tisdag, december 08, 2009

Come on Leeds!

Idag har vi Champions League fotboll framför oss och många fina matcher! 

150 KR RISKFRITT SPEL PÅ CHAMPIONS LEAGUE!

Jag börjar den här dagen med att presentera ett mycket fint erbjudande från det här spelbolaget. Man erbjuder er spelare här på Mangansspeltips ett helt riskfritt spel för 150 kr! Det vill säga att du kan satsa 150 kr utan att kunna förlora pengarna. Missar du ditt spel så får du pengarna tillbaka. Erbjudandet är helt enkelt för bra för att inte utnyttja det!

KLICKA HÄR FÖR ATT TA DEL AV ERBJUDANDET!!


Spel 18

Juventus - Bayern Munchen
Mitt tips: 1, Pengarna tillbaka vid oavgjort
Odds: 1.63 @ Sportingbet
Insats: 176 kr (8%)
Spelstopp: 20.45

Det här är en direkt avgörande match mellan lagen och det lag som vinner matchen går vidare till slutspelet. Noterbart är att det räcker med oavgjort för Juventus och därför har jag lagt ett spel där man får pengarna tillbaka vid ett oavgjort resultat.

Juventus går riktigt bra i ligan och man hotar Inter i toppstriden efter att man slagit dem i helgen med 2-1 så räkna med att man kommer med fullt självfötroende till den här matchen. Tränaren för Juventus Ciro Ferrara sa inför den här matchen att den är mer viktig än matchen mot Inter och att Juventus kommer göra allt för att vinna matchen då han inte blir nöjd med ett oavgjort resultat och det glädjer mig. Juventus är ruskigt starka på hemmaplan och man har lyckats extremt bra i Champions League där man obesegrade på hemmaplan i inte mindre än 16 raka matcher! Man förlorade senast säsongen 03/04 på hemmaplan.

Bayern Munchen har haft en jobbig säsong med mycket motgångar och man ligger "bara" fyra i ligan efter några mindre bra resultat. Man har dock spelat upp sig på sistone och det börjar ljusna för laget men i mina ögon har man inte riktigt spelat någon vidare bra fotboll ute i Europa den här säsongen och därför tror jag man kommer få det väldigt svårt mot ett heltaggat Juventus som dessutom har stor fördel av hemmaplan.

Juventus kommer till spel utan den duktige backen Chiellini men man har bra spelare att täcka upp med. Det är även frågetecken för målvakten Buffon då han har en fraktur på menisken och kommer få opereras. Frågan är bara om man väljer att spela med honom ändå och göra operationen efter matchen eller om man sparar honom. Andre målvakten Alex Manninger är en duktig målvakt så jag är inte speciellt nervös.

Bayern Munchen får klara sig utan viktiga Franck Ribéry, Luca Toni, Hamit Altıntop och Miroslav Klose. Det är tunga avbräck för Bayern som även har frågetecken för Robben men det mesta talar för att han kommer till spel från start.

KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ ETT GRATISSPEL PÅ 150 KR PÅ CHAMPIONS LEAGUE FOTBOLL!



----------------------------------------------------------------------


Spel 19

Leeds - Kettering
Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 1.73 @ Bet365
Insats: 176 kr (8%)
Spelstopp: 21.00

Här har vi ett omspel i FA-cupen mellan ett Leeds från League One och Kettering från Conference divisionerna. Det vill säga att det skiljer två serier mellan lagen och det ska vara stor klasskillnad här.

I förra omgången av Fa-cupen roterade Leeds coachen rejält i truppen och trots det slog man Oldham från samma serie med 2-0 på bortaplan. Tränaren var extremt nöjd efter matchen och sa att laget har minst två kvalitet spelare på i princip varje position och det gläjder honom väldigt mycket.

Första matchen lagen mellan spelades på Ketterings hemmaplan och den matchen slutade 1-1 och det får ses som ett misslyckande av Leeds som lär vara rejält revansch sugna här. Man pressade Kettering hela matchen och skapade mängder av chanser men trots det lyckades man inte vinna. Mycket tack vare en storspelande Kettering målvakt men frågan är om han har samma flyt i sitt spel idag när han har ett helt Elland Road emot sig.

Leeds ångar på i League One och man leder serien 4 poäng före Charlton på andra platsen. Formen är på topp med 9 raka utan förlust och av dessa 9 matcher har man vunnit 7 stycken. Hemmaspelet har imponerat och 7-3-0 som resultatrad och 21-6 i målskillnad är mycket bra. Man spelade 2-2 senast mot Huddersfield i Yorkshire derbyt trots att man haft ledningen två gånger. En liten missräkning för Leeds som lär vara segersugna igen och det kommer gå ut över stackars Kettering.

Kettering ligger på fjärde plats i sin serie och man har gjort det bra den här säsongen. Chansen är stor att man lyckas ta sig upp en serie men när man nu möter ett Leeds i storform så kommer det bli tufft och det är nästan lika bra att man åker ur så man kan fokusera på serien istället så man kan ta sig upp till League two.

KLICKA HÄR OCH BET365 DUBBLAR DIN FÖRSTA INSÄTTNING UPP TILL 1000 KR!!


MANGANS SPELTIPS KAN MED STOLTHET PRESENTERA ETT FANTASTISKT ERBJUDANDE DÄR NI FÅR ETT GRATISSPEL FÖR UPP TILL 300 KRONOR HOS DET HÄR BOLAGET!

----------------------------------------------------------------------

Vill även passa på att hänvisa er till en riktigt bra spelsajt med många vassa experter: Spelaspel.
Spelaspel är en sajt för alla bettingälskare och jag rekommenderar den varmt!
 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!