tisdag, oktober 27, 2009

Har 3 mycket troliga vinnare ikväll!

Idag har vi en helt okej speldag framför oss och jag har hittat tre mycket troliga vinnare som bör vinna sina matcher. Det handlar om tre oerhört starka hemmalag som nu möter överkomligt motstånd.



Spel 64


IFK Göteborg - Halmstad
Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 1.81 @ Betsafe och Betsson
Insats: 125 kr (4%)
Spelstopp: 2009-10-27  19.00
-----------------------------------------------------------------

IFK Göteborg är som alla vet inblandad i striden om SM-Guldet tillsammans med AIK. Idag krävs en vinst för att man inte ska hamna för långt efter AIK eller i värsta fall tappa SM-guldet till AIK redan imorgon. Blåvitt kommer vara rejält taggade till den här matchen och man är Allsvenskans hemmastarkaste lag. Den här resultatraden på hemmaplan säger väl allt: 11-2-0 och en målskillnad på 36-7 imponerar enormt mycket. Man har tre raka segrar bakom sig och formen är topp. Man spelade i och för sig inte så bra senast mot Brommapojkarna men vann ändå med beskedliga 0-3 uppe i Stockholm. Som alla vet så trivs laget bättre på hemmaplan och det är här man tar flest poäng och jag tror inte det blir något undantag idag. IFK vinner ikväll!

Halmstad blandar och ger men gör sällan en dålig match. Halmstad har 3 förluster och 2 segrar på de 5 senaste matcherna. Segrarna är dock tagna mot Hammarby och Djurgården som ligger sist och näst sist. Nu ställs laget mot ett helt annat motstånd. Senaste matchen förlorade man borta mot Örebro trots ledning med 0-1. Bortaspelet i år har inte imponerat hos Halmstad och det finns inte mycket som talar för att Halmstad ska få med sig några poäng ikväll.

Blåvitt har 8 raka matcher mot Halmstad på hemmaplan utan förlust. 4 av dessa matcher har slutat med seger och i den senaste matchen vann Blåvitt med 3-0.

Blåvitt har som alla vet stora skadeproblem men laget verkar klara sig bra även utan dessa spelare. Följande spelare missar resten av säsongen: Adam Johansson, Robin Söder, Petter Björklund, Nicklas Carlsson, Mustafa, Alexandersson och Elmar Bjarnasson är hemma på Island av familjeskäl. Finns frågetecken för Selakovic, Stiller och Mikael Dyrestam men troligen så spelar alla tre i den här viktiga matchen. Man får klara sig utan Hjalmar Jonsson och Thomas Olsson som båda är avstängda ikväll.

Halmstad saknar Järdler och Tommy Jönsson som är skadade. Man har dessutom Johnny Lundberg och Marcus Olsson avstängda till matchen.


Blåvitt har ett SM-Guld att spela för medan Halmstad inte har någonting att spela för förutom sin heder och en  högra tabellplacering. Det räcker knappast som motivation mot ett Blåvitt som kommer heltaggat och som jagar den åtråvärda SM-bucklan. Jag spelar en mindre insats då Blåvitt har ett par frågetecken till matchen plus två ganska tunga avstängningar. Halmstad spelar utan press och om Blåvitt får Guldfrossa här så kan det ändå bli en jämn och målfattig match.




Spel 65

HV71 - Rögle
Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 1.68 @ Bet365
Insats: 218 kr (7%)
Spelstopp: 2009-10-27   19.00
-----------------------------------------------------------------

HV71 har startat säsongen på ett kanonbra vis. Man leder Elitserien efter 10 segrar på de 13 första omgångarna. På hemmaplan är man oslagbara och man har nu 7 raka segrar av 7 möjliga och en fantastiskt fin målskillnad på 37-18. Som ni ser gör laget ca 5 mål i snitt per hemmamatch. Formen är helt okej då man har 4 segrar på de 5 senaste matcherna. Enda förlusten är mot Djurgården på bortais som var en jämn match som Stockholmarna vann med 3-2. Nu är det hemmaplan som gäller och här är man otroligt starka och man kommer inte tappa många poäng hemma i Kinnarps Arena.

