måndag, juni 14, 2010

Härlig speldag!

VM formen är på topp och igår jobbade vi in Tyskland på ett perfekt sätt. Det var ett lag på planen och Tyskland presterade precis som jag förväntat mig av dem. En snabb och fantasirik anfallsfotboll. Det är ungt tyskt lag som verkligen bevisade att man blir att räkna med under detta VM men man ska tänka på att Australien lär bli slagpåse i den här gruppen. Idag tror jag starkt på ett lag som har ett snäppet vassare offensiv och det är inte omöjligt att våra grannar får en mycket, mycket tuff VM-premiär...

Spel 35

Holland - Danmark
Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 2.25 @ Betsafe

Insats: 244 kr (6%)
Spelstopp: 13.30

Holland som är storfavoriter till att vinna sin grupp tar här emot Sveriges granne Danmark som är lite av en underdog i den här gruppen. Holland har verkligen imponerat på mig den senaste tiden då man visat upp en fantastisk anfallsfotboll och det är väl inte så konstigt med tanke på vilket lag man har. På mitten har man Van der Vaart, Van Bommel och på kanterna Sneijder och Robben. Dessa spelare håller världsklass och lita på att det kommer gå undan på kanterna när Sneijder och Robben tar sig fram. Tyvärr är Robben skadad här och missar med största sannolikhet den här matchen men det finns bra kapacitet på spelarna på bänken också. I anfallet hittar vi glödhete Van Persie som öst in mål under uppladdningen inför VM och Kuyt från Liverpool och Huntelaar från Milan finns att tillgå. Det är en offensiv av absolut världsklass och det förvånar mig oerhört mycket om danskarna klarar av den Holländska pressen genom hela matchen.

Danmark har ett lag utan framtid och kommande år kommer laget gå igenom ett rejält generationsskifte. Man har en snittålder på 30 år i laget inför VM och spelare som Poulsen, Grönkjaer, Jörgensen, Tomasson och Rommedahl gör med största sannolikhet sitt sista VM i Danmarks färger här. Danmarks enda chans till poäng i den här matchen är att bygga en köttmur hemåt och satsa på kontringar och fasta situationer. Jag tror dock inte särskilt mycket på Danskarna idag utan man får inrikta sig på att vinna mot Kamerun och Japan istället som man är lite jämnare med.

Danskarna har många skadebekymmer inför matchen idag. Skyttekungen Niklas Bendtner missar matchen enligt Danmarks tränare men många tror att han bluffar, målvakten Sörensen, mittbackarna Simon Kjaer och Daniel Agger samt forwarden Thomasson är småskadade och formen på dem är knappast på topp. Vill även nämna att spelare som Jörgensen, Thomasson, Rommedahl, Sörensen och Poulsen var mycket tongivande spelare i sina klubblag för fyra år sedan men nu är man reserver och har inte särskilt stor inverkan på spelet i sina klubblag. Trots detta är man givna kort i den danska landslaget och det imponerar knappast på mig...




Spel 36

Holland - Danmark (Holland vinner)
Italien - Paraguay (Under 2.5 mål)
Odds: 2.33 @ Expekt
Insats: 244 kr (6%)
Spelstopp: 13.30

Holland - Danmark
Se ovan!

Italien - Paraguay
Här har vi en spännande match framför oss. I mina ögon är det kanske de bästa försvaren i VM som drabbar samman. Matchen är in spännande för jag förväntar mig mycket mål utan den är spännande för att det ska bli kul att se vilket försvar som är bäst egentligen. Italien har spelare som Cannavaro, Zambrotta och Chiellini i backlinjen och dessa spelare lär bli en svår nöt för Paraguay att ta sig förbi. Men Paraguay är inte mycket sämre dom, man har kanske inga namnkända spelare men man har ett otroligt samspelt lag.

Paraguay gjorde ett strålande VM-kval och man hamnade på tredjeplats i kvalet men bara en poäng bakom Brasilien som vann VM-kvalet. Paraguay har som tradition ett strålande försvarsspel och det är tack vare det som laget tar sig vidare till samtliga stora turneringar. Man har en oförmåga att styra spelet i matcherna och det gynnar laget i den här matchen. Man kommer låta Italien ha mestadels av bollen och sedan försöka utnyttja deras misstag för att kontra in något mål. Man ska veta att Paraguay är giftiga på fasta situationer och om Italienarna inte är på tå så kan det bli baklängesmål. Jag tror dock inte det kommer lyckas idag för Italienarna vet vad som gäller i mästerskap och man lär inte bjuda på något.

Flera Italienska storstjärnor har sagt i media att man har stora problem att spela med väsnandet från Vuzuelorna från läktarplats. Det påverkar spelarna mer än många tror och det är mycket troligt att det blir svårt för spelarna att koncentrera sig på planen och det leder till många felpass och konstiga beslut.

Avbräcket för Italien ikväll är att Pirlo inte kommer till start vilket är ett stort plus för mitt underspel i matchen. Italien kommer ha mycket boll men man möter en köttmur i Paraguays försvar och det kommer göra Italienarna frustrerade och därmed slutar matchen målsnålt. Kanske 0-0 om Paraguay har maxflyt?




Här nedan kan du se de bästa bonusarna från spelbolagen:


Expekt - Klicka här för att få ett gratisspel för 250 kr! Allt du behöver göra är att sätta in 250 kr och lägga ett spel, missar du får du pengarna tillbaka , sätter du spelet får du vinsten!

Betsafe - Klicka här för att få 50% på din första insättning upp till 500 kr! Alltså, om du sätter in 500 kr så får du ytterligare 250 kr att spela för! Ett perfekt sätt att få ytterligare en slant att spela för under VM!

Unibet - Klicka här för att ta del av Unibets fantastiska bonus där man ger 120% i startbonus upp till 1200 kr! Har du inte Unibet så skaffa det direkt och gör en överföring på upp till 1200 kr och ta del av bonus pengarna. En perfekt bonus för dig som vill ha extra pengar att spela för under VM!

Nordicbet - Klicka här för att skapa konto hos Nordicbet som dubblar man din första insättning upp till 1000 kr! Har du inte Nordicbet så MÅSTE du skaffa det omedelbart. Inte bara för att man får en FET bonus utan även för det breda utbudet av matcher Nordicbet erbjuder. SKAFFA DITT KONTO HÄR!

BET365 - En av de bättre spelbolagen i mina ögon. Man har dessutom en enkel design som är lätthanterlig för dig som är ny hos bolaget. Man erbjuder höga odds på diverse olika spel under VM. Har du inte konto hos Bet365? Skaffa det här och bolaget dubblar din första insättning upp till 1000 kr!


Har du inget spelkonto hos något av dessa bolagen så bör du skaffa det nu under VM så du kan ta del av deras fantastiska bonusar! Det är ju ett perfekt tillfälle att utnyttja dem då du får extra pengar att spela för under VM!
 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!