söndag, oktober 25, 2009

Italien på menyn idag!

Gårdagen gick fint och allt satt hur säkert som helst. Idag testar vi två italienska matcher.

Spel 60

Palermo - Udinese
Mitt tips: 1
Odds: 2.15 @ Betsafe
Insats: 139 kr (4%)
Spelstopp: 2009-10-25 15.00
-----------------------------------------------------------------

Palermo har inlett säsongen på ett okej vis och man ligger på 7e plats. 1 poäng bakom sig har man Udinese som ligger på en 12e plats. Palermo har spelat bra framförallt på hemmaplan där man har 2 segrar och 2 oavgjorda matcher. Man är ett erkänt starkt hemmalag och det har man bevisat i år då man slagit Juventus och Napoli plus att man kryssat mot Roma och Bari. Roma kvitterade i 90e minuten, lite snöpligt för Palermo. Formen är helt okej då man har 2 raka segrar bakom sig och före det hade man två oavgjorda matcher så formen ska vara riktigt bra.

Udinese som kommer på besök är precis som Palermo starka på hemmaplan. Nu spelar man dock på bortaplan och där har man det jobbigare. Man har 1 oavgjord och 2 förluster på bortaplan så här långt. Man har bara lyckats göra två mål på dessa tre matcher. Man har två raka förluster bakom sig mot Inter på bortaplan och Atalanta på hemmaplan så självförtroendet hos grabbarna är nog aningen dåligt.

Palermo och Udinese har mötts 42 gånger. 17 vinster har gått till Palermo och 14 till Udinese. Palermo har elva raka matcher utan förlust hemma på La Favorita. De har vunnit åtta av de elva matcherna och spelat oavgjort tre gånger. Under de elva matcherna har Palermo gjort 31 mål vilket betyder att man nästan har ett snitt på tre mål per match.

Hos Palermo är Simon Kjaer avstängd och lagkaptenen Fabio Liverani är fortfarande skadad.

Palermo ska vinna detta på form plus fördel av hemmaplan som är så viktig i Italien. Man är i grunden det bättre laget här och man borde ligga högre upp i tabellen än vad man gör. Udinese var uddlösa i senaste matchen på hemmaplan mot Atalanta där man åkte på stryk med 1-3. Ruskigt dåligt och nu väntar ett ännu tuffare motstånd i Palermo. Jag slänger in en slant här.

KLICKA HÄR FÖR ATT SPELA MATCHEN HOS BETSAFE!!


Spel 61

Fiorentina - Napoli
Mitt tips: 1
Odds: 1.80 @ Betsson och Betsafe
Insats: 173 kr (5%)
Spelstopp: 2009-10-25  15.00
-------------------------------------------------------------------

Fiorentina har gjort det bra hittills i år och man ligger på en fjärdeplats i tabellen. Man har spelat mycket fin fotboll och man är obesegrade på hemmaplan efter fyra matcher. Det är bara Lazio som har lyckats ta poäng på Fiorentinas hemmaplan. Noterbart är att Fiorentina inte har släppt in något mål på hemmaplan ännu och då förstår ni hur starka man är defensivt. Formen är okej med 2 segrar och 2 oavgjorda matcher på sina fyra senaste.

Napoli har det värre. Man är som dag och natt på hemmaplan respektiva bortaplan. Man har 4 förluster av 4 möjliga på bortaplan. Dock har man mött väldigt tufft motstånd men det spelar ingen större roll då man även nu ställs mot ett starkt hemmalag. Man har på dessa fyra matcher släppt in 11 mål medan man gjort 4 framåt.

Hos Fiorentina missar Marchionni och Savio matchen p.g.a. skador.
Napoli har det värre inför matchen med en hel del problem i framförallt försvaret. Mittbacken Paolo Cannavaro är avstängd efter att ha dragit på sig 4 gula kort. Zuniga är definitivt borta pga skada och målvakten De Sanctis och försvararen Santacroce missar troligen matchen p.g.a. skador.

Napoli kommer få det tufft utan sina duktiga försvarare som missar matchen plus att målvakten De Sanctis har inlett året fint och kommer vara ett tungt avbräck om han missar matchen. Fiorentina har sett riktigt starka ut så här långt och jag Napoli får det tufft på bortaplan igen.

SPELA MATCHEN HOS BETSAFE OCH TA DEL AV BOLAGETS FANTASTISKA BONUS!!


Spel 62

Dubbel:
Fiorentina - Napoli (Fiorentina vinner)
Palermo - Udinese (Palermo vinner)
Odds: 3.87 @ Betsafe
Insats: 139 kr (4%)
Spelstopp: 2009-10-25 15.00
-------------------------------------------------------------

Jag testar även dubbeln till ett fint odds.
 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!