söndag, november 22, 2009

Brassefotboll på menyn idag!

Gårdagen slutade i princip plus minus noll trots den fatala missen på Millwall. Nya tag idag och jag har lyckats få fram en fin dubbel trots en rejäl bakfylla.

Spel 129

Villarreal - Valladolid (Villarreal vinner)
Flamengo - Goias (Flamengo vinner med 2 mål eller fler)
Odds: 3.52 @ Expekt 
Insats: 208 kr (6%)
Spelstopp: 2009-11-22   17.00

Villarreal - Valladolid
Villarreal har fått en dålig start på säsongen men man verkar vara på uppgång nu. I den senaste ligamatchen stod man upp mycket bra mot formstarka Sevilla på bortaplan. Man förlorade matchen med 3-2 men trots det ska man vara nöjda med insatsen. Före den matchen krossade man både Lazio i Europaspelet med 4-1 och sedan Tenerife hemma med 5-0. Man verkar vara riktigt på gång nu.

Valladolid har tagit poäng i 3 raka matcher nu. Spelet imponerar dock inte särskilt utan det är mer eller mindre motståndarna som ger bort segrarna och den turen lär man inte ha idag. 0-0 hemma mot Xerez senast som är seriens sämsta lag imponerar knappast. Man kommer få det tufft idag.

Villarreal saknar idag Damian Escudero och Cazorla. Tillbaka igen är lagkaptenen och speldirigenten Marcos Senna på mittfältet. Ett stort plus för laget som haft svårt utan honom.

Villarreal är inne i en bra trend nu och man har återigen hittat tillbaka till sitt eget spel och chansen för seger idag ska vara mycket bra.


Flamengo - Goias
Flamengo är i strålande form och man har 3 raka segrar bakom sig nu. Faktum är man har vunnit 6 av de 7 senaste matcherna och det gör laget till det formstarkaste laget i serien. Man ligger på andra plats i tabellen med tre omgångar kvar att spela. Det är bara två poäng upp till serieledande Sao Paulo så lita på att motivationen är på topp för Flamengo i den här matchen.

Goias vann den senaste matchen man spelade med 3-1 men det var på hemmaplan mot det laget som ligger näst sist i tabellen. Nu möter man ett helt annat motstånd och dessutom spelar man på bortaplan. På bortaplan har Goias det märkligt svårt då man har 4 raka försluter och 1-11 i målskillnad.

Jag har svårt att se Flamengo låta titeldrömmarna gå förlorad mot Goias. Flamengo har 6 raka hemmasegrar i Rio de Janeiro och jag ser ingen möjlighet att Goais ska lyckas få med sig någon poäng härifrån. Jag spelar handicap spelet då Flamengo är ruskigt starka på hemmaplan och på de 6 senaste matcherna har man som sagt 6 segrar och 14-1 i målskillnad. Man har hållit nollan i 5 av dessa 6 matcher och då man ändå mött lag som är starkare än Goias. Det här bör bli en klar hemmaseger!




----------------------------------------------------------------------
 
Spel 130
 
Flamengo - Goias
Mitt tips: Flamengo vinner med 2 mål eller fler
Odds: 2.20 @ Expekt
Insats: 173 kr (5%)

Spelstopp: 2009-11-22  22.30
 
Läs analysen ovan!
 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!