lördag, september 26, 2009

Trav lördag !

  Vi har en oerhört trevlig travdag framför oss med Unionstravet. Sverige vs. Norge, förra året vann svenskarna överlägset. Blir det ändring på det i år tro? Norrmänen tror det i alla fall. Jag tror det inte och jag tror jag talar för hela svenska folket när jag säger så för visst ska svenskarna vara bättre än korkade norrmän? Ja självklart.  



V75: 210 kr
1. 5
2. 1,3,4,5,11
3. 6,8,10,14
4. 2,4,10
5. 2,3,7,10,11,14,15
6. 5
7. 11


V4: 84 kr
1. 2,4,10
2. Alla hästar
3. 5
4. 11


Tvilling:

Har lirat 3 tvillingar som ger mycket bra betalt om de går in. Det är lite chansningar och dom ska spelas med små insatser.

V75-2
U-häst: 5
Hästar: 1,3,11

V75-4
U-häst: 2
Hästar: 4,10

V75-5
U-häst: 2
Hästar: 1,3,10,14,15


Vinnare:

V75-3
Häst: 6 Vildvitter
Odds: 4.75 @ Expekt
-------------------------------------------------------
Hästen har gått riktigt bra det senaste. Nu har hästen ett perfekt läge att spetsa och från spets säljer sig hästen väldigt dyrt. Främste motståndaren 14 Stamping står 20 meter sämre till och kommer få en lång bit fram. Självklart är det inte omöjligt att Stamping hinner fram i god tid och då kan det bli tufft för Vildvitter men 4.75 måste liras med en liten insats.


Platsspel:

V75-1
Häst: 7 Pinepower Rose
Odds: 2.25 @ Expekt
-------------------------------------------------------
Fick en dålig rygg senast och var helt obrukad i mål, gången efter det vann han från dödens i ett derbykval. Formen är på topp enligt tränaren som också är väldigt inne på att hästen kommer att ta ledningen i loppet. Där stormtrivs hästen. Kan dock få svårt att ta sig förbi favoriten Trade East. Jag tror inte hästen vinner för det gör Trade East men Pinepower Rose ska ha väldigt goda chanser att hamna på en plats i loppet.


V75-2
Häst: 11 B.W.T Warrior
Odds: 3.50 @ Expekt
-------------------------------------------------------
Har varit ifrån p.g.a. en halsinfektion. Är tillbaka nu och ser fantastiskt fin ut enligt tränaren. Man har vässat hästen rejält inför den här uppgiften som man ser väldigt positivt på. Han står bra inne i loppet och kapacitetsmässigt står han sig bra gentemot de andra hästarna i loppet. Gynnas kraftigt av den långa distansen och ett platsspel till 3.50 är strålande bra!


V75-7
Häst: 11 Fisher King
Odds: 2.35 @ Expekt
-------------------------------------------------------
Var fantastiskt fin senast och hästen känns väldigt bra för tillfället. Mycket fin form och nu startar han på bästa distansen. Väldigt kapabel häst för sin klass och nu har han oerhört fina förutsättningar. Hästen är obesegrad felfri och vi får hoppas att hästen håller sig på benen idag.

Head 2 Head:

Dubbel:
V75-3: 5 Gann Pål - Höstbo Fredrik (5 Gann Pål vinnare) 1.85 @ Expekt
V75-6: 2 Ryan Trot – Atomic Hall (2 Ryan Trot vinnare) 1.50 @ Expekt
Odds: 2.78 @ Expekt
-------------------------------------------------------
Gann Pål har gått bra ett tag nu och tränarna har siktat på det här loppet länge nu. Han är väl förberedd och hästen kommer köras barfota för första gången nu. Motståndaren Höstbo Fredrik är ingen märkvärdig häst. Var inte så bra senast och formen verkar inte uppåt för hästen. Har behandlats i en bak kota och kommer att behöva det här loppet i kroppen för att närma sig formen. Perfekt för Gann Pål att vara före Höstbo Fredrik i mål.

Ryan Trot med spår 2 mot Atomic Hall med spår 10. Ryan Trot kommer till 99% ta ledningen här. Frågan är om han släpper till Cash Winning Wita som kommer flygande. Hästen fungerar strålande i ledningen så ser ingen anledning för hästen att släppa. Ryan Trot ska ha bra chans att vinna både loppet och duellen mot Atomic Hall. Atomic Hall som tränas av Lufti Kolgjini har haft det lite kämpigt på slutet. Har svårt att komma till i loppen och nu står han med spår 10 över kort distans mot en häst som har högre kapacitet än honom. Nej det här vinner Ryan Trot alla dagar i veckan!

BLI KUND HOS EXPEKT HÄR OCH TA DEL AV BOLAGETS BONUS DÄR DOM DUBBLAR DIN FÖRSTA INSÄTTNING UPP TILL 1000 KR!!
 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!