onsdag, september 30, 2009

ALL IN på Dynamo Moskva!

Gårdagen gick helt perfekt! Toppform för tillfället! 6 av 7 spel har gått in på på 2 dagar och flera 100 kronor har spelats in! Idag satsar vi stenhårt på hockey och Dynamo från Ryssland och Bofors från Allsvenskan ska vara säkra vinnare ikväll.

Spel 30

Match: Dynamo Moskva - Severstal Cherepovec (Ryska KHL)
Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 1.71 @ Bet365
Insats: 221 kr (10%)
Spelstopp: 2009-09-30  17.30
---------------------------------------------------------

Dynamo Moskva lämnade oss ett rejält styrkebesked i senaste matchen då man i Moskva derbyt mot Spartak körde över sitt motstånd och vann till slut med 5-1. Spartak befinner sig på fjärde platsen i ligan så det var en riktigt stark insats. Nu ställs man mot Severstal som ligger fjärde sist i tabellen istället och då ska det bli vinst, med förhoppningsvis stora siffror.

Dynamo Moskva är uselt på bortaplan där man har 3 förluster av 3 möjliga. Tur att man inte spelar på bortaplan nu utan man spelar hemma inför en fanatisk publik som lyfter fram laget. Man har tagit alla sina segrar på hemmaplan vilket är 3 av 5 matcher. Förlusterna har kommit mot Salavat och CSKA Moskva som båda ligger i toppen. Man spelade jämnt med båda lagen och förlusterna blev 3-5 mot Salavat och övertids förlust mot CSKA Moskva med 2-3. Nu har Dynamo två raka hemmasegrar och 7-2 i målskillnad.
Severstal som kommer på besök imponerar inte så här långt och man har 2 segrar och 5 förluster så här långt. Segrarna är tagna mot Amur hemma och jumbolaget Yekateringburg borta i premiärmatchen. Man har spelat usel hockey och 4 av de 5 förlusterna har slutat med förlust med 2 mål eller fler.

Lagen har mötts i Moskva 7 gånger sedan 2004 och det har slutat med 5 segrar och 2 oavgjorda för Dynamo Moskva. Ser ingen anledning varför denna statistik skulle ändra sig nu och Dynamo ska vinna den här matchen utan problem på hemmaplan.

Dynamo har ett vasst lag med ett par svenskar vid namn Weinhandl, Omark och Harju som alla är fantastiska hockeyspelare. Laget har även ett par ryska storspelare i Saprykin, Hudler, Zhitnik och Daniil Markov. Det finns en härlig offensiv i det här laget och när man spelare på topp så går inget lag säkert i KHL.

Som jag nämnde tidigare så spelade man derby mot topplaget Spartak Moskva senast. Man körde över dem och vann med 5-1 efter en härlig laginsats. Man såg verkligen att laget var spelsugna och man använde en härlig fantasi framåt med mycket variation i anfallsspelet. Man bör ta en komfortabel seger här och handicap spelet känns givet.

SPELA MATCHEN HOS BET365 OCH TA DEL AV BOLAGETS BONUS UPP TILL 100% !!


Spel 31

Match: Dynamo Moskva - Severstal Cherepovec (Ryska KHL)
Mitt tips: Handicap (0-2) 1
Odds: 2.35 @ Betsson
Insats: 85 kr (4%)
Spelstopp: 2009-09-30  17.30
--------------------------------------------------------

Som ni kan läsa ovan så visade Dynamo prov på en väldigt vass offensiv senast mot Spartak och klarar man vinna med 5-1 mot ett topplag, ja vad ska det då sluta mot ett bottenlag. Detta lir måste testat till en måttlig insats.

SPELA MATCHE HOS BETSSON OCH TA DEL AV BOLAGETS BONUS!


Spel 32

Match: Dynamo Moskva - Severstal Cherepovec (Ryska KHL)
Mitt tips: Vinnare av första perioden: Dynamo Moskva
Odds: 1.85 @ Expekt
Insats: 85 kr (4%)
Spelstopp: 2009-09-30  17.30
--------------------------------------------------------

Dynamo ska vara klasser bättre än sitt motstånd och jag kan inte låta bli att testa det här oddset då man ofta inleder sina matcher i ett högt tempo och om Severstal inte är med från början då kan målen ramla in redan i första perioden. 1.85 testas!

SPELA MATCHEN HOS EXPEKT OCH TA DEL AV BOLAGEST BONUS!


Spel 33

Match: Bofors - Oskarshamn
Mitt tips: 1
Odds: 1.75 @ Expekt
Insats: 167 (7,5%)
Spelstopp: 2009-09-30  19.00
---------------------------------------------------------

Två lag som har fått väldigt olika start på säsongen. Bofors går som tåget och 3 vinster och 1 förlust på de inledande fyra matcherna. Oskarshamn har det värre med endast en seger på de fyra inledande matcherna.
Bofors har spelat mycket fin hockey på hemmaplan har besegrat Örebro och topptippade Leksand i de två första matcher. Bofors är alltid svårslaget på hemmaplan och man ska ha en god segerchans mot Oskarshamn ikväll.
Oskarshamn har förlorat båda sina bortamatcher så här långt mot Sundsvall och Västerås. Bortamatchen mot Västerås lyckades man inte ens göra mål och nu möter man återigen tufft motstånd och då blir det svårt.

Inget av lagen har några nya skador att rapportera om och man kan ställa upp med bästa möjliga lag.

Det blir en ganska kort rek av den här matchen. Bofors har fördel av hemmaplan, bättre form, bättre lag och det räcker för att jag ska nappa på den här matchen som Bofors ska ha goda chanser att vinna.

SPELA MATCHEN HOS EXPEKT OCH TA DEL AV BOLAGETS BONUS!
 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!