lördag, november 14, 2009

Tidigt spelstopp!

Idag lirar vi lite från olika sporter. Jag inleder med en match från engelska League one som har spelstopp 13.00 så pass på om ni ska rygga!


Funderar du på att börja spela hos ett nytt spelbolag och få en fin startbonus?
Klicka här för en spelbolags guide!


Spel 112

Huddersfield - Wycombe
Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 2.10 @ Expekt
Insats: 187 kr (6%)
Spelstopp: 2009-11-14  13.00

OBS! Glöm ej det tidiga spelstoppet!
Här har vi en match från League one där Huddersfield tar emot Wycombe. Huddersfield går bra i ligan nu och man placerar sig på en sjätte plats i tabellen. Man är i bra form nu och har 4 segrar på de 5 senaste matcherna. Målskillnaden skrivs till 16-3 på de 4 senaste matcherna. Man är ruskigt starka för tillfället. På hemmaplan är man obesegrade och på de 7 matcher man spelat har man vunnit 5 matcher och spelat oavgjort i 2. Man har hållt nollan i de 4 senaste matcherna i ligan och båda de två senaste hemmamatcherna i ligan har slutat 4-0.

Wycombe ligger sist i tabellen och man har på de 15 matcher man spelat bara vunnit en enda match och den vann man den 29e Augusti så nu har man 10 raka matcher utan seger. Man är nykomlingar i League One och som ni förstår så har man inte fått någon bra inledning på säsongen och man håller helt enkelt i den här divisionen. På bortaplan har man 0-3-4 som resultatrad och 9-15 i målskillnad. Man har spelat upp sig något det senaste på bortaplan och man har tagit alla sina tre poäng på de 5 senaste matcherna. Dock har man mött betydligt enklare motstånd än hemmastarka Huddersfield.

Huddersfield har inga skador att rapporter om.
Wycombe får klara sig utan sin vänsterback Craig Woodman som avstängd idag.

Lag har mötts två gånger under 2000-talet på Huddersfields hemmaplan och det har slutat med 1 Huddersfield seger och en oavgjord match.

Wycombes tränare har sagt i media att man kommer prioritera defensiven och det lär vara ett massivt tryck från Huddersfield hela matchen igenom och det är bara hoppas att man får igång målskyttet. Då kan det rinna iväg rejält i den här matchen och det är bara att hoppas. Jag tror det, Huddersfields tränare tror och han säger att hans spelare kommer ge allt för att köra över Wycombe idag. Det räcker för mig, en klar hemmaseger till ett bra odds. Jag lirar!




----------------------------------------------------------------------

Spel 113

Dubbel:
Elfenbenskusten - Guinea (Över 2.5 mål)
Katrineholm - Bollnäs (Över 10 mål)
Odds: 2.88 @ Expekt
Insats: 187 kr (6%)
Spelstopp: 2009-11-14  16.00


Katrineholm - Bollnäs (Start 16.00)
Botten mot toppen i det här mötet. Katrineholm ligger klart sist i tabellen och man duger inte i den här konkurrensen medan Bollnäs krigar i toppen. Båda lagen har spelat 4 matcher vardera och Bollnäs är obesegrade medan Katrineholm ännu inte har tagit något poäng.

Katrineholm har som sagt inlett uselt i Elitserien och man har fyra raka förluster varav 3 av dessa har varit riktiga storförluster. Förlusterna skrivs till 3-15, 2-11, 4-5 (mot bottenkollegan Falun) och 1-6 även den mot en bottenkollega (Kungälv). Som ni förstår så läcker Katrineholm som soll när dom spelar. Dom har släppt in 37 mål på 4 matcher vilket nästan blir ett snitt på 10 insläppta mål per match och redan då har vi nått linan som vi har i den här matchen.

Bollnäs har inlett bra och hade 3 raka segrar tills man fick resa den långa resan upp till Haparanda. Där slutade matchen 2-2 och det lär finnas revanschlusta i grabbarna i Bollnäs nu. Bollnäs seger siffror skrivs till 6-3, 6-0 och 8-1. Så visst finns det kapacitet att göra mål i laget och det lär man utnyttja nu när man möter seriens i särklass sämsta lag.

Båda trupperna är skadefria och kan ställa upp med bästa laget.

Det enda som talar emot det här spelet är att Bollnäs spelar på bortaplan och man har bara gjort 8 mål på de 2 matcher man spelat. Dock är man förlåtna då det inte är lätt uppe i det iskalla Haparanda. Överspelet testas hur som helst i en dubbel och det känns klart spelvärt idag.

