söndag, augusti 08, 2010

Två bra spel idag!

Idag har jag hittat två mycket bra spel!

Spel 76

Slovan Bratislava - Banska Bystrica (Slovan Bratislava vinner)
Dynamo Kiev - Met. Donetsk (Dynamo Kiev vinner med två mål eller fler)
Odds: 2.55 @ Nordicbet
Insats: 214 kr (6%)
Spelstopp: 19.30


Slovan Bratislava - Banska Bystrica

Här har vi en match från Slovakien.

Slovan Bratislava slutade på andra plats förra säsongen, bara 3 poäng bakom vinnarna Zilina. I år är man ute efter revansch och man har inlett seriespelet strålande med 2 segrar och 1 oavgjord och målskillnaden 7-2. Poängtappet kom på bortaplan mot just Zilina så även där kan vi sätta ett stort plus för Bratislava. Nu möter man något enklare motstånd i Banska Bystrica som slutade på tredje plats förgående säsong. Dock hela 14 poäng bakom Slovan Bratislava. Banska Bystrica har dock inte inlett säsongen lika bra som Bratislava utan man har 1-1-1 som resultatrad och senast fick man stryk mot förra årets vinnare Zilina med 2-1 på hemmaplan.

Slovan Bratislava har sin styrka i spelet på hemmaplan och man har inlett med en 2-0 seger och en 3-0 seger. Förra säsongen förlorade Slovan Bratislava bara en enda match på hemmaplan och man slutade med resultatraden 10-6-1 på hemmaplan och en fin målskillnad på 30-11.

Det ska tilläggast att Bratislava även har slagit ut storlaget Röda Stjärnan ur Europa League kvalet där man nu är klara för Playoff.

Motståndarna Banska Bystrica var väldigt ojämna på bortaplan förra säsongen och man slutade med resultatraden 5-6-6. I år har man bara hunnit med en match på bortaplan och den slutade 1-1 mot det laget som slutade näst sist förra säsongen. Svagt…


Dynamo Kiev - Met. Donetsk
Nästa match är från Ukraina.

Dynamo Kiev gjorde en suverän säsong förra året men tyvärr räckte det bara till en andra plats bakom suveräna Shakthar Donetsk. Man förlorade bara 3 matcher på hela säsongen medan man spelade oavgjort 5 stycken och vann hela 22 stycken vilket får ses som ruskigt starkt! Målskillnaden skrevs till smått fenomenala 61-16 så ni förstår säkert vilken klasskillnad man har gentemot de övriga lagen i serien. Man var seriens starkaste hemmalag då man inte förlorade en enda match av sina 15 hemmamatcher. Man tappade bara poäng i en enda match, resten vann man och man fick en fantastisk målskillnad: 40-6! I år är man ett starkare lag och man lär köra över stackars Metalist Donetsk här!

Den här säsongen har laget inlett strålande och har 3 segrar och 1 oavgjord på de 4 omgångar som har spelats. Man har på dessa 4 matcherna målskillanden 9-4. Man ska även ha i åtanke att Dynamo Kiev krossade AA Gent i Champions League kvalet med sammanlagt 6-1 och det märks att laget verkligen har kommit igång nu. Motståndet idag håller knappast någon högre klass och handicap spelet i den här matchen känns stabilt.

Motståndarna Metalist Donetsk har inlett säsongen uselt med 1 seger, 1 oavgjord och 2 förluster på sina 4 inledande omgångar. Enda segern togs emot svaga Obolon och det skrämmer knappast. Senaste omgången fick man storstryk på hemmaplan mot Metalist Khiarkiv med hela 3-0. Nu väntar betydligt tuffare motstånd och då blir det återigen svårt, kanske ännu en storförlust?

Förra säsongen slutade Metalist Donetsk på en åttondeplats och tilläggas bör att man knappt spelade ihop hälften av de poäng som Dynamo Kiev gjorde. Det råder en enorm klasskillnad mellan dessa lagen och handicapet känns säkert!

KLICKA HÄR OCH NORDICBET DUBBLAR DIN FÖRSTA INSÄTTNING UPP TILL 1000 KR!!
 
Nordicbet
 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!