onsdag, december 02, 2009

Två bra spel ikväll!

Gårdagen är snabbt glömd och vi blickar framåt. Ikväll bjuder jag på två spel från samma match. Båda spelen ser mycket bra ut på förhand och jag vurmar extra mycket för överspelet i matchen!




Spel 2




Chesterfield - Crewe
Mitt tips: 1
Odds: 1.80 @ Bet365, Betsafe och Betsson
Insats: 130 kr (7%) 
Spelstopp: 20.45

Chesterfield har gjort det bra i år och man ligger på en femte plats i tabellen. Det beror till stor del av deras spel på hemmaplan. Man är ruskigt starka där och det är efter 9 matcher inget lag som har lyckats besegra Chesterfield på deras hemmaplan. Man har resultatraden 8-1-0 på hemmaplan och målskillnaden 23-9 och det imponerar verkligen. Man har mycket bra form också då man har 4 segrar på de 5 senaste matcherna. Man förlorade dock mot Bury på bortaplan senast och man lär vara revanschsugna ikväll och det kommer Crewe få känna på.

Crewe är inget märkvärdigt lag. Man ligger på 17e plats i tabellen och man är ett typiskt mittenlag i mina ögon. Man blandar och ger och spelar väldigt ojämnt. Man har 2-1-2 som resultatrad på de 5 senaste matcherna och 4 av dessa 5 lag ligger på 10e plats och nedåt. Nu möter man ett motstånd av helt annan kaliber och då kommer man få det tufft. Bortaspelet är inget att hurra för och 2 segrar och 5 förluster på de 7 senaste bortamatcherna talar sitt tydliga språk. Det här lär inte bli någon lätt match för Crewe.

Chesterfield kommer med en skadefri trupp ikväll.
Crewe saknar dessutom tre spelare ikväll. Schumacher, Bailey och Miller missar alla tre matchen ikväll och det kan vara kännbart för Crewe.

SPELA MATCHEN HOS BETSAFE OCH TA DEL AV BOLAGETS BONUS UPP TILL 500 KR!!

SPELA MATCHEN HOS BETSSON OCH TA DEL AV BOLAGETS BONUS!!

SPELA MATCHEN HOS BET365 OCH TA DEL AV BOLAGETS BONUS UPP TILL 1000 KR!!

 ----------------------------------------------------------------------

Spel 3



Chesterfield - Crewe
Mitt tips: Över 2.5 mål
Odds: 1.70 @ Unibet
Insats: 167 kr (9%) 
Spelstopp: 20.45

Här har vi ett spel som känns helt klockrent ut. Den här matchen handlar om två extremt målglada lag. Chesterfield har spelat övar 2.5 mål i 8 av sina 10 senaste matcher. Crewe är inte sämre dom utan dom har spelat över 2.5 mål i 10 av de 11 senaste matcherna. Chesterfield snittar 2,5 mål per match på hemmaplan och man har spelat över 2,5 mål i 7 av de 9 senaste hemmamatcherna. Crewe i sin tur snittar 2 mål per match på bortaplan och man har spelat över 2,5 mål i 5 av de 6 senaste bortamatcherna.

Som ni ser så talar allt för att den här matchen kommer att sluta över 2.5 mål och jag går in TUNGT här!

SPELA MATCHEN HOS UNIBET OCH TA DEL AV BOLAGETS BONUS UPP TILL 500 KR!!

----------------------------------------------------------------------

Livestream:

Det bjuds på toppfotboll ikväll från England och Spanien. Manchester City tar emot Arsenal i Engelska Ligacupen och det lär bli ett hett möte då flera spelar från Arsenal lämnade klubben för just Manchester City så räkna med en het drabbning i den matchen!
Den andra matchen är det spanska nykomlingen Xerez som får besök av storlaget Barcelona med Zlatan Ibrahimovic i storform!

22.00 Xerez - Barcelona

Välj nedan vilket av bolagen du vill se matchen hos. Det är helt gratis, det enda du behöver göra är att skapa ett konto om du inte redan har det. Det krävs ingen insättning för att se matcherna.

Se matchen hos Bet365 !
Se matchen hos Expekt !


 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!