lördag, november 28, 2009

Lördagsgodis!

Idag har vi som vanligt en mycket spelvänlig lördag framför oss och jag har hittat ett par vinnare idag. 

Spel 139

Hoffenheim - Dortmund
Mitt tips: 1
Odds: 1.80 @ Expekt
Insats: 123 kr (5%)
Spelstopp: 2009-11-28  15.30

I den här matchen talar det mesta för en hemmaseger idag. Hoffenheim är bra form nu med 4 segrar på de 5 senaste matcherna och målskillnaden 13-2 på dessa 5 matcherna. Man ligger på en fjärde plats i tabellen och har bara 4 poäng upp till serieledande Leverkusen. Man är starka på hemmaplan där man 3-2-1 som resultatrad och 13-4 i målskillnad. Nu möter man ett Dortmund som har stora bekymmer inför matchen.

Dortmund har varit en besvikelse i år och man placerar sig på 9e plats i tabellen. Det är framförallt bortaspelet som inte har fungerat i år och man har bara 1 seger på 6 bortamatcher den här säsongen. Det håller inte om man ska vara med i toppen och slåss. Nu ställs man dessutom mot ett hemmastarkt Hoffenheim och då blir det tufft.

Dortmund har som sagt stora bekymmer inför den här matchen då inte mindre än 7 spelare är skadade. Alla dessa spelare är viktiga spelare för Dortmund som kommer få det ruskigt jobbigt utan dem. Man fick i veckan tillbaka Eduardo och Salihovic men dessa spelare har inte tränat för fullt under veckan men trots det så kommer dessa spelare med största sannolikhet starta matchen. Den här matchen krockar dessutom med Dortmunds reserver så man har kallat in flera juniorer till den här matchen och det är inte omöjligt att några av dessa får chansen idag. Frågan är bara hur dom klarar det mot ett Hoffenheim i bra form och som dessutom har en fullsatt arena i ryggen. Det kommer hur som helst bli oerhört jobbigt för Dortmund idag och ettan spelas till fina 1.80 hos Expekt!

KLICKA HÄR FÖR ATT SPELA MATCHEN HOS EXPEKT!

----------------------------------------------------------------------

Spel 140

Austria Wien - Austria Kärnten
Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 1.73 @ Bet365
Insats: 196 kr (8%)

Spelstopp: 2009-11-28  18.00

Det här måste vara dagens säkraste spel. Austria Wien ligger på tredje plats i serien och är med och slåss om titeln den här säsongen. Austria Kärnten ligger aboslut sist i ligan och har 8 poäng upp till det lag som ligger näst sist. Man är extremt dåliga och håller absolut inte på den här nivån. Austria Wien är ett mycket starkt hemmalag och man har 6-2-0 som resultatrad med 13-3 som målskillnad. Man har nu fyra raka hemmasegrar och 6-0 i målskillnad på dessa matcher. Då har man mött lag som Salzburg och Sturm Graz och dem har man slagit. Nu möter man ett lag av helt annan kaliber och då ska det bli målfest!

Kärnten är som sagt extremt dåliga och man har bara mäktat med 1 seger på 16 matcher den här säsongen. På bortaplan har man 8 raka förluster och 7-30 i målskillnad. Man har förlorat med 2 mål eller fler i 6 av dessa 8 matcher och de två andra matcherna har man förlorat med 1 måls marginal och det har varit mot mindre bra lag.

Som ni förstår så talar allt för att Austria Wien ska vinna den här matchen med 2 mål eller fler. Allt annat än en seger med 2 mål eller fler vore uselt av Austria Wien som dessutom lär behöva en fin målskillnad i slutet av säsongen. Det enda som oroar lite är att Austria Kärntens enda seger den här säsongen kom mot just Austria Wien men samtidigt så är Austria Wien inget bra bortalag plus att det var i början av säsongen så det oroar inte speciellt mycket. Förra säsongen vann Austria Wien den här matchen med 4-1 och det lär bli liknande siffror ikväll igen!

KLICKA HÄR FÖR ATT SPELA MATCHEN HOS BET365!
----------------------------------------------------------------------


Spel 141

Fulham - Bolton
Mitt tips: 1
Odds: 1.90 @ Expekt
Insats: 147 kr (6%)
Spelstopp: 2009-11-28  16.00

Fulham vann i senaste matchen med 3-0 hemma mot Blackburn och det var ett steg i rätt riktning efter ett par mindre bra matcher. Man är väldigt starka hemma på Craven Cottage och det är bara Arsenal och Chelsea som vunnit här den här säsongen. Man har nu 3 raka hemmasegrar och 8-1 i målskillnad på dessa tre matcherna och bland dessa tre finns en 3-1 mot Liverpool. Man är som ni förstår väldigt svårslagna på hemmaplan och 1-1 mot italienska storlaget Roma imponerar också.

Bolton har det jobbigt just nu och formen är minst sagt usel. Man har fyra raka förluster och 1-15 i målskillnad. Man har dock mött Chelsea i dubbelmöte i ligan och Fa-cupen och det slutade med 2 stycken 0-4 förluster. Men 1-5 på bortaplan mot Aston Villa imponerar inte och 0-2 hemma mot Blackburn i den senaste matchen imponerar ännu mindre. Blackburn kunde inkassera sin första seger på bortaplan den här säsongen och som ni kan läsa ovan så krossa Fulham samma Blackburn nu i veckan med 3-0.

Fulham har frågetecken för Danny Murphy och Andy Johnson som kommer testas sent. Troligen kommer Bobby Zamora missa matchen då han haltade ut senast. Diomansy Kamara är den enda spelaren som helt säkert kommer att missa matchen.
Bolton har en del spelare som kommer att testas sent, Tamir Cohen, Ricardo Gardner, Jlloyd Samuel, Riga Mustapha och Danny Shittu har alla småskador och kommer att testas sent. Joey O’Brien och Fulhamfostrade Sean Davis är dock långtidsskadade och missar defintivt matchen.
 
Fulham och Bolton tog klivet upp till Premier League samtidigt säsongen 00/01 och båda har hängt kvar ända sedan dess. Faktum är att Bolton aldrig vunnit en ligamatch på Craven Cottage under dessa åtta säsonger, och med tanke på deras nuvarande form vore det en stor skräll om första segern kom imorgon. Stor fördel Fulham där som har vunnit 7 av de 8 matcher man spelat under den tidsperioden.
 
KLICKA HÄR FÖR ATT SPELA PÅ MATCHEN HOS EXPEKT!

----------------------------------------------------------------------  
Spel 142
 
Dubbel:
Fulham - Bolton (Fulham vinner)
Austria Wien - Austria Kärnten (Austria Wien vinner med 2 mål eller fler)
Odds: 3.24 @ Bet365
Insats: 147 kr (6%)
Spelstopp: 2009-11-28  16.00
 
Jag spelar även ganska tungt på den här dubbeln som känns mycket bra på förhand.

----------------------------------------------------------------------

Vill även passa på att hänvisa er till en riktigt bra spelsajt med många vassa experter: Spelaspel.
Spelaspel är en sajt för alla bettingälskare och jag rekommenderar den varmt!


 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!