lördag, oktober 10, 2009

VM KVAL !

Idag är det VM-kval på menyn och det gillar jag. Jag har hittat två matcher som ska vara stensäkra i mina ögon och jag kliver in hårt i matcherna. Sedan har jag hittat ett roligt chansodds i matchen mellan Frankrike-Färöarna. Häng med!
Spel 21

Match: Serbien - Rumänien
Mitt tips: 1
Odds: 1.57 @ Betsson
Insats: 18 Units (10%)
Spelstopp: 2009-10-10  20.30
------------------------------------------------------------

Serbien flyger fram i grupp 7 och leder den för tillfället med 4 poäng. Man har vunnit 6 matcher, spelat 1 oavgjord och endast förlorat 1 match. Man är extremt starka på hemmaplan där man har ett enormt stöd på Makarena som national arenan heter. Man har 3 segrar och 1 oavgjord match på sina 4 matcher hemma på Makarena. Den oavgjorda matchen var mot Frankrike som slutade 1-1. Målskillnaden på hemmaplan är 7-1 och då förstår ni hemmastyrkan.
Rumänien har två raka 1-1 matcher bakom sig nu mot Österrike och Frankrike. Före det slog man Litauen med 0-1 på bortplan men innan den matchen hade man två raka förluster.

Motivationen då? Serbien leder gruppen och vid seger vinner man gruppen och är därmed klara för VM 2010. Rumänien har ingen möjlighet att nå VM slutspelet och spelar helt utan motivation. Klar fördel Serbien där.

Senaste matchen lagen emellan slutade med en 3-2 seger på bortaplan för Serbien. Serbien hade bra kontroll på den matchen och man hade ledningen med både 0-2 och 1-3 i matchen. Liknande scenario igen och återigen fördel Serbien.

Serbien kommer helt skadefria till det här mötet och med stjärnor som backen Nemanja Vidic, lagkaptenen Dejan Stankovic och den målfarlige Jovanovic så ska man köra över ett Rumänien som spelar helt utan motivation. Ettan är klar i mina ögon!

SPELA MATCHEN HOS BETSSON OCH TA DEL AV BOLAGETS BONUS!!

Spel 22

Match: Serbien - Rumänien
Mitt tips: 1
Odds: 2.70 @ Bet365
Insats: 7 Units (4%)
Spelstopp: 2009-10-10  20.30
----------------------------------------------------------

Med ovanstående information så förstår ni att det inte finns något annat än Serbien seger i mina ögon. Eftersom Serbien är ett målglatt gäng plus att dom är starka defensivt så känns det helt okej att testa ett handicap spel på matchen. Jag tror Serbien vinner matchen med 2 mål eller fler till fina 2.70 hos Bet365.

SPELA MATCHEN HOS BET365 OCH TA DEL AV BOLAGETS BONUS UPP TILL 1000 KR!!

Spel 23

Match: Estland - Bosnien
Mitt tips: Handicap (1-0) 2
Odds: 2.15 @ Betsafe, Nordicbet
Insats: 12 Units (7%)
Spelstopp: 2009-10-10  18.00
----------------------------------------------------------

Bosnien ligger på andraplats i gruppen med 4 poäng ned till Turkiet på tredjeplats. Vinner man här är säkrar man andraplatsen och får därmed kvala till VM slutspelet. Det lär räcka som motivation för att vinna över ett Estland som ska vara chanslösa här.
Estland ligger näst sist i gruppen och har bara Armenien bakom sig tack vare att man plockat 4 av sína 5 poäng mot dem. Man är chanslösa när det gäller de andra bättre lagen och man kommer till den här matchen helt utan något att spela för förutom sin heder då det gäller hemmaplan men det räcker knappast.

Bosnien vann senaste mötet lagen emellan med hela 7-0 och då förstår ni nog klasskillnaden lagen emellan. Bosnierna har en väldigt fin offensiv och har gjort 21 mål på 8 matcher medan man bara släppt in 8. Det är starkt. Estland har det värre då man släppt in hela 22 mål på 8 matcher medan man bara gjort 7 framåt. Hopplöst.

Bosnien besitter mycket högre kapacitet än vad Estland gör och Bosnierna har dessutom flertalet spelare i högform. Inte minst anfallasvapnen Dzeko, Ibisevic och Misimovic som alla tre haft lätt för att hitta målet det senaste. Det finns i stort sett ingenting som talar emot Bosnien i mina ögon. Den här tvåan ska vara stenklar!

SPELA MATCHEN HOS BETSAFE OCH TA DEL AV BOLAGETS BONUS UPP TILL 500 KR!!
SPELA MATCHEN HOS NORDICBET OCH TA DEL AV BOLAGETS BONUS UPP TILL 1000 KR!!

Spel 24

Dubbel:
Estland - Bosnien (Bosnien vinner)
Serbien - Rumänien (Serbien vinner)
Odds: 2.20 @ Betsson
Insats: 14 Units (8%)
Spelstopp: 2009-10-10  18.00
-----------------------------------------------------

Ni finner alla information ni behöver i texterna ovanför här. Hur som helst så är det två vinnare som känns överlägsna motstånd och dubbeln betalar fina 2.20 hos Betsson, vi kliver in hårt!
 
SPELA DUBBELN HOS BETSSON OCH TA DEL AV BOLAGETS BONUS!!
 
Spel 25

Match: Frankrike - Färöarna
Mitt tips: Handicap (0-3) 2
Odds: 3.30 @ Unibet 
Insats: 4 Units (2%)
Spelstopp: 2009-10-10  21.00
-----------------------------------------------------------

Här har vi ett chansspel från min sida men jag har ganska intressant information om matchen. Frankrike har nämligen inte gjort fler än 1 mål i en och samma match under hela 2009. Vi får sträcka oss nästan exakt ett år tillbaka till en träningsmatch mellan Frankrike-Tunisien som slutade med en 3-1 seger för Frankrike. Efter den matchen har man inte haft lätt att göra mål direkt. Färöarna står för motståndet och det ska väl egentligen vara lekande lätt för Frankrike att vinna här. Man ska dock veta att bortamatchen för Frankrike på Färöarna slutade just med en 0-1 seger för Frankrike. Inte omöjligt att det blir likadant igen, möjligen en 2-0 som max.

Färöarna slog Litauen hemma senast med 2-1 och man har visat i tidigare matcher att man är kapabla att göra mål och om Fransmännen underskattar Färöarna så kan man få in ett mål och då vinner Frankrike aldrig med fler än 2 mål. Jag måste ju bara testa att lira Färöarna med en 3-0 ledning till 3.30 hos Unibet.

SPELA MATCHEN HOS UNIBET OCH TA DEL AV BOLAGETS BONUS UPP TILL 500 KR!!

----------------------------------------------------------

Vill även passa på att hänvisa er till en riktigt bra spelsajt med många vassa experter: Spelaspel.
Spelaspel är en sajt för alla bettingälskare och jag rekommenderar den varmt!


 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!