lördag, juli 03, 2010

Målfest!?

Gårdagen bjöd på en "skräll" då Holland slog ut Brasilien efter en 2-1 seger. Som jag skrev i mitt inlägg var jag inne på att Holland skulle bjuda upp till en tuff match men jag trodde väl inte man skulle lyckas vinna så som spelet sett ut tidigare men faktum kvarstår, Holland har vunnit alla sina matcher i VM och blir att räkna med på allvar till VM-Bucklan! Uruguay hade ren flyt igår då Ghana missade straff i matchens sista spark. Det ledde till straffar och där vann Uruguay som nu ställs mot Holland i Semifinal 1.

Idag har vi nya matcher på menyn och 16.00 är det dags för riktig toppfotboll då Argentina möter Tyskland och den matchen har snackats upp rejält och lagen har skickat massvis av psykningar mot varandra. Upp till bevis vilket lag som är bäst! Sedan 20.30 spelar Paraguay-Spanien i en mindre uppsnackad match. Jag tror på en målsnål match där Spanien med största sannolikhet drar det längsta strået.





Spel 53

Argentina - Tyskland
Mitt tips: Över 2.5 mål
Odds: 2.00 @ Bet365
Insats: 169 kr (5%)
Spelstopp: 16.00


Det här känns som en svår match att spela på vid första anblick. Det har varit mycket pajkastning inför matchen där de Tyska spelarna har fått Argentinarna att framstå som dåliga förlorare, temperamentsfulla och oberäkneliga. Frågan är bara om det är positivt eller negativt att Tyskarna känner på det här viset? Kommer man att ge järnet genom hela matchen och står man pall för Argentinarnas alla försök att få dem ur balans eller kommer man vika ned sig och få se sig besegrade av Argentina? Det är mycket svårt att sia om på förhand då Tyskland har ett ungt lag och flertalet spelare i laget ser säkert upp till de äldre gardet i Argentina.

Hur som helst så drabbar VMs två starkaste offensiver samman i mina ögon. Allt talar för en målfest i den här matchen! Argentinas tremanna anfall består av Tevez, Messi och Higuain och de ställs mot Tysklands tremanna offesiv med Podolski, Klose och Muller. Oj, oj, oj vilka offensiver som drabbar samman här. Båda lagens backlinjer har varit stabila så här långt fast det är klart, några inslag av instabilitet har vi fått se hos båda lagen. Idag lär man få vara felfria om man vill släppa in lite mål för båda dessa tremanna anfall är framme och hugger hela tiden och jag kan inte se annat än att det här blir över 2.5 mål.

Jag har svårt att se vilket lag som kommer föra den här matchen då båda lagen trivs bäst med att bestämma bolltempot och när båda lagen vill samma sak så bör det uppstå ytor och felpassningar som kan bli ödesdigra. Båda lagens mittfält är konstruerade för att leverera bollar fram till anfallarna och i Tyskland har vi fått se Özil leverera både fina framspelningar och mål så även där kan vi sätta ett plus för offensiven. Det här kan mycket väl bli VM:s mest sevärda match!


Här nedan kan du se de bästa matchoddsen:
1 - 2.44 @ Unibet
X - 3.25 @ Betsson
2 - 3.25 @ Bet365





 
Spel 54

Argentina - Tyskland
(Över 2.5 mål)
Paraguay - Spanien (Under 2.5 mål)
Odds: 3.28 @ Expekt
Insats: 169 kr (5%)
Spelstopp: 16.00


Argentina - Tyskland
Se ovan!

Paraguay - Spanien
Paraguay har spelat exakt som jag förväntat mig av dem. Det enda jag hade trott skulle funka bättre är deras offensiv som varit rent ut sagt usel. Paraguay har varit ruskigt starka defensivt och i den här matchen lär man inte göra några undantag utan man kommer backa hem med hela laget och satsa på kontringar. Man kommer försöka göra en liknande match som den Schweiz gjorde när man slog Spanien i gruppspelet. Paraguay har spelat under 2.5 mål i samtliga sina matcher under detta VM.

Spanien har visat prov på en stark defensiv så här långt och senast mot Portugal såg man starka ut bakåt och det ledde till att man höll nollan. Man har spelat under 2.5 mål i 3 av 4 matcher under detta VM. Jag tror att den fjärde matchen med under 2.5 mål kommer här.



SPELBOLAGENS BÄSTA BONUSAR HÄR NEDAN:

EXPEKT - KLICKA HÄR och Expekt erbjuder ett gratisspel för 250 kr!


BET365 - KLICKA HÄR och Bet365 dubblar din första insättning upp till 1000 kr!


BETSAFE - KLICKA HÄR och Betsafe ger dig 50% bonus upp till 500 kr!


UNIBET - KLICKA HÄR och Unibet ger dig 120% bonus upp till 1000 kr!


NORDICBET - KLICKA HÄR och Nordicbet dubblar din första insättning upp till 1000 kr!


BETSSON - KLICKA HÄR och Betsson ger pengarna tillbaka på dina 3 första förlorade kuponger upp till 500 kr!
 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!