måndag, juni 28, 2010

Ny överkörning och nytt målkalas! *Uppdaterad*

Igår kunde vi Tyskland köra över England och Argentina köra över Mexiko. Idag tror jag på en ny överkörning då Holland ställs mot Slovakien. Det ska vara stor klasskillnad lagen emellan och jag kliver in. Bjuder även på ett spel i matchen mellan Brasilien - Chile.


Nordicbet

Spel 49

Holland - Slovakien

Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 2.28 @ Betsafe
Insats: 161 kr (5%)
Spelstopp: 16.00


Holland är ett lag som jag bara väntar på ska få sitt stora genombrott och jag tror det är dags den här gången och Slovakien är bara en munsbit på vägen mot den stora finalen. Tyvärr får man förmodligen möta Brasilien i kvartsfinal och det lär bli svårt men först måste man vinna den här matchen. Man vann sina samtliga tre matcher i gruppspelet och trots att man inte övertygade nämnvärt så får det ses som ett styrkebesked av Holländarna. Idag kan man ställa upp med bästa tänkbara startelva och då finns givetvis Arjen Robben med från start och då blir laget livsfarliga. Det har inte riktigt fungerat spelmässigt för Holland under gruppsspelet och vi har inte fått se den fantastiska fotbollen vi är vana vid att se från Holländarna. Jag personligen tror att den sista pusselbiten som fattats för laget är Arjen Robben och när han nu finns med i startelvan så lär vi få se ett helt annat Holland som lär utmana från alla lägen och kommer komma till massor av avslut här idag.

I mina ögon har Holland ett av VMs aboslut starkaste offensiver på pappret, nu gäller det bara att man får igång den på planen också. Van Bommel och De Jong som defensiva mittfältare som rensar allt framför sin backlinje. Supervassa Arjen Robben, Wesley Sneijder och Dirk Kuyt eller Van Der Vaart som offensiva mittfältare. Sedan har man duktige Van Persie som ensam anfallare som gör mål på det mesta. Det är en offensiv av absolut världsklass och får man det bara att funka så lär det gå undan idag!

Slovakien stod för två ruskigt svaga insatser mot Nya Zeeland och Paraguay och man var helt uträknade mot Italien inför sista omgången. Då slog man till från underläge och vann med 3-2 och lyckades avancera till åttondelen men här tar det stopp för Slovakerna. Idag kan man inte slå ur samma underläge för Holländarna lär knappast underskatta laget och Slovakien känns som ett typiskt skräll-lag som tar sig till åttondelen för att sedan åka ur med dunder och brak! Laget måste verkligen vara på topp för att ha en chans i den här matchen men jag tror knappast man kan rå på ett heltaggat Holland som kommer sätta full fart från början.

Det finns många av er där ute som lever på föregående match för Slovakerna då man som ni kan läsa ovan spelade 3-2 mot Italien. Det resultatet var givetvis starkt men motståndet var svagt i mina ögon. Italien gjorde ett extremt dåligt VM och ni ska inte stirra er blinda på namnet Italien. Nu möter Slovakerna ett lag som har massvis av mera kvalité i sin trupp och Holländarna har den fart och finess som Italienarna saknade. Det här kommer bli en helt annan typ av matcher för Slovakerna och då blir det tufft.

Slovakien saknar dessutom sin defensiva mittfältare Zdeno Strba som är avstängd - stort avbräck. Strba är en stor bollvinnare på mittfältet och när han saknas så kan det bli jobbigt för Slovakerna att stå emot Hollands tunga offensiv.

Holland har VMs kanske bästa bortafölje och Holländarna väsnas som vanligt oerhört mycket på läktarna och förhoppningsvis så överröstar man Vuvuzuelans ljud inne på arenan. Hur som helst så känner Holländarna att man har ett enormt stöd i ryggen när man spelar. Det är annat för Slovakien som har ett ruskigt dåligt bortafölje och jag tror de flesta inne på arenan vill se deras uttåg här. Ännu ett plus för Holland!

