söndag, januari 10, 2010

Målsnålt i Spanien?

Idag har jag hittat ett par spel som glädje många idag. En stensäker bortaseger och en fin dubbel från Spanien. Dessutom får ni ett oerhört intressant erbjudande om ni väljer att spela på La Liga idag. 

KLICKA HÄR FÖR EN KORTFATTAD SPELBOLAGSGUIDE DÄR DU KAN HITTA ALLA BOLAGENS BONUSAR!

SÄKER

Tyresö Trollbäcken IBK - Helsingborg
Mitt tips: 2
Odds: 1.50 @ Expekt
Insats: 8/10
Spelstopp: 14.00

I den här matchen ska det vara stor klasskillnad. Tyresös har en usel form då man bara har 2 segrar på de 10 senaste matcherna. Tyresö är riktigt svaga på hemmaplan och resultatraden 1-2-7 är inte mycket att hänga i granen. Alla de matcher man tagit poäng har varit mot lag som är betydligt sämre än Helsinborg. När man mött de lagen som är i klass med Helsingborg så har man förlorat med 3 bollar eller fler. Man är uppe i 4 raka förluster på hemmaplan, senaste segern kom mot Balrog efter förlängning. Det kommer återigen bli en ruskigt jobbigt match för stackars Tyresö som kämpar och sliter i bottenstriden.

Helsingborg ligger på en bekväm fjärde plats med bara 8 poäng upp till serieledande AIK. Man har hittills gjort en riktigt bra säsong och formen är det inget fel på heller. Man kommer från två raka hemmasegrar mot Sirius och Järfälla och det är lag som är i klass med Tyresö. Slutresultaten i dessa matcher har blivit förkrossande 8-1 och 9-0 så tro inte att Helsingborg kommer underskatta sitt motstånd. Bortapelet har funkat bra för laget också som har 5-1-2 som resultatrad på bortaplan. Man har tagit poäng i sina 4 senaste matcher på bortaplan. Jag tror utan tvekan att man får med sig tre nya poäng idag!

KLICKA HÄR OCH EXPEKT DUBBLAR DIN FÖRSTA INSÄTTNING UPP TILL 1000 KR!!




SPELVÄRD

Deportivo La Coruna - Osasuna (Under 2.5 mål)
Espanyol - Zaragoza (Under 2.5 mål)
Odds: 2.88 @ Unibet
Insats: 4/10
Spelstopp: 17.00

Deportivo La Coruna - Osasuna
Risken är stor att det här bli en ruskigt tråkig match att följa. Det är två riktigt målsnåla lag som drabbar samman här. Deportivo har gjort 19 mål på lagets 16 matcher den här säsongen medan Osasuna bara har gjort 14 mål på sina 16 spelade matcher.

Deportivo har haft ruskigt svårt att göra mål den senaste tiden och laget har bara gjort 2 mål på de 5 senaste matcherna  i La Liga. Osasuna är inte så mycket bättre dom då även dom bara har gjort 2 mål på de 5 senaste matcherna. Faktum är att Osasuna har gått mållösa i de 3 senaste matcherna i La Liga. Riktigt uselt.

Deportivo har spelat under 2.5 mål i 10 av sina 16 matcher den här säsongen. Osasuna är inte mycket bättre dom då de har spelat under 2.5 mål i hela 11 av sina 16 matcher den här säsongen. Det mesta talar för underspelet i den här matchen.

Förra säsongen lagen möttes slutade matchen 0-0 och risken finns att även den här matchen kommer sluta mållöst. Jag tror på underspelet i den här matchen!
Deportivo har ett ruskigt jobbigt skadeläge i sin trupp då man saknar hela 3 anfallare. Riki, Lassad och Mista är alla skadade och missar dagens match. Tufft läge för ett Deportivo i måltorka! Osasunas bäste målgörare Walter Pandiani som gjort 6 mål kommer att spela idag. Men gubben är 33 år och har ett förflutet i Deportivo och känner stora delar av laget. Jag tror knappast att någon i Deportivo kommer låta honom få bollen ensam i straffområdet utan det blir nog stenhård markering. Nej, den matchen kommer bli en ruskigt tråkig historia och 0-0 känns inte långt borta.


Espanyol - Zaragoza
Risken är väldigt stor att även den här matchen blir en tråkig historia. Det är ligans näst sämsta anfall som möter ligans sämsta försvar. Det kan väl bara sluta på ett sätt? 0-0 eller uddamålsseger till någon av lagen på en kontring typ. Espanyol ligger på en 16e plats i tabellen och det är mycket tack vare lagets oförmåga att göra mål. 10 mål på 16 matcher är riktigt dåligt faktiskt! Zaragoza är inte överdrivet mycket bättre då man bara har gjort 17 mål på sina 16 matcher men det är betydligt bättre än Espanyol.

Båda lagen har haft svårt att göra mål den senaste tiden och Espanyol har gått mållösa från 5 av sina 6 senaste matcher och det är riktigt uselt! Zaragoza har gått mållösa från sina 2 senaste matcher man spelat och man har bara lyckats få in 2 bollar i de 5 senaste matcherna. Det är två riktigt svaga lag som drabbar samman här.

Zaragoza saknar sina bästa målskytt i Aguilar som är lagets bäste målskytt på 4 mål. Han är avstängd och kommer att missa matchen! Positivt för mitt underspel i matchen!

SPELA DUBBELN HOS UNIBET OCH FÅ ETT OSLAGBART ERBJUDANDE!
NI FÅR LÄGGA ETT SPEL PÅ LA LIGA HELT RISKFRITT FÖR 150 KR!
VINNER NI FÅR NI VINSTPENGARNA OCH FÖRLORAR NI SÅ FÅR NI PENGARNA TILLBAKA!
HUR NI ÄN BÄR ER ÅT SÅ FÖRLORAR NI INGA PENGAR!


----------------------------------------------------------------

Spelaspel:

Klicka här för att komma till mina expert tips på Spelaspel.se. Idag har jag hittat två riktigt starka hemmavinnare och för den som vill testa båda i den dubbel så får ni fina 3.23 i odds! KLICKA HÄR FÖR ATT SE ANALYSERNA!
 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!