Elfenbenskusten - Guinea (Start 17.00)
Här luktar det målfest lång väg. Elfenbenskusten leder gruppen och 4 av deras 5 matcher har slutat med över 2.5 mål i gruppspelet. Guinea är inte sämre dom utan dom har spelat alla sina 5 matcher över 2.5mål.
Elfenbenskusten har spelat två hemmamatcher i gruppspelet och båda har slutat med 5-0 seger och det har varit mot lag som är bättre än Guinea.

Guinea har målskillnaden 7-11 på 5 matcher och Elfenbenskusten har målskillnaden 16-4 i på 5 matcher så nog är detta två målglada lag som möts. Elfenbenskusten lär vinna matchen men då man redan är klara gruppsegrare så ser jag mer spelvärde i det här spelet.





----------------------------------------------------------------------
 
Spel 114

Dubbel:

Elfenbenskusten - Guinea (Över 2.5 mål)
Frölunda - Rögle (Frölunda vinner med 2 mål eller fler)
Odds: 2.80 @ Nordicbet
Insats: 187 kr (6%)
Spelstopp: 2009-11-14 16.00

Frölunda - Rögle (Start 16.00)
Frölunda har verkligen spelat upp sig rejält nu på slutet. Efter uppehållet har man bara spelat en match och det var i "derbyt" borta mot hemmastarka HV71. Man klarade 2-2 i den matchen och det är en bedrift som ingen annan Elitserie klubb har klarat denna säsongen. 
 
Man är ett hemmastarkt lag och det vi sedan tidigare. Laget har nu 5-1-2 som resultatrad på hemmaplan. Laget har nu 4 raka hemmasegrar och det mot bland annat Serieledarna Färjestad, 4an Skellefteå och 5an i serien Linköping. Starkt av Frölunda som nu verkligen fått igång spelet igen. Man har haft en stark defensiv i dessa matcher då man bara släppt in 2 mål som mest i matcherna. Nu möter man ett offensivt svagt lag och då ska man ha bra chans!
 
Rögle inledde uselt efter uppehållet. Man blev överkörda på hemmaplan mot Södertälje med 1-4. Man har dock haft problem med målskyttet på senaste och har bara gjort 3 mål på de 4 senaste matcherna. Rögle som tidigare varit ett ruskigt svagt bortalag har nu istället blivit ett starkt lag på bortaplan. Faktum är att man är seriens starkaste bortalag för tillfället. Man har 5 segrar och 4 förluster på sina 9 bortamatcher så här långt. Man har vunnit de två senaste matcherna på bortaplan mot Skellefteå och Luleå vilket är två starka segrar.
 
Frölunda ställer upp med samma lag som mot HV71. Frölunda har sedan tidigare Ville Mäntymaa, Riku Hahl, Mikko Lehtonen, Peter Andersson och Philip Larsen skadade till den här matchen. Trots dessa skadebekymmer kan Göteborgarna ställa upp ett riktigt starkt lag och trots 4 backar på skadelistan har man ändå ett av Elitseriens starkaste försvar.
 
Rögle som har haft rejäla sjukdomsbekymmer det senaste verkar nu får lite ordning på detta. Förra matchen saknade man tre spelare som var skadade och hela 5 ordinarie spelare som var sjuka i influensa. Idag får man tillbaka trion Glimmenvall, Erkgärds och Kempe. Det betyder mycket för laget men tyvärr för Rögles del så tror jag knappast dessa spelarna har någon vidare form och fart i kroppen efter att ha legat sjuka i ett par dagar. Man saknar dessutom 2 spelare som fortfarande är sjuka plus de 3 som är skadade. Rögles tränare Gunnar Persson lämnar inte ut hur laget ska se ut förrän tätt inpå matchstart. Kan bli en tuff dag för Rögles del idag.

Elfenbenskusten - Guinea (Start 17.00)
Här luktar det målfest lång väg. Elfenbenskusten leder gruppen och 4 av deras 5 matcher har slutat med över 2.5 mål i gruppspelet. Guinea är inte sämre dom utan dom har spelat alla sina 5 matcher över 2.5mål.
Elfenbenskusten har spelat två hemmamatcher i gruppspelet och båda har slutat med 5-0 seger och det har varit mot lag som är bättre än Guinea.
Guinea har målskillnaden 7-11 på 5 matcher och Elfenbenskusten har målskillnaden 16-4 i på 5 matcher så nog är detta två målglada lag som möts. Elfenbenskusten lär vinna matchen men då man redan är klara gruppsegrare så ser jag mer spelvärde i det här spelet.




Nordicbet

----------------------------------------------------------------------

Vill även passa på att hänvisa er till en riktigt bra spelsajt med många vassa experter: Spelaspel.

Spelaspel är en sajt för alla bettingälskare och jag rekommenderar den varmt!


 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!