lördag, januari 09, 2010

Bra lir idag!

En massa matcher inställda i England idag men jag har trots detta hittat spel från England.



Funderar du på att börja spela hos ett nytt spelbolag men har svårt att välja mellan bolagen? Här nedan får du en bra spelbolags guide där du hittar ALLA BOLAGENS BONUSAR!

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL BONUS GUIDEN!


SÄKER
 
Leeds - WycombeMitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 1.75 @ Sportingbet
Insats: 6/10
Spelstopp: 16.00


Det skiljer otroligt mycket mellan dessa två lag. Leeds ligger etta i tabellen medan Wycombe ligger näst sist i tabellen. Leeds som fortfarande svävar på rosa moln efter segern mot självaste Manchester United på Old Trafford måste nu ta sig i kragen igen och svälja stoltheten för nu väntar nytt motstånd. Leeds är seriens bästa hemmalag då man har 9 segrar, 3 oavgjorda och 0 förluster på sina 12 spelade matcher hemma på Elland Road. Faktum är att lagen inte förlorat på hemmaplan sedan Januari 2009! Formen pekar spikrakt upp då man har 5 raka segrar bakom sig och hela 19 raka utan förlust. Det är extremt starkt och jag har ruskigt svårt att tro att ett uselt lag som Wycombe kommer ställa till med några problem här. Inte en chans!

Wycombe kämpar som sagt i botten och resultaten bevisar hur usla man är. 3 raka förluster och 10 insläppta mål är inget man skryter över direkt. Wycombes försvar läcker som soll och när man nu möter en av seriens offensivaste lag så lär man få svårt att stå emot anstormningarna. Lagets bortaspel är minst sagt uselt då man har resultatraden 1-3-8 och pinsamma 11-27 i målskillnad. 3 raka förluster på bortaplan och 0 gjorda mål gör att jag lutar mig tillbaka i stolen och njuter av att få 1.75 i odds på handicap spelet!

Leeds får tillbaka duktige försvararen Leigh Bromby och inlånade mittfältaren Max Gradel till den här matchen. Båda missade matchen mot Man Utd och trots det vann Leeds. I övrigt saknar man bara Rui Marques som är iväg på Afrikanska mästerskapen.
 
Wycombe har en hel del problem inför matchen då två anfallare lämnar klubben. John Akinde har återkallats till Bristol City efter att ha varit utlånad och den andra anfallaren Chris Zeborski har skrivit på för Torqay och lämnar klubben. Man saknar även Leon Montrose och Leon Johnson sedan tidigare. Det kommer bli en jobbig dag för Wycombe, lita på det!
 
SPELA MATCHEN HOS SPORTINGBET OCH TA DEL AV BOLAGETS BONUS UPP TILL 2000 KR!!
 
 
Villarreal - Almeira
Mitt tips: 1
Odds: 1.50 @ Betsson, Expekt

Insats: 7/10
Spelstopp: 22.00


Här har vi ett starkt hemmalag mot ett svagt bortalag. Villarreal har verkligen hittat formen igen då man har 4 raka utan förlust nu. Man hade tre segrar före mötet med Barcelona på bortaplan. Den matchen slutade 1-1 efter en stark insats av Villarreal. På hemmaplan trivs laget desto bättre och man har nu 5 raka segrar i ligan. Resultatraden 5-2-1 och målskillnaden 16-7 är helt okej och det är mycket tack vare dom som Villarreal ligger på den övre halvan av tabellen. Man har som sagt spelat upp sig rejält nu på slutet och idag möter man ett lag som verkligen inte hålla samma nivå som Villarreal och därför ska segerchansen vara mycket bra!

Almeira ligger på 15e plats i tabellen, mycket tack vare sitt usla spel på bortaplan. Man har 1-1-6 som resultatrad och usla 8-16 i målskillnad på dessa 8 matcher. Man är nu uppe i 5 raka förluster på bortaplan och det lär inte bli lättare när man möter ett formstarkt Villarreal idag.   
 
Villarreal saknar fortfarande suveräna Marcos Senna men man har klarat sig utan honom tidigare. Laget har inga fler skador att rapportera om.
Almeira har det desto värre då man saknar mittbacken Chico som är avstängd. Man saknar även anfallaren Uche som är iväg och spelar Afrikanska mästerskapen. Som om det inte vore nog så saknas även den duktige mittfältaren Fabian Vargas idag. Tunga avbräck för Almeira med andra ord!
 
 
 
 
SPELVÄRD
 
Norwich - Exeter
Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 2.05 @ Bet365
Insats: 5/10
Spelstopp: 16.00


Norwich ligger på andra plats i tabellen, bara 8 poäng bakom Leeds som leder serien. Motståndarna Exeter ligger på en blygsam 18:e plats i tabellen. Norwich form pekar spikrakt uppåt då man har 3 raka segrar bakom sig nu och 0 insläppta mål på dessa matcher. Man är dessutom obesegrade i hela 11 raka matcher. Man är extremt starka hemma och resultatraden 9-2-1 och suveräna 31-13 i målskillnad imponerar. Man är uppe i 8 raka segrar på hemmaplan nu och faktum är att man har vunnit med 2 mål eller fler i 7 av dessa 8 matcher. Det är riktigt imponerande och det talar absolut för mitt spel idag.

Exeter är ett svagt bortalag. Man har blygsamma resultatraden 2-2-8 och 10-24 i målskillnad. Formen är lika illa som placeringen i tabellen, 4 raka förluster på bortaplan imponerar inte. Det krävs en rejäl uppryckning om man ens ska ha en chans här idag. De två senaste bortamatcherna har slutat med förlust med 2 mål eller fler mot lag som är betydligt sämre än Norwich. Frågan är bara hur mycket Exeter förlorar med idag?

Norwich saknar fortfarande Spillande och Askou till den här matchen. Det är även frågetecken för Stephen Hughes på mittfältet. Man har dock en intressant spelare i Korey Smith som har gjort många bra inhopp på mittfältet, jag hoppas han får chansen från start för då lär det gå undan.
Exeter saknar båda anfallarna Ben Watson och Barry Corr till den här matchen. Om deras offensiv var usel innan så lär det inte bli bättre av att man saknar dessa anfallarna. Ettan testas med ett handicap spel alla dagar i veckan!

KLICKA HÄR OCH BET365 DUBBLAR DIN FÖRSTA INSÄTTNING UPP TILL 1000 KR!!

---------------------------------------------------------------------
 
Spelaspel:

Vill även passa på att hänvisa er till min rek på en Elitserie match. Gå in på den här länken så kommer ni till Spelaspel.se och där finner ni min rek. Jag känner mig mycket säker på just den här matchen så jag kan verkligen råda er att besöka sidan via länken!
 

 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!