Rögle har det tuffare och man placerar sig på en 10e plats i tabellen. Rögler är egentligen inte bra bortalag men den här säsongen har man överträffat förväntningarna lite och man har tagit 3 segrar på 6 matcher nu. Formen är dock kass nu. Efter att man gjorde en kanonmatch uppe i Stockholm mot Djurgården då man vann med 1-3 har det bara gått utför för laget. Man har nu tre raka förluster bakom sig och den senaste förlusten kom mot just Djurgården på hemmais. Då spelade Rögle riktigt uselt och om man inte bättrar sig väsentligt till den här matchen kommer man få problem, stora problem!

HV71 har tämligen enkelt för skåningarna då man har vunnit 5 av de 6 senaste möten mot Rögle. På hemmais har man vunnit 3 av 3 matcher.

HV får klara sig utan Lance Ward och Pelle Gustavsson. Även Teemu Laine är tveksam till spel, han kommer testas på uppvärmingen om han kan spela eller ej.

HV71 ska vinna den här matchen alla dagar i veckan och jag tror inte man underskattar Rögle ikväll. Rögle kommer utan tvekan göra en bra match här men det räcker inte då HV är överlägsna. HV71 har en oerhört vass offensiv som bara sprutar in mål medan Rögle har ett läckande försvar. Man får förlita sig till sina målvakter som fått göra stormatch på stormatch men det håller inte i längden och idag får man det svårt. HV71 vinner utan tvekan med 2 mål eller fler ikväll!

KLICKA HÄR FÖR ATT SPELA MATCHEN HOS BET365!



Spel 66

(Dansk ishockey)
Aab - Rungsted/Nordsjaelland Cobras

Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 1.71 @ Bet365
Insats: 218 kr (7%)
Spelstopp: 2009-10-27  19.30
-----------------------------------------------------------------

Aab placerar sig en 4e plats endast 3 poäng bakom serieledarna Rodovre. Man är i fin form och har 3 segrar på de 5 senaste. Förlusterna kom på bortaplan mot Rodovre och Fredrikshavn som båda ligger före Aab i tabellen. Noterbart är att man höll nollan i alla tre vinstmatcherna. På hemmaplan är man ruskigt starka och man har 4 segrar av 4 möjliga och en fin målskillnad på 11-5. I de två senaste matcherna har man hållt nollan och i den senaste matchen besegrade man Esbjerg som ligger på en andra plats i tabellen. Mycket starkt! Nu väntar ett av seriens sämsta lag och då kan man väl inte tappa poäng...

Rungsted har det tufft och ligger för närvarande på en 8e plats av 9 lag. Man har bara 2 segrar på de 7 matcher man spelat och segrarna togs i de två första matcherna man spelade i år. Nu har man 5 raka förluster bakom sig och man har på dessa 5 matcher släppt in 21 mål. Nu ställs man mot ett starkt lag som är duktiga offensivt och då lär man få det svårt. Bortaspelet imponerar inte och i senaste matchen som var borta mot Herning fick man stryk med 5-1 och det lär inte bli lättare nu.

Aab har en rejält plusstatistik på Rungsted på hemmaplan. Man har 14 segrar på de 17 senaste matcherna. Rungsted har endast två segrar. Även det här talar till Aab:s fördel.

Aab saknar Mike Jarmut och Christian Lie som båda är långtidsskadade. Ronny Larsen som skadade sig i senaste matchen får vila ett par veckor och missar dagens match.
Rungsted har inga skador att rapportera om.

Aab är det bättre laget och här ska man vinna utan problem. Jag tror utan tvekan att man vinner med 2 mål eller fler här!

KLICKA HÄR FÖR ATT SPELA MATCHEN HOS BET365!


Spel 67


Hockey dubbel:
Aab - Rungsted (Aab vinner med 2 mål eller fler)
HV71 - Rögle (HV71 vinner med 2 mål eller fler)
Odds: 2.90 @ Bet365
Insats: 156 kr (5%)
Spelstopp: 2009-10-27  19.00
-----------------------------------------------------------------

Testar även en dubbel här!
 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!