torsdag, november 19, 2009

Fröööölunda!

Idag bjuder jag på spel från Elitserien i både ishockey och handboll! Häng på!

Funderar du på att börja spela hos ett nytt spelbolag och få en fin startbonus?
Klicka här för en spelbolags guide!


Spel 120

Frölunda - Brynäs
Mitt tips: Frölunda vinner med 2 mål eller fler
Odds: 1.90 @ Bwin 
Insats: 169 kr (5%)
Spelstopp: 2009-11-19  19.00

Frölunda gjorde två riktigt starka matcher mot Linköping och HV71 för ett tag sedan. Efter det har man sett trötta och slitna ut och trots segern mot Rögle så var man illa ute och sedan nu senaste fick man stryk på bortaplan av Djurgården. Det har varit ett tätt spelschema med 4 matcher på 7 dagar och det märktes mot Djurgården. Nu gjorde man en skitmatch mot Djurgården senast och Frölunda såg allmänt slöa ut. Nu har man fått spelledigt en dag och på träningen igår var det full fart igen och Frölundas coach var nöjd. Frölunda är utan tvekan ett av de starkaste hemmalagen i Elitserien och 6-1-2 bevisar det. Man har nu 5 raka hemmasegrar och man är obesegrad i de 6 senaste matcherna på hemmaplan. Man har nyligen krossat lag som Färjestad, Linköping och Skellefteå som alla ligger Frölunda i tabellen. Brynäs kommer få det jobbigt om Frölunda kommer upp i normal standard.

Brynäs trivs inte särskillt bra på bortaplan och på den senaste tiden har man inte vunnit särkskillt mycket utanför sin hemmaplan. Man har 1 seger på de 6 senaste bortamatcherna och den togs efter förlängning mot Luleå. Nu har man en betyligt längre resa ner till Göteborg och då blir det jobbigt. Brynäs åkte på storstryk på hemmaplan i senaste omgången då Modo vann med 1-5. Nu möter man ett bättre lag än Modo och då lär man få stryk igen.

Statistiskt sett har Frölunda haft väldigt lätt för Brynäs på hemmaplan. Lagen har mött varandra 17 gånger sedan 2003 och det har slutat med 12 Frölunda segrar, 4 matcher har slutat oavgjort och Brynäs har bara vunnit en enda match av dessa och den segern togs 2006.

 Frölunda saknar som vanligt Ville Mäntymaa, Mikko Lehtonen, Philip Larsen, Peter Andersson och Riku Hahl. Man har frågetecken för målvakten Honken som eventuellt lämnar återbud. Då får vi återigen se Idoff göra en stormatch hoppas jag på. Det här vinner Frölunda!



----------------------------------------------------------------------

Spel 121

HK Malmö - Drott
Mitt tips: HK Malmö vinner med 2 mål eller fler
Odds: 1.90 @ Nordicbet
Insats: 169 kr (5%)
Spelstopp: 2009-11-19  19.15

Malmö går riktigt bra i serien nu och man har 4 segrar på de 5 senaste matcherna. Enda förlusten kom på bortaplan mot hemmastarka Guif. Nu är man åter på hemmaplan och här trivs man otroligt bra! Man har 17 raka hemmasegrar om man räknar med den Allsvenska säsongen föregående året. I år har man bara spelat 4 matcher och alla dessa fyra matcher har slutat med mer eller mindre komfortabla segrar. Man har bland annat slagit topplaget Ystad IF med 33-29. Starkt! Nu väntar ett betydligt enklare motstånd som är ur form dessutom.

Drott som kommer på besök har det jobbigt för tillfället. 2 raka förluster varav den senaste kom mot jumbogänget Helsingborg. Man förlorade på hemmaplan mot dem och Helsingborg kunde ta sin första seger för året. Riktigt usel insats av Drott i den matchen och man måste höja sig enormt om man ska ha någon chans här. Personligen tycker jag Drott har överpresterat i år trots att man ligger på en 7e plats bara. Man är inte särskillt bra längre och jag tror man kommer få stora problem med Malmö här.

Senaste förlusten för Malmö på hemmaplan var mot just Drott som vann med 29-25 säsongen 07/08. Jag tror inte det blir en repris nu utan jag tror Malmö vinner komfortabelt och kan inkassera sin 18e raka hemmaseger. Imponerande minst sagt!



Nordicbet

----------------------------------------------------------------------

Spel 122


HK Malmö - Drott
Mitt tips: Vinnare av första halvlek: HK Malmö
Odds: 1.77 @ Nordicbet
Insats: 169 kr (5%)
Spelstopp: 2009-11-19  19.15

Malmö har haft ledningen i halvtid i alla sina segrar på hemmaplan den här säsongen. Jag tror utan tvekan att man har ledningen i halvtid här också.
 


Nordicbet

----------------------------------------------------------------------

Spel 123

Dubbel:
HK Malmö - Drott (Malmö vinner med 2 mål eller fler)
Frölunda - Brynäs (Frölunda vinner)
Odds: 3.05 @ Nordicbet
Insats: 169 kr (5%)
Spelstopp: 2009-11-19  19.00

Läs analyserna ovan och tryck in pengarna =)


KLICKA HÄR FÖR ATT SPELA DUBBELN HOS NORDICBET!!
 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!