onsdag, oktober 21, 2009

Divsion 1 hockey idag!

Idag har vi återigen Champions League spel på menyn. Jag väljer att avstå idag igen då jag anser det är för svårt att hitta bra vinnare med spelvärde. Jag avstår och väljer istället att lira en dubbel från Svenska division 1 hockeyn.  

Spel 51

Dubbel Ishockey division 1:
Arboga - Lindlöven (Arboga vinner)
Västervik - Skåre (Skåre vinner)
Odds: 1.96 @ Expekt 
Insats: 204 kr (7%)
Spelstopp: 2009-10-21  19.00
-------------------------------------------------------------

Arboga - Lindlöven
Det här är ett lokalderby mellan två rivaliserade lag. Arboga är dock det bättre laget här och man ligger på en tredje plats i tabellen medan Lindlöven ligger på en 6e plats. Arboga är i toppform och har 4 raka segrar och en fantastisk målskillnad på 19-2. Man har hållt nollan i tre av dessa 4 matcher. På hemmaplan är man dessutom obesegrade då man har 5 raka segrar och en målskillnad på 26-7. Man snittar 5-6 mål per hemmamatch och man släpper bara in ca 2 mål per match i snitt. Starkt!

Lindlöven som kommer på besök har tre raka förluster och 6-16 i målskillnad. I senaste matchen blev man överkörda med 2-9 av serieledarna Borlänge på hemmaplan. Faktum är att man bara vunnit en match på 5 senaste matcherna vilket knappast imponerar. På bortaplan är man usla och har bara en seger medan man har hela 4 förluster. Segern togs mot Linden som ligger näst sist och som förlorat alla sina 5 hemma matcher, noterbart är att man vann efter förlängning och inte efter full tid. Usel statistik för Lindlöven med andra ord.

Arboga har bättre form, man är hemmastarka, man gör massor av mål, man släpper in väldigt lite mål, Lindlöven släpper in massor av mål, Lindlöven gör väldigt lite mål och framför allt så är Arboga ett mycket bättre lag än Lindlöven i mina ögon. Den här hemmamatchen bör man vinna alla dagar i veckan!


Västervik - Skåre
Här är det verkligen toppen mot botten då Västervik ligger sist i serien med 7 poäng medan Skåre leder serien på 24 poäng. Västervik är helt ur form och har tre raka förluster mot Mariestad, Kumla och Vita hästen. Tre lag som tillhör toppskiktet som ni ser men alla tre lagen ligger bakom Skåre. På dessa tre matcher har Västervik målskillnaden 2-21 vilket måste vara fruktansvärt pinsamt. På hemmaplan har man bara tagit en seger medan man har fyra förluster och en målskillnad på 12-21 vilket inte kan anses vara okej på hemmaplan. Nu tar man emot seriens bästa lag och då lär det bli oerhört tufft att ta något poäng.

Skåre är i toppslag och man har 4 raka segrar bakom sig. På dessa fyra matcher hag Skåre gjort 29 mål medan man släppt in 13 bakåt. Som ni förstår så vet laget hur man gör mål i alla fall. På bortaplan har laget bara en förlust och 4 segrar så det får ses som bra statistik. Nu ställs man mot ett av de sämre lagen i serien och då är det bara seger som räknas.

Skåre är ett lag som består av ett antal före detta Färjestadsprofiler som ex. Mattias Johansson och Jonas Höglund framför allt. Man har även Robin Rahm som vaktar kassen och flera andra spelare som håller mycket hög klass. Det är kanske ingen framtidssatsning men det gör i alla fall mig säker i mitt spel ikväll.
Västervik får klara sig utan Petrus Johansson som är ljumsskadad idag.

Tabell läget säger allt, Skåre ska bara vinna detta:
                    
1 Skåre BK  10   9 1   49:26   23   24
10 Västervik 10   2 8   24:48  -24    7


KLICKA HÄR FÖR ATT SPELA DUBBELN HOS EXPEKT OCH TA DEL AV BOLAGET BONUS!!
 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!