måndag, september 28, 2009

Expekt ska ge mig fin återbetalning ikväll!

Idag lirar jag mycket hos Expekt som ska ge mig fin återbetalning hade jag tänkt. Bygger många av mina spel på att Luleå ska fortsätta med att köra över sina motstånd likt 8-2 segern mot Södertälje i helgen.

Spel 23

Match: Landskrona - Jönköping södra
Mitt tips: 1
Odds: 1.72 @ Betsson, Expekt
Insats: 125 kr (7%)
Spelstopp: 2009-09-28  19.00
---------------------------------------------------------------
Två lag med olika ambitioner som möts. Landskrona är med i allra högsta grad och slåss om kvalplatsen till Allsvenskan om man vinner ikväll. Då har man bara 4 poäng upp till Sundsvall som nu ligger på kvalplatsen. Jönköping ligger 3 poäng före jumbon Sirius. Man skulle kunna kalla det här mötet för toppen mot botten men det roliga är att Landskrona ligger på 8e plats medan Jönköping ligger på en 11e plats.

Landskrona blandar och ger på hemmaplan och resultatraden 6-1-5 talar sitt tydliga språk. Fast just nu är man i bra hemmaform med 3 raka hemmasegrar och 10-1 i målskillnad på dessa tre matcher. Senast gjorde man en stark match när man spelade man 0-0 borta mot Mjällby som leder serien överlägset.
Jönköping har det tyngre med endast 2 poäng på de 5 senaste matcherna. Man är ett okej bortalag annars med resultatraden 4-3-5. Dock har man haft det ganska tungt på bortaplan nu det sista då man bara spelat in 4 poäng på de 5 senaste matcherna. Man har förlorat mot Trollhättan och Qviding som båda ligger bakom Jönköping i serien. Nu ställs man mot betydligt tuffare motstånd och då blir det svårt.

Landskrona kan ställa med ett helt ordinarie lag ikväll. Landskrona får tillbaka Jocke Persson från avstängning.
Jönköping får tillbaka två spelare idag som betyder en hel del för laget, Smylie och Viikmäe. Det kan stärka laget en del. Ritheim, Avdic och Elkari missar dock dagens match.

Det är två motiverade lag som möts och den här matchen kan betyda att Landskrona inte har någon chans på uppflyttning längre. Förlorar man är det nästan helt kört för skåningarna. Jag tror man visar hemmastyrka idag och vinner matchen utan problem. Jönköping kommer backa hem och ligga på kontringar och det gör att Landskrona kommer kunna spela ut ordentligt och har man bara tålamod så kommer chanserna och kommer chanseran så kommer målen och då sitter den här reken!


SPELA MATCHEN HOS BETSSON OCH TA DEL AV BOLAGETS BONUS!!
SPELA MATCHEN HOS EXPEKT OCH TA DEL AV BOLAGETS BONUS UPP TILL 1000 KR!!


Spel 24

Match: Luleå - Linköping
Mitt tips: 1
Odds: 2.20 @ Expekt
Insats: 90 kr (5%)
Spelstopp: 2009-09-28  19.00
---------------------------------------------------------------

Luleå inledde säsongen med premiär förlust borta mot Skellefteå. Senaste vann man dock rejält över Södertälje med 8-2 efter att fullkomligt spelat ut bortalaget. Man är erkänt starka på hemmaplan och Linköping kommer inte få en lätt kväll här.
Linköping som inledde med två förluster vann senast hemma mot Färjestad med 3-2. Spelet har sett riktigt uselt ut i de inledande matcherna och trots att man vann mot Färjestad så glänste man knappast. Man sköt bara 18 skott och trots detta vann man matchen, Färjestad spelade stundtals ut Linköping och bortalaget var värda minst 1 poäng. Försvaret har sett långsamma ut hos Linköping och Norrena i målet har inte gjort många glada än så länge. Det krävs att man bättrar sig många nivåer för att ha en chans mot Luleå ikväll.

Luleå har fått igång bröderna Abbot och det kan vara nyckeln till seger ikväll då dessa herrar är ruskigt duktiga när dom väl kommit igång. Man visade mot SSK är powerplay spelet är helt suveränt och det får Linköping verkligen se upp med ikväll.

Luleå saknar Jonathan Hedström och Fredrik Styrman ikväll.
Hos Linköping saknas idag ett par spelare. Andreas Pihl är skadad oc Mats Fröshaug är sjuk. Det är något som Tony Mårtensson var igår kväll också och han kan mycket väl missa den här matchen. Andreas Jämtin är också han ett osäkert kort ikväll då han måste infinna sig i Gävle tingsrätt idag.


Luleå som är hemmastarka kommer bäras fram av sina fanatiska supportrar på H-läktaren bakom mål. Ett mål som Norrena tvingas stå två perioder. Det kommer inte bli lätt. Kommer Luleå upp till sin normala nivå så krävs en topp prestation från Linköping ikväll. Det är något som jag knappast tror och ettan är klar i mina ögon.

SPELA MATCHEN HOS EXPEKT OCH TA DEL AV BOLAGETS BONUS UPP TILL 1000 KR!!


Spel 25 och 26

Match: Luleå - Linköping
Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 2.85 @ Expekt
Insats: 54 kr (3%)
Spelstopp: 2009-09-28  19.00
---------------------------------------------------------------

Ett kul spel som jag bara måste testa. Luleå vann med 8-2 senast. Det kommer givetvis inte bli samma siffror igen men jag tror utan tvekan att man kan vinna med fler än ett mål i den här matchen. Måste testa det fina oddset här.

Match: Luleå - Linköping
Mitt tips: Vinnare av första perioden: Luleå
Odds: 2.70 @ Expekt
Insats: 54 kr (3%)
Spelstopp: 2009-09-28 19.00
---------------------------------------------------------------

Luleå har en stark förmåga att inleda i ett högt tempo och på hemmaplan har man ett fantastiskt stöd och det är i början av matchen man håller igång som bäst. Då bärs man fram på planen och Norrena kommer ha ryggen mot Luleå fansen och kommer känna sig nervös hela första perioden. Måste testa det fina oddset på detta spelet med en mindre insats.

SPELA MATCHEN HOS EXPEKT OCH TA DEL AV BOLAGETS BONUS UPP TILL 1000 KR!!
 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!