsea och United så spelade Tottenham stundtals bra och man visade att man har kapacitet. I veckan har man spelat cupfotboll mot Preston och dom bortabesegrades med 5-1 och den långe Peter Crouch fick näta 3 gånger.

Tottenhams skadelista är lång och många betydelsefulla namn är skadade. Ledley King, Jonathan Woodgate, Giovani dos Santos, Luka Modrić och Roman Pavlyuchenko kommer inte till spel, men det är framför allt den ordinarie mittbacksduon samt nämnde Modrić som saknas i startelvan då trion är en viktig del av dagens Spurs. Man får dock tillbaka Bassong till den här matchen. Personligen ser jag ingen större fara i skadorna då mittbackarna givetvis är ett avbräck men Burnley lär backa hem rejält och då behövs det inga stjärnmittbackar för att plocka bort långbollarna som kommer. Framåt har man starka namn som Defoe, crouch, Lennon m.fl....
Burnley har desto tyngre skador. Både Chris McCann och Martin Paterson har skadat sig i veckans matcher och kommer bli borta i 3 månader. Båda dessa spelare har spelat samtliga matcher för Burnley i Premier League i år. Lagkaptenen Steven Caldwell har börjat träna med laget igen men har en bit kvar till matchform.

Lagen möttes förra säsongen i ligacupen och då vann Tottenham med 4-1 hemma på White Hart Lane. Dock förlorade man på bortaplan med hela 3-0. Det speglar Burnley lite faktiskt då man är väldigt starka på hemmplan men totalt usla på bortaplan. I ligan har Burnley tre raka förluster och 0-9 i målskillnad vilket knappast imponerar. Man vann i förlängningen i cupen borta mot Hartlepool för att nu i veckan förlora borta mot Barnsley. Imponerar inte riktigt det heller va? Nu väntar ett starkt hemmalag och då kommer man återigen få det svårt, riktigt svårt.

SPELA MATCHEN HOS UNIBET OCH TA DEL AV BOLAGETS BONUS UPP TILL 500 KR!!

Spel 21

Match: Frölunda - Timrå
Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 2.10 @ Betway 
Insats: 133 kr (8%)
Spelstopp: 2009-09-26   18.30
--------------------------------------------------------------

Frölunda besegrade Modo i premiären med 4-2 på bortaplan vilket är starkt. Ännu starkare var det att hämta upp underläge två gånger för att sedan vända till seger. Det finns en härlig lagmoral i årets Frölunda som kommer bli svårstoppat. Man är starka hemma i Scandinavium inför Elitseriens största publik. Man har i regel alltid över 10 000 personer på hemmamatcherna men idag kommer det vara fullt hus och 12044 personer på läktaren. Kommer bli en grym stämning och det kommer Frölunda ha väldigt stor nytta utav.
Timrå som kommer på besök spelade 1-1 i hemmapremiären mot Brynäs vilket inte imponerar direkt. Det märktes att det var premiär match då det var hawaiihockey matchen igenom.

Båda lagen kommer till spel med samma lag som i premiär matcherna och det betyder att Frölunda vilar sin lagkapten Joel Lundqvist ännu en match.

Frölunda visade prov på väldigt bra powerplay och boxplay spel mot Modo och det kan man ha nytta av i den här matchen då Timrå säkert kommer försöka grisa sönder matchen och dra på sig flertalet utvisningar.

Frölunda är klasser bättre än Timrå och hemma i Scandinavium är man grymt starka. Enda orosmolnet är att Timrå har en ganska fin statistik i Scandinavium men den statistiken oroar inte mig då det nu är hemmapremiär för Göteborgarna och då tar man en seger alla dagar i veckan mot Timrå.

Frölunda kommer före matchen att hylla Ronnie Sundin som lägger skridskorna på hyllan efter att ha gjort 891 matcher för klubben. Räkna med att han kommer få enorma hyllningar av publiken och det kan fungera som bra tändvätska för att Göteborgarna ska bidra med en härlig stämning resten av matchen också.

SPELA MATCHEN HOS BETWAY OCH TA DEL AV BOLAGETS BONUS UPP TILL 1000 KR!!

Spel 22

Match: Djurgården - Modo
Mitt tips: 1
Odds: 2.15 @ Betsafe
Insats: 133 kr (8%)
Spelstopp: 2009-09-26   16.00
--------------------------------------------------------------

Hockeyfest väntar på Hovet idag som är slutsålt sedan ett par dagar. Modo kommer ned med ett par hundra fans för att stödja sitt lag men frågan är om det räcker mot Djugårdens mäktiga klack på hovet. Nu när fotbollen går skit för klubben så är det säkerligen många som väljer hockeyn istället.
Djugården inledde Elitserien med att förlora borta mot HV71 med 7-6. En fantastisk premiär att se med många mål, närkamper och ett härligt spel från båda lagen. Djurgården gjorde en tapper insats och man visade att man kommer vara med på allvar i år. Stundtals spelade man ut HV71 i deras egen arena, det är inte många lag som kommer göra i år. Stockholmarna imponerade på mig och jag tror att dom vinner av bara farten idag.
Modo som kommer på besök förlorade på hemmaplan mot Frölunda. Man inledde starkt och hade ledningen två gånger för att sedan tappa. Boxplay spelet såg uselt ut och det måste bättras om man ska ha en chans mot de lite bättre lagen.

Mathias Tjärnqvist och Kristoffer Ottosson är tveksamma till spel i matchen hos Djurgården.
Hos Modo spelar inte Niklas Sundström som är skadad.

Djurgården har haft lätt för MoDo på hemmaplan vilket 6 raka segrar vittnar om. På de 20 senaste matcherna lagen emellan i Stockholm har Djurgården vunnit 19 stycken medan Modo bara vunnit en. Tror på en matchbild där Djurgården kommer pupma på i våg efter våg och där MoDo nog får inrikta sig på att kontra. Det räcker inte för Modo här utan man får se sig besegrade när slutsignalen ljuder.

SPELA MATCHEN HOS BETSAFE OCH TA DEL AV BOLAGETS BONUS UPP TILL 500 KR!!
 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!