torsdag, augusti 12, 2010

Söderettan!

Snart är helgen här och världens bästa liga i mina ögon drar igång igen. Men i väntan på den bjuder jag på ett spel från Svenska Division 1.



Spel 77

Sylvia - Husqvarna

Mitt tips: 1
Odds: 1.73 @ Bet365
Insats: 251 kr (7.5%)
Spelstopp: 19.00


Sylvia är seriens bästa lag och man leder serien med 5 poäng före Värnamo på andra plats. Man gör strålande insatser hela tiden och visar prov på mycket fin lagmoral. Serien drog igång i helgen igen efter ett sommaruppehåll och Sylvia visade att den fantastiska formen man hade inför uppehållet fortfarande sitter i. Trots underläge mot Torslanda senast visade Sylvia musklerna och vann matchen till slut med komfortabla 3-1. Man är efter den segern uppe i 7 raka segrar i Söderettan och självklart har man bäst form av alla lagen i serien. Laget har bara förlorat en enda match den här säsongen och den förlusten kom emot Sleipner i derbyt.

Husqvarna som är dagens motståndare ligger i bottenträsket efter en usel vårsäsong. Man har dragits med en massa skador under hela våren/sommaren och har därför under uppehållet tvingats till en hel del förändringar i truppen och så här skriver man på sin hemsida: "Bujar och Hökson har lämnat. Jeppe Svensson och Jesper Ritheim har anslutit från Södra. Michael Ibrahim har kommit från Råslätt och Michael Axelsson från Tenhult, Adnan Kahrimanovic från Limhamn och även Gabriel Valencia har anslutit."

Som ni ser så är det en hel del nya spelare som har anslutit till truppen och många av dem har kommit inom de två senaste veckorna. Som ni säkerligen förstår så är det alltid svårt att spela ihop nya spelare och med tanke på den mängden spelare man tagit in så kommer det skifta oerhört i prestationerna inom den närmaste tiden. Laget krossade dock Västra Frölunda i "höst premiären" med hela 5-1 efter en strålande insats. Det ska tilläggas att Västra Frölunda ligger bakom i Husqvarna i tabellen och är ett bottenlag så dra inga förhastade slutsatser om den insatsen. Nu ställs Husqvarna inför ett oerhört tufft prov och man bevisade tydligt redan under vårsäsongen vad man tycker om att spela på bortaplan. Man har resultatraden 1-1-5 och usla målskillnaden 7-16.

När lagen möttes under våren på Husqvarnas hemmaplan så vann Sylvia med 2-1 och jag tvekar inte på att Sylvia återigen står som segrare. Ettan spelas alla dagar i veckan till 1.73 hos Bet365. Jag hade förväntat mig ett odds runt 1.50 men så blev det inte och jag tackar och tar emot!

KLICKA HÄR OCH BET365 DUBBLAR DIN FÖRSTA INSÄTTNING UPP TILL 1000 KR!!
 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!