BLI MEDLEM HOS BETSAFE OCH FÅ 500 KR I STARTBONUS!!





Spel 50

Brasilien - Chile


Mitt tips: Över 2.5 mål
Odds: 2.20 @ Bet365 och Unibet
Insats: 161 kr (5%)
Spelstopp: 20.30


Det här är två offensivt starka lag som drabbar samman och det talar verkligen för målfest i den här matchen. Brasilien har gång på gång visat variation i anfallsspelet och man har mycket fart och finess. Lägg därtill en supervass målskytt i Luis Fabiano så har du ett vinnande koncept. När man går till anfall fyller man på med mycket spelare och det kan bädda för kontringar för Chiles del och då Chile har supersnabba och tekniska spelare i laget så kan det mycket väl bli ett eller två mål framåt för Chiles del.

Det blev mållöst för Brasilien mot Portugal senast i en småirriterad och mindre publikvänlig match, men tänk då på att brassarna saknade en trio där som Dunga räknar med spelar i kväll: Robinho vilades, Elano var skadad och Kaká var avstängd. Detta är tre offensiva spelare som lär sätta fart på den här tillställning!

Chile kommer rejält försvagade då man saknar Gary Medel, Marco Estrada, Waldo Ponce som alla tre är avstängda inför dagens match. Gary Medel och Waldo Ponce är båda backar och de tillhör statistiskt de bästa försvararna i hela turneringen hittills, Marco Estrada är lagets defensive mittfältaren så som ni förstår så kommer det bli oerhört svårt att stå emot Brasiliens offensiv. Lägg därtill att man har frågetecken för sin suveräne målskytt Humberto Suazo.

Brasilien kommer säkerligen försöka styra och ställa på planen medan Chile kommer hugga på varje möjlighet man får. Det är två lag som spelar teknisk och finessrik fotboll och det kryllar av individuella talanger på planen. Det här kommer bli en mycket sevärd match och jag tror på många mål här!

När lagen drabbade samman i kvalet till VM slutade matcherna med målfester, 4-2 i Chile och 3-0 i Brasiliens.





Spel 51

Holland - Slovakien (Holland vinner)
Brasilien - Chile (Brasilien vinner)
Odds: 2.22 @ Betsafe
Insats: 257 kr (8%)
Spelstopp: 16.00

Jag spelar dubbeln här med en hög insats. Holländarna stärks av Arjen Robben idag och man bara vinner sin match mot Slovakien som normalt ska vara flera klasser sämre än Holland.

Brasilien stärks av Kaka, Robinho och Elano i sin offensiv medan Chile har tre defensiva ordinarie spelare avstängda inför dagens match plus att man har ett stort frågetecken för sin suveräne målskytt Humberto Suazo. Klar fördel för Brasilien som normalt bara ska vinna den här matchen!

Brasilien har vunnit de sju senaste matcherna lagen emellan där målstatistiken ser ut som följande: 26-3.


För den som vågar så finns handicap oddset (0-1) 1 till Brasiliens fördel att hitta till oddset 2.60 hos DET HÄR BOLAGET!






SPELBOLAGENS BÄSTA BONUSAR HÄR NEDAN:

EXPEKT - KLICKA HÄR och Expekt erbjuder ett gratisspel för 250 kr!

BET365 - KLICKA HÄR och Bet365 dubblar din första insättning upp till 1000 kr!

BETSAFE - KLICKA HÄR och Betsafe ger dig 50% bonus upp till 500 kr!

UNIBET - KLICKA HÄR och Unibet ger dig 120% bonus upp till 1000 kr! (Marknadshögst)

NORDICBET - KLICKA HÄR och Nordicbet dubblar din första insättning upp till 1000 kr!

BETSSON - KLICKA HÄR och Betsson ger pengarna tillbaka på dina 3 första förlorade kuponger upp till 500 kr!


 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!