torsdag, oktober 08, 2009

Toppen mot botten i Finland!

Igår chanslirade jag lite och det sådär. Munkfors vann med uddamålet medan Tappara förlorade mot ett Kärpät som givetvis gör en strålande match bara för att jag spelar mot dem. Idag tar vi nya tag och det är återigen ishockey överst på listan.



Spel 18


Match: Lukko - Blues
Mitt tips: 1
Odds: 1.70 @ Expekt
Insats: 15 Units (8%)
Spelstopp: 2009-10-08   17.30

-------------------------------------------


Lukko har inlett säsongen strålande med en helt underbar ishockey. Man leder serien och man är obesegrade efter full tid. Man har bara en förlust efter straffar mot Tappara som då var i toppform. Nu möter man återigen ett lag som inte är i sin bästa form. Lukko har som sagt 8 segrar och 1 förlust efter straffar i årets SM-Liiga. Det är riktigt bra! Man slog Kalpa borta i senaste matchen vilket var Kalpas första hemmaförlust.

Blues som står för motståndet har inlett säsongen hopplöst. Man har bara mäktat med 2 segrar på 9 matcher och det gör att laget innehar jumboplatsen i serien. Man slog Ilves i senaste hemmamatchen efter att ha spelat fin ishockey. Nu har man helt andra förutsättningar när man spelar mot bästa laget i serien som är i toppform och dessutom på bortaplan. Det kommer bli riktigt tufft! Man spelade borta Kalpa förr, förra matchen och förlorade då med 5-2. Samma lag som Lukko slog i senaste omgången.



Lukko har haft lätt för Blues de senaste åren. Sedan 2005 har Lukko 7 segrar, 1 oavgjord och 1 förlust mot Blues på hemmaplan. Det är siffror som gör den här ettan än mer stark. 


Det är toppen mot botten i detta mötet. Lukko leder serien medan Blues ligger på sista plats. Lukko är i toppform och spelar underhållande ishockey medan Blues krigar för poäng i varje match. Lukko har fler matchvinnare än Blues och man spelar på hemmaplan vilket är en stor fördel. På hemmaplan har man rejäl plusstatistik på Blues. Med alla dessa faktorer som talar för Lukko så tvekar jag inte att lira ettan till 1.70.


SPELA MATCHEN HOS EXPEKT OCH TA DEL AV BOLAGETS BONUS UPP TILL 1000 KR!!


Spel 19


Match: Lukko - Blues
Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 2.16 @ Unibet
Insats: 6 Units (3%)
Spelstopp: 2009-10-08   17.30
---------------------------------------


Med ovanstående info så ska Lukko ha goda chanser att vinna den här matchen med 2 mål eller fler. Man har en fin målskillnad på 38-15 och man har vunnit 6 av 8 matcher med 2 mål eller fler i serien. Chansen ska vara god och jag testar till ett fint odds.


SPELA MATCHEN HOS UNIBET OCH TA DEL AV BOLAGETS BONUS UPP TILL 500 KR!!

 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!