lördag, februari 13, 2010

Benfica fortsätter imponera!

Som vanligt finns det ett stort utbud på lördagar och jag har hittat två säkra matcher i mina ögon!


KLICKA HÄR FÖR EN KORTFATTAD SPELBOLAGSGUIDE DÄR DU KAN HITTA ALLA BOLAGENS BONUSAR!


SÄKER

Benfica - Belenensens
Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 1.55 @ Bet365
Insats: 8/10
Spelstopp: 18.00


Tabelljumbon Belenenses besöker Estádio da Luz på lördagen för att möta serieledande Benfica. Belenenses har inte vunnit en ligamatch sedan den 24 augusti i fjol och inte ska väl den sviten kunna förändras till det bättre mot ett formstarkt Benfica?

Benfica är ruskigt starka och det vittnar en enda förlust om i ligan. Man har spelat 19 omgångar den här säsongen och Benfica har ruskigt fina 51-11 i målskillnad på dessa matcher. På hemmaplan är man väldigt starka och resultatraden 8-1-0 imponerar och målskillnaden skrivs till 32-4 på dessa 9 matcher. Som ni ser så släpper man knappt in 0,5 mål per match medan man gör ca 3,5 mål per match. Med ett snitt i den klassen mot seriens sämsta lag så kan jag inte tro annat än att det här handicap spelet är dagens säkraste spel!

Belenenses ligger som sagt sist i ligan och det mycket tack vare att laget bara har tagit en seger på 18 matcher den här säsongen. På bortaplan har man 0-5-3 som resultatrad och med endast 3 gjorda mål på dessa 8 matcher så känns laget inte som något hot mot Benfica ikväll. Serie tvåan Braga slog Belenenses på bortaplan i förra omgången med 1-3. Om Braga klarar slå dem med 2 mål eller fler på bortaplan så bör Benfica kunna klara det på hemmaplan, utan problem!

Benfica har haft lätt för Belenenses under hela 2000-talet. Man har 7 segrar och 2 oavgjorda matcher på Benficas hemmaplan. Belenenses har bara lyckas göra 1 enda mål på de 6 senaste bortamatcherna mot Benfica. Benfica har vunnit med 2 mål eller fler i 4 av de 7 segrarna och 3 av de 4 segrarna är tagna de 5 senaste åren.

Benfica får klara sig utan Sidnei som är fortsatt skadad och står utanför truppen. Det gör även Ángel Di María som är avstängd. Annars har Benfica en mycket stark trupp med en offensiv som få lag har. Pablo Aimar, Oscar Cardozo och Javier Saviola är tre ruskigt starka namn man har att tillgå och det är just dessa spelarna som kommer ge Belenenses en tuff kväll.
Belenenses får klara sig utan flertalet spelare idag. De som inte kan medverka i dagens match är  Nélson, Beto, Rodrigo Arroz och Azeez som alla är skadade. Tungt för Belenenses.

Ligans bästa offensiv mot ligans sämsta. Tabellettan mot tabelljumbon. Det känns som om den här matchen bara kan sluta på ett enda sätt. Benfica gör jobbet och vinner med klart idag. För den som vågar så kan man testa ett högre handicap på Benfica till över 2 gånger pengarna. Det kan det vara värt!



Millwall - Exeter
Mitt tips: 1
Odds: 1.57 @ Bet365
Insats: 8/10
Spelstopp: 16.00



Millwall verkar ha fått ordning på saker och ting igen och har 5 raka utan förlust varav de 4 senaste matcherna har slutat med seger. I senaste matchen slog man tillbaka serieledande Norwich med 2-1. Man ligger två poäng före Huddersfield som jagar Millwall i kamp om den sista playoff placeringen så det finns inget utrymme för poängtapp. Det lär motivera Millwall spelarna som utan tvekan ska vinna den här matchen.

Exeter kommer från två raka 1-1 matcher nu. Före det hade man två förluster och det finns inget som imponerar hos Exeter. Exeter som är seriens kanske sämsta bortalag om man bortser från Gillingham kommer inte få en lätt afton i London. Exeter har på 15 spelade bortamatcher jobbat ihop 15 poäng och 13-30 i målskillnad. Det är inget man höjer ögonbrynen för och laget lär stå kvar på 15 poäng även efter den här drabbningen.

Millwall har gjort klart med Jon Obika från Tottenham och det är ett bra tillskott i truppen. En ung anfallare som visar stort hunger på planen är exakt var Millwall behöver för att få igång sitt målskytte igen. Man saknar bara Marc Laird idag. Det finns vissa frågetecken för Schofield och Frampton men det mesta talar för att dom båda kommer spela.
Exeter har det värre då Henville är långtidsskadad och det ser ut som att Marcus Stewart och Alex Russell kommer missa matchen då de båda dras med skador. Tunga skador för Exeter!




SPELVÄRD

Coventry - QPR


Mitt tips: 1
Odds: 2.10 @
Betsafe
Insats: 4/10
Spelstopp: 16.00


Hemmalaget har fyra raka utan förlust och tog en fin skalp i veckan när Nottingham besegrades med matchens enda mål. På hemmaplan är man starka och det vittnar 4 segrar och 1 oavgjord om på de 5 senaste matcherna på hemmaplan. Resutatraden 6-6-3 på hemmaplan är helt okej och vid seger här har man bara 5 poäng upp till en playoff plats och det lär räcka som tändvätska för Coventry.

QPR har som sagt inlett året dåligt och har med sig fyra raka nederlag till matchen. Man spelar usel fotboll för tillfället och 5 förluster och 2 oavgjorda på de 7 senaste bortamatcher är knappast något som skrämmer Coventry inför kvällens drabbning.

I Coventry har vi inga större förändringar att vänta. Aron Gunnarsson och James McPake testas sent pga av lättare skador medan Marcus Hall och Ben Turner är tillbaka i full träning efter skada. Nya lånet Freddie Sears lär få speltid men får troligen starta på bänken.

QPR får klara sig utan duktige anfallaren Marcus Bent. I backlinjen är Peter Ramage tillgänglig igen efter avstängning medan Mikele Leigertwood har matcher kvar på sin avstängning. Sedan tidigare är Gavin Mahon och Martin Rowlands ur spel pga. skada.
Det här spelet är inte på något sätt säkert med helt klart värt att testa till 2 gånger pengarna.




-------------------------------------------------------------------

SPELASPEL

Idag bjuder jag på en tysk dubbel som känns mycket spelvärd. Matcherna kan mycket väl spelas som singlar till bra odds!

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL ANALYSEN!
 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!