söndag, december 20, 2009

Ny dubbel idag!

Gårdagen gick helt okej och dubbeln satt! Idag bjuder jag på ännu en spelvärd dubbel.

Funderar du på att börja spela hos ett nytt spelbolag men har svårt att välja mellan bolagen? Här nedan får du en komplett spelbolagsguide!
Klicka här för att komma till spelbolagsguiden!

Eller är du bara ute efter de bolag som erbjuder bäst bonus?
Klicka här för att komma till bonusguiden!


Spel 30

Lille - Le Mans (Lille vinner)
Köln - Nürnberg (Under 2.5 mål)
Odds: 2.30 @ Bet365
Insats: 109 kr (8%)
Spelstopp: 17.00

Lille - Le Mans
Lille går som tåget i ligan för tillfället och man har 4 raka segrar och man har gjort 4 mål i samtliga dessa matcher. Man har totalt kört över sitt motstånd och ikväll lär det bli ett liknande scenario. Man trivs mycket bra på sin hemmaplan där man bara har en förlust och den kom i hemmapremiären och efter det är man obesegrade. 5-2-1 har man som resultatrad och 18-7 i målskillnad. Man har nyligen slagit storlagen Bordeaux och Lyon på sin hemmaplan och det är inte många lag som kommer plocka poäng här under säsongen, definitivt inte brutalt bortasvaga Le Mans.

Le Mans ligger i botten av serien och slåss för sin överlevnad. Man har 8 förluster av 8 möjliga på bortaplan och pinsamma 3-15 i målskillnad. Nu möter man ett lag i toppform och som dessutom är ruskigt starka på hemmaplan. Ikväll har man inget att hämta, ettan är stenklar!

Köln - Nurnberg
Det här luktar riktigt målsnålt! Det handlar om två lag som har extremt stora problem med att göra mål.  Köln är uppe i 4 raka matcher utan att ha lyckats göra mål. Man har bara gjort 2 mål på de 8 senaste matcherna och det är extremt dåligt. De 3 senaste matcherna för Köln har slutat 0-0 och det är inte omöjligt att det blir ett liknande resultat ikväll igen. Man har spelat under 2.5 mål i 12 av sina 16 matcher den här säsongen i Bundesliga. Köln ligger tredje sist i tabellen, 3 poäng före dagens motstånd Nurnberg.

Nurnberg har även dom stora problem med målskyttet och man är uppe i 3 raka matcher utan att ha gjort något mål. Man har bara mäktat med 2 mål på de 6 senaste matcherna man spelat och det är liksom Kölns statistik riktigt dåligt. Nurnberg ligger som ni kunde läsa ovan näst sist i tabellen och man är i stort poängbehov men man har stora problem med att göra mål.

Köln har bara gjort 3 mål på de 8 matcher man spelat på hemmaplan den här säsongen. Man har slutat mållösa i 5 av dessa 8 matcherna. Ikväll väntar ännu en jämn match och lyckas man inte få in bollen i målet så kommer man knappast avancera i tabellen heller.
Nurnberg har liksom Köln slutat mållösa i 5 av sina 8 bortamatcher den här säsongen och sammanlagt har man bara gjort 5 mål på bortaplan den här säsongen. Så som ni ser så lutar det mesta åt att det kommer bli målsnålt här ikväll.

KLICKA HÄR OCH BET365 DUBBLAR DIN FÖRSTA INSÄTTNING UPP TILL 1000 KR!

----------------------------------------------------------------------


Spel 31
 
Lille - Le Mans
Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 2.12 @ Betsafe
Insats: 55 kr (4%)
Spelstopp: 17.00

Se analysen ovan och bedöm själva om ni tänker satsa några pengar på det här spelet eller inte. I mina ögon är klart värt att testa oddset.

----------------------------------------------------------------------

Livestream:

Här nedan kan du se listan med all fotboll som visas HELT GRATIS hos Unibet, Expekt och Bet365. Det är bara välja och vraka bland matcherna, allt du behöver göra för att se dem är att skapa ett konto hos något av spelbolagen genom att klicka på någon av matcherna nedan!

Dagens utbud:


 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!