onsdag, januari 20, 2010

Två fina spel idag!

Gårdagen gick hyfsat. PSV vann utan några större bekymmer medan målfesten mellan Cardiff-Bristol C uteblev. Nya tag idag och jag har två nya spel att bjuda på.


SÄKER
Dalen - Umeå
Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 1.70 @ Betsafe
Insats: 8/10

Spelstopp: 19.00

Det är förstås innebandy vi talar om här. Dalen har tre tuffa matcher bakom sig mot Pixbo, AIK och Falun. Man har spelat riktigt bra innebandy i dessa matcher men har trots det bara fått med sig en seger och en sudden förlust. Nu väntar betydligt enklare motstånd då Umeå kommer på besök. Dalen har vunnit 6 av sina 9 matcher på hemmaplan och man är ett erkänt starkt hemmalag. Man bör inte ha några problem med Umeå som är lite av seriens slagpåse den här säsongen.

Umeå ligger näst sist i Superligan då man bara har 3 segrar på 17 matcher den här säsongen. Segrarna är tagna mot enkla motstånd och nu möter man tufft motstånd igen och lär man få inkassera ännu en förlust. Man kommer från två raka storförluster mot Warberg (4-11) och Storvreta (3-10). Dalen är något sämre än dessa lag men man är utan tvekan flera klasser bättre än Umeå och jag ser ettan i den här matchen som mycket säker.

För den fege så finns raka ettan att spela HÄR till 1.50!

SPELA MATCHEN HOS BETSAFE OCH TA DEL AV BOLAGETS BONUS UPP TILL 500 KR!!


SPELVÄRD

Arsenal - Bolton
Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 1.73 @ Bet365
Insats: 8/10

Spelstopp: 20.45

Arsenal är som vi alla vet oerhört starka hemma på Emirates där man vunnit 8 av 10 matcher i Premier League den här säsongen. Man har den fantastiska målskillnaden 30-9 som definitivt talar för mitt handicap spel idag. När Arsenal väl får igång sitt snabba kortpassningsspel så är det inte många lag som orkar hänga med i det tempot under 90 minuter. Jag kan mycket väl tänka mig att matchen är jämn målmässigt i första halvlek men när Arsenal ökar tempot under andra halvlek så kommer Bolton se ut som koner på planen och bli utspelade. Arsenal bör vinna den här matchen med två mål eller fler.

Bolton har nyligen bytt tränare p.g.a. lagets dåliga resultat den här säsongen. Man ligger näst sist i Premier League och formen är dunkel. Bortaspelet har inte fungerat för laget den här säsongen, 2 segrar på 8 matcher är inget som imponerar. Det krävs en enorm förbättring om man ska stanna kvar i Premier League den här säsongen. Kanske kan nya tränaren få ordning på det så småningom men i den här matchen kommer han få det svårt.

Lagen möttes så sent som i onsdags, då på Boltons hemmaplan Reebok Stadium och den matchen vann Arsenal komfortabelt med 0-2. Nu väntar hemmaplan och här trivs man betydligt bättre än på bortaplan och då bör man köra över Bolton igen. Faktum är att Bolton inte har vunnit på Arsenals hemmaplan under hela 2000-talet och det finns inget som talar för att man gör det idag heller.

Många tvekar p.g.a. Arsenals många skador men det är rent skitsnack i mina ögon. Arsenal presterar minst lika bra nu som man gjorde när man hade fullt lag. Man har gjort 14 mål framåt på sina 5 senaste matcher medan man bara släppt in 3 mål bakåt. Det är inte speciellt dåligt i mina ögon och då har man mött lag som är i samma klass som Bolton eller bättre. Handicapspelet är mycket spelbart!

SPELA MATCHEN HOS BET365 OCH TA DEL AV BOLAGETS BONUS UPP TILL 1000 KR!!


-------------------------------------------------------------------

Spelaspel

Idag bjuder jag på ett bra spel hos Spelaspel.se. Matchen är tagen från den Franska ligan och jag har bra info inför matchen. Det ena laget som förövrigt är klasser sämre än motståndet saknar sin bästa anfallare plus ordinarie målvakt.

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL ANALYSEN!

 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!